Van der Valk Hotel Groningen - Westerbroek Westerbroek

Van der Valk Hotel Groningen - Westerbroek

Bij Van der Valk Hotel Groningen - Westerbroek gelegen aan de Rijksweg West 11 in Westerbroek kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Groningen - Westerbroek is één van de 1 locaties in Westerbroek op CardMapr.

Van der Valk Hotel Groningen - Westerbroek

Rijksweg West 11 in Westerbroek

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Groningen - Westerbroek in Westerbroek

In Westerbroek aan de Rijksweg West 11 bevindt zich Van der Valk Hotel Groningen - Westerbroek. Bij Van der Valk Hotel Groningen - Westerbroek kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant scoort Van der Valk Hotel Groningen - Westerbroek een 8.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Groningen - Westerbroek

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Groningen - Westerbroek. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Groningen - Westerbroek

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Groningen - Westerbroek. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Westerbroek

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

050 404 6404
Bekijk kamerprijs Online bestellen
Van der Valk Hotel Groningen - Westerbroek Westerbroek
Van der Valk Hotel Groningen - Westerbroek Westerbroek
Van der Valk Hotel Groningen - Westerbroek Westerbroek

Reviews

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Groningen - Westerbroek?

Van der Valk Hotel Groningen - Westerbroek wordt gewaardeerd met een 4.4 gebasseerd op 1706 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Goed hotel....heerlijk ontbijt

Lees verder

4/5

Mooi gelegen hotel met het beste qua kamerindeling. Kamer was voorzien van een ligbad en douche samen met een tweepersoonsbed en balkon. Dit alles voor nog geen €100. Laat uitchecken was gratis en mocht tot 12 uur. Ontbijt werd later geserveerd omdat wij ons verslapen hadden, dit was uiteraard ook geen probleem. Parkeergelegenheid is goed gelegen voor de minder valide personen. Hapjes en desserts vallen qua prijs nog mee. Twee dessertdoosjes met drie verschillende desserts en twee drankjes voor nog geen €18 euro. Het fijne was dat ik mijn waterpijp mocht meebrengen en op het balkon kon benutten, personeel was hier heel coulant over zolang het maar niet in de kamer gebeurde (zie foto's). Ondanks dat wij ons verslapen hadden, mochten we toch het ontbijt komen afhalen buiten de officiële ontbijt tijd om (tot 11:00). Het ontbijt is daarnaast ook zeer uitgebreid met veel keuze voor iedere liefhebber (zie foto's). Het personeel is waarschijnlijk het toppunt van heel het verblijf. De medewerkers werken snel, zorgvuldig en komen hun beloftes na. Extra bijzonderheden of behoeftes kunnen meestal kosteloos opgelost worden. Tot slot, een zeer mooi verblijf en zeker een aanrader!

Lees verder

5/5

Nachtje in de sunset suite was helemaal top! Service en eten ook, vriendelijk en hulpvaardig personeel. Alleen 500 euro borg vragen van een pasgetrouwd stel is idioot, je wordt daardoor toch op een bepaalde manier bij voorbaat beschuldigd, daarvoor een ster minder.

Lees verder

4/5

Schone nette kamer. Badkamer. Netjes. Alleen de tv. Had wat groter. Gemogen. Verder alles tip top

Lees verder

5/5

Heerlijke locatie. Rustige omgeving. Vriendelijk personeel. Ivm Corona werd het diner bij de kamer gebracht en het was zalig. Mijn vrouw en ik hebben heerlijk genoten.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Groningen - Westerbroek

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Groningen - Westerbroek in Westerbroek kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Westerbroek

Benieuwd naar andere locaties in Westerbroek waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Westerbroek zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Westerbroek
Van der Valk Hotel Groningen - Westerbroek Westerbroek Restaurant

Andere Van der Valk restaurants in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Groningen - Westerbroek in Westerbroek kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel