Van der Valk Hotel Dordrecht Dordrecht

Van der Valk Hotel Dordrecht

Bij Van der Valk Hotel Dordrecht gelegen aan de Laan van Europa 1600 in Dordrecht kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Dordrecht is één van de 6 locaties in Dordrecht op CardMapr.

Van der Valk Hotel Dordrecht

Laan van Europa 1600 in Dordrecht

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Dordrecht in Dordrecht

In Dordrecht aan de Laan van Europa 1600 bevindt zich Van der Valk Hotel Dordrecht. Bij Van der Valk Hotel Dordrecht kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Dordrecht een 8.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Dordrecht

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Dordrecht. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Dordrecht

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Dordrecht. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Van der Valk Logo

Stad

Dordrecht

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

078 870 0800
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Van der Valk Hotel Dordrecht Dordrecht
Van der Valk Hotel Dordrecht Dordrecht
Van der Valk Hotel Dordrecht Dordrecht

Recensies

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Dordrecht?

Van der Valk Hotel Dordrecht wordt gewaardeerd met een 4.4 gebasseerd op 4217 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

We zijn al vaker in dit hotel geweest. Helaas was deze overnachting minder. De kamer was niet goed schoongemaakt en de doucheput zat verstopt. We hebben dit aangegeven en er werd aangeboden om naar een andere kamer te gaan of dit door iemand op te laten lossen. Naar een andere kamer gaan is geen fijne oplossing als je met z'n vieren net uitgepakt bent in een familiekamer en iemand laten komen, als je allemaal na het zwemmen wilt douchen, is ook niet ideaal. Dit soort dingen maken een verblijf minder prettig. Juist aangezien je zoiets plant om te relaxen. De kamer was sowieso niet goed onderhouden. De beschadigde meubels en vooral de afgebladderde bank kunnen er absoluut niet mee door. In het restaurant waren ze heel vriendelijk en behulpzaam. Zowel bij het avondeten als bij het ontbijt.

Lees verder

3/5

Door een te drukke fout in hun schema is onze reservering van gisteravond afgewimpeld.... Dan boek je een Suite van €156,00,- en dan wordt je weg gestuurd. Zeker weten geen aanrader, bah. Slechte service Geen pardon geen excuses gehoord. Had gebeld diezelfde avond ze zeiden alleen het email adres van de receptie en voor de rest klonk het niet echt om een hand uit te steken voor hulp! Bah Overigens in Van der Valk Breda erg goed geholpen top service!

Lees verder

1/5

Het hotel is niet meer wat het was. Ik heb geen gevoel van privacy gehad. Ook komt er midden in de nacht een medewerker keihard aankloppen bij de kamer. De telefoon staat niet voor niets in de kamer toch? Als u wat te melden heeft kunt u beter even bellen op zo een tijdstip. En de toon van die Aziatische jonge medewerker is meer geschikt voor het buiten zetten van het vuil. Ik ben een gast en geen vriendje van jou. Jammer! Wel erg schoon altijd en vriendelijke dames bij de receptie.

Lees verder

3/5

Zeer mooie en schoon hotel. Kregen een kamer met een balkon op de 3e verdieping. Vriendelijk personeel 🤗 2 nachten gebivakeerd ontbijt was prima ruime keus aan producten. Helaas door het corona kan je maar 1 uurtje per dag zwemmen op reservering (misschien een tip om dat op jullie website te zetten als je met je valkVIP card boekt). Misschien kunnen jullie uitzondering maken voor jonge kinderen tot *12 jaar* aangezien die zich hier erg op verheugen en de teleurstelling is groot te zien bij hen... Meerdere ouders gesproken in het hotel en die ervaarde het zelfde. Wij boeken dit hotel zeker nog een keer 😇😇

Lees verder

4/5

Komen gemiddeld 2 keer per jaar met vrienden in jullie hotel, hadden familiekamer geboekt, dit kon niet doorgaan ivm corona maatregelen. ( nog te begrijpen) hoewel een familie kamer 2 aparte slaapgedeeltes heeft. Overigens alle begrip voor corona maatregelen. De echte tegenvaller vonden wij echter het ontbijt, normale situatie alles tot in de puntjes verzorgd dan betaal je ongeveer 14 euro pp, dit betaalde we nu ook maar de keuze was heel beperkt! Wij vinden dat dit beter georganiseerd had kunnen worden, en dat de prijs voor het ontbijt aangepast had kunnen worden omdat er veel dingen niet te krijgen waren! Dit zijn we van jullie hotel niet gewend.. Spijtig.

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Dordrecht

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Dordrecht in Dordrecht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Dordrecht

Benieuwd naar andere locaties in Dordrecht waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Dordrecht zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Dordrecht
Restaurant De Beren Dordrecht Dordrecht Restaurant
Proeflokaal Bregje Dordrecht Dordrecht Restaurant
Game Mania Dordrecht Speelgoedwinkel

Game Mania

Voorstraat 292

Dirk van den Broek Dordrecht Supermarkt

Dirk van den Broek

Cornelis de Wittstraat 84

vanHaren Schoenen Dordrecht Mode

vanHaren Schoenen

Bagijnhof 20

HEMA Dordrecht Warenhuis

HEMA

Bagijnhof 15

Andere Van der Valk locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Dordrecht in Dordrecht kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel