Van der Valk Hotel Assen Assen

Van der Valk Hotel Assen

Bij Van der Valk Hotel Assen gelegen aan de Balkenweg 1 in Assen kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Assen is één van de 8 locaties in Assen op CardMapr.

Van der Valk Hotel Assen

Balkenweg 1 in Assen

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Assen in Assen

In Assen aan de Balkenweg 1 bevindt zich Van der Valk Hotel Assen. Bij Van der Valk Hotel Assen kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant scoort Van der Valk Hotel Assen een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Assen

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Assen. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Assen

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Assen. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Assen

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0592 851 515
Bekijk kamerprijs Online bestellen
Van der Valk Hotel Assen Assen
Van der Valk Hotel Assen Assen
Van der Valk Hotel Assen Assen

Reviews

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Assen?

Van der Valk Hotel Assen wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 3349 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Nachtje verbleven tijdens lockdown en waren bekend met de beperkingen. Wij hadden een arrangement inclusief diner en ontbijt. Kamers en hotel super fijn en schoon zeer zeker de moeite waard. Omdat diner nu enkel afhalen was in het hotel hadden we op de kamer een leuk zitje waar je je diner kon nuttigen dus top. Even online je bestelling doorgeven en werd gebeld bij het gereed ervan zijn. Heerlijk gegeten. Ontbijt daarentegen was wel een dingetje. Wij hadden ervaring met andere locaties mbt afhalen ontbijt. Tot onze verbazing stonden we met ruim 25 man te wachten in een lopend buffet vorm weliswaar op afstand maar krom tegenover horeca wat geen eens mensen binnen mag ontvangen. Een tip maak kant en klare mee neem tassen of online samenstellen. Voorkomt gedoe en wachtrijen met teveel mensen.....

Lees verder

4/5

Heerlijk geluncht, altijd goed bij Van der Valk

Lees verder

5/5

We hadden een aanbieding gekregen voor een suite naar keuze aangezien de suite die we eerst hadden onder de schimmel zat. Deze suite was niet veel beter, schimmel overal. Bij het bad, bij de ramen, bij de douches... Aangegeven bij de receptie en toen kregen we te horen dat dit een bekend probleem is! Dit vonden we toch echt wel schandalig... Het eten is super... Vorige keer in het restaurant gegeten en nu vanwege covid dus op de kamer.. Dit was allemaal prima te doen. Zolang er zich geen problemen voordoen zal t een hotel zijn waar je prima kan vertoeven voor een nachtje maar wanneer er een probleem is dan is de service ronduit slecht. Dat was de eerste keer zo en afgelopen keer dus weer...

Lees verder

1/5

Locatie top. Personeel veel minder hadden gebeld vanwegen inchecken, hadden slecht bereik werd gezegd, "versta u niet doei" Bij inchecken hotel snapte we niet alles helemaal ( corona regels ) werd als een kind behandeld en ook zo gedaan. Hadden geboekt tot maandag, maandag ochtend half 7 werden we wakker geboord door werkzaamheden in het hotel. Vind vriendelijkheid naar je klant heel belangrijk en respect ook.

Lees verder

1/5

Tot we gingen slapen was eigenlijk alles prima. We hadden een mooie gezinskamer en de kids vermaakten zich prima, niks aan de hand. Om 04:30 uur begon er ineens een haan te kraaien, ik dacht zal zo wel klaar zijn. Toen het beest een uur later nog niet klaar was ben ik weg gegaan naar huis (we wonen in Assen). Bij de receptie werd mij toen verteld dat deze haan van de eigenaar is. Ok wacht even, je hebt een hotel met gasten en vlak daarnaast een soort van kinderboerderij met een haan? Ja, de eigenaar woont hierachter werd mij verteld. Na wat zoekwerk kom ik op eigenaar Martinus Antonius van der Valk 61 jaar. Helaas werden we bij het uitchecken ook niet lekker te woord gestaan een jong meisje die even aan haar manager moest vragen wat te doen en terugkwam met een sorry. De manager vond het zelf niet nodig om even aan de balie te verschijnen. Wellicht dat eigenaar Martinus nog even contact opneemt.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Assen

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Assen in Assen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Assen

Benieuwd naar andere locaties in Assen waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Assen zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Assen
Drents Museum Assen Musea

Drents Museum

Brink 1

Jumbo Assen Supermarkt

Jumbo

Nijlandstraat 141

Bever Assen Sportwinkel

Bever

Groningerstraat 9

Bristol Assen Assen Mode

Bristol Assen

Apollopad 1 /B

Aktiesport Assen Sportwinkel

Aktiesport

Mercuriusplein 68A

Rituals Assen Verzorging

Rituals

Mercuriusplein 50

Parfumerie Douglas Assen Verzorging

Parfumerie Douglas

Mercuriusplein 68

Bakker Bart Assen Bakker

Bakker Bart

Mercuriusplein 108

Andere Van der Valk restaurants in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Assen in Assen kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel