Van der Valk Hotel Leeuwarden Leeuwarden

Van der Valk Hotel Leeuwarden

Bij Van der Valk Hotel Leeuwarden gelegen aan de Lynbaan 35 in Leeuwarden kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Leeuwarden is één van de 6 locaties in Leeuwarden op CardMapr.

Van der Valk Hotel Leeuwarden

Lynbaan 35 in Leeuwarden

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Leeuwarden in Leeuwarden

In Leeuwarden aan de Lynbaan 35 bevindt zich Van der Valk Hotel Leeuwarden. Bij Van der Valk Hotel Leeuwarden kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Leeuwarden een 8.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Leeuwarden

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Leeuwarden. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Leeuwarden

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Leeuwarden. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Van der Valk Logo

Stad

Leeuwarden

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

058 820 0100
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Van der Valk Hotel Leeuwarden Leeuwarden
Van der Valk Hotel Leeuwarden Leeuwarden
Van der Valk Hotel Leeuwarden Leeuwarden

Recensies

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Leeuwarden?

Van der Valk Hotel Leeuwarden wordt gewaardeerd met een 4.4 gebasseerd op 1960 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Afgelopen weekend verbleven in wellnes loft kamer 422. Bij aankomst stond er op het balkon een volle asbak op ons te wachten, S,avonds een wijntje genomen op kamer, de vier wijnglazen op de kamer aanwezig waren vies. De douchecabine stond open en gelijk roken wij een muffe lucht wat bleek schimmel op de naden en op het aanwezige bankje in cabine. Volgende dag bij terugkomst op kamer was interieur verzorging net geweest,alleen de wijnglazen en de gebruikte koffiekopjes stonden nog vies te wezen. Ik vroeg krijgen wij geen schone kopjes? Nee het beleid was dat dat niet bij de schoonmaak hoorde.....ik kreeg een fles afwasmiddel in m,n handen gedrukt en moest het zelf afwassen. Bij uitchecken overal melding van gemaakt maar geen reactie meer vernomen, erg jammer dit!

Lees verder

2/5

In alle opzichten een heel goed hotel. + Centrale ligging met doorgaande wegen en fietspaden dichtbij + Meer dan voldoende en gratis parkeerplekken + Huurfietsen (elektrisch) goed en iedere dag voor je opgeladen + Kamers zijn groot, brandschoon, mooi ingericht en van alle gemakken voorzien/goed geïsoleerd + Badkamer is formaat badzaal en ook brandschoon + Van de snelweg die relatief dicht in de buurt ligt merk je met met de deur dicht helemaal niets + Personeel was (ondanks de grote drukte in het hotel) allemaal even vriendelijk en behulpzaam + Restaurant is gezellig en eten/drinken prima, evenals de bediening + Ontbijt is uitgebreid en goed Niets op aan te merken dan? Nou, dat zit 'm meer in de kleine dingen... - Kamers hebben allemaal een balkonnetje, hier zit echter geen enkele afscheiding tussen (is een lange gang eigenlijk), een scherm/plant aan twee kanten zou fijn zijn voor wat privacy - Airco koelt redelijk maar niet super, kan ook niet lager dan 18 graden, wij vonden het vooral het eerste deel van de nacht (te) warm op de kamer (zomerperiode) - Verlichting in de badkamer kun je dimmen, waarom die in de kamer dan niet? Kortom, een erg goed hotel dat zeker een aanrader is als je een hotel in de regio Leeuwarden zoekt.

Lees verder

5/5

‘Hotel Leeuwarden’ is een vrij nieuw hotel behorende bij de Van der Valk keten. Zoals het een Van der Valk betaamt zie alles er keurig, netjes en imposant uit. Wij kwamen om een ‘hapje te eten’ op het terras. Het duurde een tijdje voordat wij bij de ingang van het restaurant werden ontvangen. Dit had iets vlotter gekund. De ‘Corona procedure’ werd netjes doorlopen waarna wij naar ons tafeltje buiten werden begeleid. De bediening was hier erg vriendelijk en attent. Ook het diner was prima en uitgebreid. ‘Niet zo’n uitgeklede maaltijd zoals je tegenwoordig vaak ziet.. Nee, hier wel warme groenten, salade én appelmoes. Alleen de ‘kenmerkende’ kers ontbrak... De toiletruimte viel mij helaas iets tegen. Hier mag wel meer aandacht aan worden besteed. Qua prijs/kwaliteit is het keurig in orde! Wanneer de ontvangst iets attenter was geweest en de toiletruimte netter, hadden wij er een ‘vijfde ster’ aangeplakt.

Lees verder

4/5

Na een eerder tegenvallend verblijf, hebben wij op verzoek van het hotel gebruik gemaakt van de Live Cooking. Dit is ons heel goed bevallen. Het eten is divers, vers en lekker en het is niet zo massaal als het lijkt, het is zeker wat anders dan een gemiddeld wokrestaurant. We hadden geen last van lange wachtrijen, ook wat dit betreft is het keurig geregeld, en de bediening door Floris was uitstekend. Een hele goede herkansing was dit voor ons!

Lees verder

4/5

Prima verblijf alleen kwa schoonmaak kan veel beter vooral met een klacht wordt je door de schoonmaak niet geloofd 😪 Veder prima goed eten en vriendelijke mensen achter de receptie . Nog een mooie bos bloemen gehad bedank

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Leeuwarden

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Leeuwarden in Leeuwarden kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Leeuwarden

Benieuwd naar andere locaties in Leeuwarden waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Leeuwarden zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Leeuwarden
Van der Valk Hotel Leeuwarden Leeuwarden Restaurant
Loetje Leeuwarden Leeuwarden Restaurant

Loetje Leeuwarden

Stationsweg 2

Oranje Hotel Leeuwarden Leeuwarden Overnachting

Oranje Hotel Leeuwarden

Stationsweg 4

Pathé Leeuwarden 3 - in aanbouw Leeuwarden Ontspanning
Hans Anders Opticien Leeuwarden Leeuwarden Opticien

Hans Anders Opticien Leeuwarden

Ruiterskwartier 22

Fries Museum Leeuwarden Musea

Fries Museum

Wilhelminaplein 92

Andere Van der Valk locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Leeuwarden in Leeuwarden kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel