Van der Valk Hotel Dordrecht Dordrecht

Van der Valk Hotel Dordrecht

Bij Van der Valk Hotel Dordrecht gelegen aan de Laan van Europa 1600 in Dordrecht kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Dordrecht is één van de 21 locaties in Dordrecht op CardMapr.

Van der Valk Hotel Dordrecht

Laan van Europa 1600 in Dordrecht

Over Van der Valk Hotel Dordrecht

In Dordrecht aan de Laan van Europa 1600 bevindt zich Van der Valk Hotel Dordrecht. Bij Van der Valk Hotel Dordrecht kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Dordrecht een 8.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Dordrecht

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Dordrecht. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Dordrecht

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Dordrecht. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Van der Valk Logo

Categorie

Restaurant, Overnachting

Stad

Dordrecht

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

078 870 0800
Routebeschrijving Kamer boeken
Van der Valk Hotel Dordrecht Dordrecht
Van der Valk Hotel Dordrecht Dordrecht
Van der Valk Hotel Dordrecht Dordrecht

Recensies

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Dordrecht?

Van der Valk Hotel Dordrecht wordt gewaardeerd met een 4.4 gebasseerd op 4048 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Wat is dit hotel in paar jaar achteruit gegaan. Was top 5 sterren, nu stuk slechter. Slechte akoestiek in hal, gang en restaurant, galmt enorm en gesprek voeren is lastig. Eten is erg duur geworden en niet alles vd kaart beschikbaar op kamer nr zetten ging niet. Gelijk diner betalen ipv op rekening vd kamer ( service is weg daarin? ). Gangen stonden lang vol met rommel ( avond roomservice, vuilnis, karren, wasgoed waren s middags nog niet opgeruimd) Rust was s' nachts ver te zoeken, feesten, rennen over gangen, dronken gasten. Temperatuur overdag te warm op kamer, s 'nachts koud tochtte flink bij de ramen ( temp was niet goed in te stellen). Mijn vrouw kreeg geen extra deken, heb slaapzak uit auto moeten halen. Op klachten ook van andere gasten kwam geen reactie of afwimpeling. Jammer, we kwamen hier vaak (zowel prive als zakelijk. )

Lees verder

2/5

Altijd met veel plezier hier verbleven. We komen hier jaarlijks een aantal keer en boeken altijd de familiekamer (2 volw 1 kind). Dit keer was er stevig gerookt op de familiekamer, een veel mindere kamer was aangeboden. We gingen niet akkoord. Geen compensatie, alleen wel 10 x van de medewerker gehoord "dat het erg vervelend is, maar dat zij er ook niets aan kunnen doen als mensen roken op een kamer". Ongelofelijk als je als trouwe klant hier veel geld aan uitgeeft en er dan geen service geboden wordt..... AANVULLING: Na de klacht ook te hebben gemaild contact met de manager gehad. Er is een korting aangeboden op een volgende boeking. Toch nog een service gedachte, had mooi geweest als het afgelopen weekend kon.

Lees verder

1/5

Slechte ervaring met een van de floormanagers hij was erg onaardig tegen mijn ouders die er kwamen eten met 25 personen ter ere van hun 50 jarige bruiloft. Een personel tuch was er niet bij. Enig licht punt was de jonge man van 17 jaar oud die zijn best deed om de groep te voorzien van een drankje.

Lees verder

2/5

Verbleef elke weekend hier 6 maanden lang. Elke keer helaas zelfde keuze kwa ontbijt. Misschien eens afwisseling zou fijn zijn. Superior kamers mogen wat beter schoongemaakt worden, vooral het donkere bureau ziet je de stof goed liggen.

Lees verder

5/5

Het hotel is fantastisch; mooie locatie, heel goed verzorgd. De kamers zijn schoon en groot. De lunch is formidabel. Een aandachtspunt: het erg prijzige diner. We hadden twee gerechten - Asian iberico fingers en zeeduivel - die door de veelheid aan kruiden, zout en toevoegingen niet meer tot hun recht kwamen. De zeeduivel was omwikkeld met briesend zout spek... de smaak van de vis was volledig verdwenen.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express bij Van der Valk Hotel Dordrecht

Bij deze locatie kun je betalen met een American Express creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Zet deze om naar (gratis) vluchten, hotelovernachtingen en kortingen.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Dordrecht

Naast Van der Valk Hotel Dordrecht zijn er nog 21 andere locaties in Dordrecht waar je kunt betalen met een American Express, MasterCard of VISA creditcard.

Game Mania Dordrecht Speelgoedwinkel

Game Mania

Voorstraat 292

Dirk van den Broek Dordrecht Supermarkt

Dirk van den Broek

Cornelis de Wittstraat 84

vanHaren Schoenen Dordrecht Mode

vanHaren Schoenen

Bagijnhof 20