Van der Valk Hotel Eindhoven Eindhoven

Van der Valk Hotel Eindhoven

Bij Van der Valk Hotel Eindhoven gelegen aan de Aalsterweg 322 in Eindhoven kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Eindhoven is één van de 6 locaties in Eindhoven op CardMapr.

Van der Valk Hotel Eindhoven

Aalsterweg 322 in Eindhoven

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Eindhoven in Eindhoven

In Eindhoven aan de Aalsterweg 322 bevindt zich Van der Valk Hotel Eindhoven. Bij Van der Valk Hotel Eindhoven kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Eindhoven een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Eindhoven

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Eindhoven. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Eindhoven

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Eindhoven. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Van der Valk Logo

Categorie

Restaurant, Overnachting

Stad

Eindhoven

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

040 211 6033
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Van der Valk Hotel Eindhoven Eindhoven
Van der Valk Hotel Eindhoven Eindhoven
Van der Valk Hotel Eindhoven Eindhoven

Recensies

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Eindhoven?

Van der Valk Hotel Eindhoven wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 4690 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Wij hebben 3 nachten overnacht in dit fijne hotel. Na de eerste nacht zijn we van kamer gewisseld. Beide kamers waren luxe. Bij de eerste kamer (153) hadden we alleen last van lawaai/blowen van de bovenburen. Toen we dit aangaven, kregen we direct een fijne kamer op de benedenverdieping (81). Deze kamer was erg rustig, had dikkere gordijnen en had een zitje buiten. Pluspunten: - heerlijk ontbijt - hotel heeft een fijne sfeer - lekkere sushi gehad bij Ozzo - veel parkeergelegenheid - fijn bed - vriendelijk personeel - ruime, schone kamer Tips/opmerkingen bij kamer 153 : - de kamer had iets dunne gordijnen. Door de lampen die ‘s nachts buiten aanblijven, was inslapen lastiger. - de kamer had geen douchedeur, waardoor de badkamer snel blank stond😄 - de kamer was gehorig doordat hij naast een afzuigsysteem/airco buiten lag. We weten dat we wellicht sneller geluiden horen dan andere mensen☺️, dus het was heel prettig dat we zo goed werden geholpen door het personeel. We zien onszelf zeker terug komen voor een gezellig weekend!

Lees verder

4/5

Ik heb samen mey mjjn man en zoon gegeyen in Brasserie Marines. We kregen geen vragen of we ons goed voelden ivm corona en ook hebben we feen formulier hoeven invullen. We bestelden zalm. Maarkonden niet aangeven hoe we die gebakken wilde hebben. Wat heel jammer was, want hij was helemaal doorbakken en voor ons dus niet zoals we t graag wilden.en dan vind ik 25 euro toch duur voor zon gerecht.we bestelden frietjes bij en daar hebben we zeker 20 minuten op moeten wachten. Toen was t eten eigenlijk al op.slecht d us! Geen aanrader en ik ga er ook nietmeer naar toe. Zeker omdat t ook niet goedkoop is. En dan ook 5,25 voor een wijntje. Die kun je niet uitzoeken want er is geen drankkaart.

Lees verder

1/5

Een centraal punt om diverse activiteiten te ondernemen in de buurt. Wij waren daar voor noodzakelijke familie gebeurtenissen en de locatie was hiervoor prima. Voor de 4 dagen dat wij er verbleven hadden wij voor elke dag rond 10:30 ontbijt gereserveerd. Wij hadden een kamer op de 7e en omdat 1 van ons met krukken liep waren wij afhankelijk van de lift. Je moet dan wel rond 10:00 uur bij de liften staan om rond 10:20 uiteindelijk beneden te zijn. Kleine liften, 1 lift mogen er max 2 personen in en 1 lift max 1 persoon. Verder is het ondanks Corona erg druk en de 1,5 meter niet overal en altijd haalbaar, maar dat lag grotendeels ook aan de diverse gasten die *****t aan de regels hadden. De ontbijttafels niet snel afgeruimd zodat er niet altijd genoeg plek was voor het aantal gasten. Daarbij waren er ook gasten die zich niet melden bij de gastvrouw voor het ontbijt, soms omdat er niemand stond om in te checken, soms omdat de gasten een zij-ingang bij het buitenterras gebruikten. Kamer was schoon en ruim, het personeel vriendelijk en behulpzaam. Persoonlijk zou ik zelf voor een klein, wat landelijk gelegen hotel hebben gekozen dan zo'n groot complex waar het overzicht wie wel of geen gast is niet te controleren is.

Lees verder

4/5

Onze kamer is erg verouderd het hout van de lambrisering en meubels is kapot en kaal/verkleurd, in de stoeltjes zitten smerige vlekken, schimmel plekken in de badkamer. Er zit een gat in het beddengoed. Ik had bij mijn boeking gevraagd dat als het kon ik graag een 2 persoons bed wilde, helaas niet gelukt. Erg jammer dat er geen koelkastje/ minibar op de kamer is, dit staat ook niet aan gegeven maar vind het wel erg jammer en dit is ook voor ons het eerste van der Valk waar dit er niet is. ik ben een slechte slaper dus het gebrom van de airco of iets wat buiten staat heeft me vaak wakker gemaakt. Het is ook erg gehorig. Het personeel hier is wel echt super vriendelijk maar dit is zeker niet mijn soort hotel

Lees verder

2/5

Vandaag wilden mijn vriend en ik met mijn zusje komen overnachten, begint het al met gedoe over alle 3 de legitimaties ivm corona, mijn zusje is 12 jaar en heeft dus geen legitimatieplicht, maar oké het is goed gekomen. Vervolgens komen we bij het betalen en wordt er ineens gezegd “we accepteren geen contant”. Dit staat letterlijk nergens beschreven en wordt ook niet bij binnenkomst aangekondigd door middel van een sticker of papier. Wij leggen uit dat het pinnen niet lukte en we werden hier gewoon niet mee verder geholpen! We vertelden dat we de nacht daarvoor nog bij hotel Schiphol hebben gelogeerd en daar was dit gedoe allemaal niet. Het enige wat we hoorden was “ja ieder hotel heeft zijn eigen regels”. Erg slecht vind ik want als er nergens aangekondigd staat dat contant geld niet geaccepteerd wordt mag het wettelijk niet eens geweigerd worden!! Erg jammer, we zijn weg gegaan en hebben dus terug naar Leiden kunnen rijden vanuit Eindhoven, 2 uur heen & 2 uur terug, daar ging ons weekendje Eindhoven. Nog nooit slecht geholpen door personeel bij van der valk, behalve dus in Eindhoven, we zullen hier niet meer komen!

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Eindhoven

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Eindhoven in Eindhoven kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Eindhoven

Benieuwd naar andere locaties in Eindhoven waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Eindhoven zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Eindhoven
Lidl Eindhoven Supermarkt

Lidl

Woenselse Markt 38

Sopranos Eindhoven Restaurant

Sopranos

Stationsplein 9

Jumbo Eindhoven Supermarkt

Jumbo

Stationsplein 24-01

Burger King Eindhoven Fastfood

Burger King

Neckerspoel 10

de Bijenkorf Eindhoven Eindhoven Mode
Aktiesport Eindhoven Eindhoven Sportwinkel

Andere Van der Valk locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Eindhoven in Eindhoven kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel