Van der Valk Hotel Leiden map

Van der Valk Hotel Leiden

8.2 · 1684 recensies

Haagse Schouwweg 14, Leiden

Van der Valk Hotel Leiden
Van der Valk Hotel Leiden Van der Valk Hotel Leiden
Van der Valk Hotel Leiden Van der Valk Hotel Leiden
Van der Valk Hotel Leiden

Over Van der Valk

Bij Van der Valk Hotel Leiden kan je heerlijk overnachten en genieten van hun restaurant. Heb je een meeting, etentje of een overnachting geboekt? Bij Van der Valk Hotel Leiden geniet je volledig.

Aan de Haagse Schouwweg 14 in het gebied 'Schenkwijk' in Leiden ligt Van der Valk Hotel Leiden. Zoek je in de categorie restaurant of overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.684 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Van der Valk Hotel Leiden accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 92 locaties in Leiden waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Schenkwijk hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Leiden

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Leiden. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Hans Breugelmans
Google Maps Logo

Rein, zeer vriendelijk personeel, goede ligging. Zeer goede matrassen. Lekker gegeten. Gratis parking. Minpuntjes, zetels in de kamer zakken door. Ik wou eigenlijk 4 1/2 sterren geven .

Hans Breugelmans 1 maand geleden
thea wolters
Google Maps Logo

Bedden niet zoals ze zeggen. Na 3 uur nog wakker liggen. Nespresso werkt niet naar behoren. Denk dat deze ontkalkt moet worden. Ook mag er gedacht worden aan logees die cafeïne vrij drinken. Wat meer bekertjes en roerstokjes. Want aan 2 stokjes heb je niets. Dit is de 3de keer in dit hotel. Vorige keren prima. Maar nu hopeloos

thea wolters 1 maand geleden
C VD
Google Maps Logo

Gisteravond gegeten bij vd Valk Leiden. Mooie locatie aan het water, gastvrije binnenkomst en eten was prima. Bediening was naar mijn mening ondermaats en twijfelde zelfs om 2 sterren te geven. Het duurde veel te lang voordat het voorgerecht kwam. Wij hadden geen haast en wilde ook ontspannen uit eten, maar als ik zie dat mensen later aankomen en inmiddels aan hun hoofdgerecht zitten is dat toch wat vreemd. Na een opmerking kwam het vrijwel gelijk zonder enige excuses. Op de vraag of het vergeten was kreeg ik druk als antwoord, maar dat vond ik behoorlijk slap aangezien het terras al leeg begon te lopen en overige tafels wel tijdig hun eten kregen. Daarna heb ik niemand meer aan tafel gezien met de vraag of alles naar wens was en mijn 2e consumptie maar besteld bij degene die het eten kwam brengen. Vervolgens ook geen gedag/fijne avond bij vertrek wat mij besloot deze recensie te plaatsen. Al met al bijna 2,5 uur gezeten en 2 consumpties genuttigd.. gemiste kans!

C VD 2 maanden geleden
Gerard Marsman
Google Maps Logo

Super locatie, we zijn geupgrade naar een appartement. Wat een prachtig uitzicht. Mooi schoon hotel. Vriendelijk personeel.

Gerard Marsman 2 maanden geleden
Joke Gaal
Google Maps Logo

Kamer: te laag toilet. Als wasbak zonder rand dan misschien plek voor haakje voor kleding Service: kamer 👍, restaurant: was snel met opnemen 1ste drankje en kaart geven daarna duurde het elke x kwartier voordat ze zagen dat je iets wilde bestellen 😶. Locatie: jammer dat mijn deur wel open kon maar dat je daardoor 's ochtends vroeg wordt gewekt door het verkeer.

Joke Gaal 3 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Leiden in Leiden kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Van der Valk

Alle Van der Valk restaurants/ hotels

Bij Van der Valk kan je heerlijk overnachten en genieten van hun restaurant. Heb je een meeting, etentje of een overnachting geboekt? Bij Van der Valk geniet je volledig.

Benieuwd naar andere Van der Valk restaurants / hotels in Nederland? Van der Valk heeft in totaal 60 vestigingen waaronder deze in Leiden (Schenkwijk) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Van der Valk lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Van der Valk restaurants / hotels
Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp
Van der Valk Hotel Dordrecht
Van der Valk Hotel Emmeloord
Van der Valk Hotel Houten
Van der Valk Hotel Zwolle
Van der Valk Hotel Deventer
Van der Valk Hotel Arnhem
Van der Valk Hotel Harderwijk
Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen
Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg
Van der Valk Hotel Goes
Van der Valk Hotel Deventer
Van der Valk Hotel Assen
Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht
Van der Valk Hotel Haarlem
Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg
Van der Valk Hotel Heerlen
Van Der Valk Hotel Stein-Urmond
City Guide

Wat te doen in Leiden

Benieuwd wat je naast Van der Valk Hotel Leiden nog meer in of rondom Leiden (Schenkwijk) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Schenkwijk.