Van der Valk Hotel Assen Assen

Van der Valk Hotel Assen

Bij Van der Valk Hotel Assen gelegen aan de Balkenweg 1 in Assen kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Assen is één van de 6 locaties in Assen op CardMapr.

Van der Valk Hotel Assen

Balkenweg 1 in Assen

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Assen in Assen

In Assen aan de Balkenweg 1 bevindt zich Van der Valk Hotel Assen. Bij Van der Valk Hotel Assen kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Assen een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Assen

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Assen. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Assen

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Assen. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Van der Valk Logo

Categorie

Restaurant, Overnachting

Stad

Assen

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0592 851 515
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Van der Valk Hotel Assen Assen
Van der Valk Hotel Assen Assen
Van der Valk Hotel Assen Assen

Recensies

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Assen?

Van der Valk Hotel Assen wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 3212 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Om ons zelf te verwennen hebben wij een luxe suite geboekt bij Van der Valk Assen. Kort voor onze overnachting constateer ik dat er een borg van € 100,-- op de kamer zit. Wij hebben deze borg en de kosten voor de kamer op onze creditcard laten zetten. De kamer zag er voor het oog netjes uit, maar er waren wel punten waarvan ik vind dat men geen borg voor deze kamer mag vragen. Het grootste probleem zat echter in de klimaatbeheersing op onze kamer. De kachel voor het balkon heeft de hele tijd warme lucht geblazen, terwijl het buiten tegen de 27 graden was. De klimaatbeheersing die boven ons bed in de kamer uitkwam blies koude lucht (ongeveer 18 graden) en maakte de hele tijd, ook 's nachts, een brommend geluid, deze was door ons niet uit te zetten. Wij hebben hier nog melding gemaakt bij de nachtwaker, maar het enige wat hij kon doen is ons een andere kamer te geven waarvan hij niet zeker wist of daar geen brommend geluid was. Tevens was dit dan een normale kamer en niet de suite die wij geboekt hadden. Omdat verwisselen van kamer vanwege een privekwestie voor ons geen optie was heeft de nachtwaker nog geprobeerd om het ventilatiekastje met een handdoek af te dekken zodat er geen koude lucht de kamer in werd geblazen, dit heeft echter niet geholpen. De volgende dag hebben wij dan ook een klacht ingediend bij de receptie over de kamer. Echter was de reactie van de directie, mevrouw Van Vliet: "Ik schrijf u naar aanleiding van het klachtenformulier dat u heeft ingevuld. Hieruit begrijp ik dat de airco ’s nachts koude lucht boven uw bed gaf en een vervelend geluid maakte. Ik vind het erg vervelend om te horen dat u hierdoor slecht geslapen heeft. Helaas is het de afgelopen dagen erg warm geweest en kan het daarom zijn dat de airco af en toe iets harder moest werken en hier wellicht af en toe wat extra geluid door kwam. Helaas is dit iets waar wij weinig aan kunnen doen". Als ik haar vervolgens meld dat er meer aan de hand is dan alleen een airco, het was nl niet eens de airco omdat deze op onze kamer niet aan stond, krijg ik geen reactie meer. Absoluut niet de service die ik van andere hotels Van der Valk gewend ben. Vervolgens gaat er van alles mis met onze creditcard rekening, de borg is gewoon afgeschreven en kan alleen via een boeking naar onze bank teruggestort worden. Kosten voor de drankjes zijn afgeschreven, maar blijven ook als reservering op onze creditcardrekening staan. Kortom iets wat een ontspannen uitje had moeten worden heeft ons alleen maar stress opgeleverd.

Lees verder

1/5

In het begin van de week een leuke suite geboekt bij dit hotel voor vandaag . Vanmorgen kreeg ik een mail dat er voor morge geboekt voor was dus hier over gebeld en bleek gelukkig toch vandaag gezien. Toen vroeg de toen nog vriendelijke dame waarom ik nog niet betaald heb Ik legde uit dat telefonisch afgesproken was dat ik bij aankomst contant zou betalen . Dit was echter volgens haar niet mogenlijk En als ik het geld niet over zou maken zouden ze de boeken annuleren . Ik heb daar op gereageerd door nogmaals uit teleggen wat ik telefonisch besproken vervolgens werd de verbinding van de telefoon verbroken Nu tref ik in mijn mailbox een mail van het hotel met de gecancelende boeking met de daar bij behorende kosten van wel geteld het volledige bedrag inc alle extra,s Ik vind dit niet kunnen en bij de beesten af Ik ben een vaste klant van van der valk maar dit hotel ga ik nooit meer heen

Lees verder

1/5

Vanmiddag, na een lange dag, aangekomen in dit hotel. Ontvangst was hartelijk, kamer netjes en schoon, zoals we van van der Valk gewend zijn. Des te groter was de teleurstelling wat het diner betreft. Varkenshaas bleek geen varkenshaas te zijn maar twee gevulde medaillons van varkenshaas met daaromheen gebakken spek. Dat de varkenshaas gevuld is en er spek omheen zit wordt op de menukaart niet gemeld. Bovendien, twee medaillons voor een volwassen man is een beetje karig. Daarnaast is het flink aan de prijs. Het toetje Tropische chocoladetaart bleek een flinterdun ( 5 mm dik)plakje chocoladecake te zijn, kleiner dan een cracker, met verschillende toefjes mouse erop. En daar durven ze 8,50 euro voor te vragen. Dit past totaal niet binnen onze diner ervaringen bij van der Valk! Erg jammer!

Lees verder

2/5

Wij hadden een suite geboekt met whirlpool maar bij aankomst in de hotelkamer bleek er een bubbelbad in te zitten. Ok een foutje kan dus ik naar de receptie om het te melden en kreeg te horen dat een medewerker een bubbelbad had aangezien voor een whirlpool. Er was geen kamer meer vrij met een whirlpool dus u neemt deze kamer met bubbelbad of u krijgt uw geld terug 😠😠 Hadden verwacht van een van der valk hotel dat ze wel netjes met een oplossing cq iets anders hadden opgelost als misverstand!! Wij zijn absoluut niet tevreden. D Vriezekolk

Lees verder

1/5

Kamer en ontbijt echt oké! Jammer van het diner.....alles gortdroog, zalm en vakenshaas. Eten retour gestuurd...nul compensatie. Wij verwachten géén sterren bediening en eten van van der Valk maar het was echt slecht. We hadden beter moeten weten na de voorgaande recensies en niet hier moeten gaan eten. Ook meerdere malen moeten vragen of onze bestelling vd drank wel door is gekomen aangezien onze buurtafels wél de bestellingen kregen en wij niet😬 (tot wel 3 x toe!) Teleurstellend.......

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Assen

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Assen in Assen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Assen

Benieuwd naar andere locaties in Assen waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Assen zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Assen
Jumbo Assen Supermarkt

Jumbo

Nijlandstraat 141

Bever Assen Sportwinkel

Bever

Groningerstraat 9

Aktiesport Assen Sportwinkel

Aktiesport

Mercuriusplein 68A

Rituals Assen Verzorging

Rituals

Mercuriusplein 50

Parfumerie Douglas Assen Verzorging

Parfumerie Douglas

Mercuriusplein 68

C&A Assen Mode

C&A

Mercuriusplein 78

Andere Van der Valk locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Assen in Assen kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel