Van der Valk Hotel Leiden Leiden

Van der Valk Hotel Leiden

Bij Van der Valk Hotel Leiden gelegen aan de Haagse Schouwweg 14 in Leiden kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Leiden is één van de 6 locaties in Leiden op CardMapr.

Van der Valk Hotel Leiden

Haagse Schouwweg 14 in Leiden

Van der Valk Logo

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Leiden in Leiden

In Leiden aan de Haagse Schouwweg 14 bevindt zich Van der Valk Hotel Leiden. Bij Van der Valk Hotel Leiden kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Leiden een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Leiden

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Leiden. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Leiden

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Leiden. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Leiden

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

071 573 1731
Route Bekijk kamerprijs Online bestellen
Van der Valk Hotel Leiden Leiden
Van der Valk Hotel Leiden Leiden
Van der Valk Hotel Leiden Leiden

Reviews

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Leiden?

Van der Valk Hotel Leiden wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 1379 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Catfish hotel, totaal niet wat ik verwacht had. Het eten was smaakloos peper en zout was ver te zoeken. Lift defect en de "suite" was niks speciaals aan erg kleine kamer.

Lees verder

1/5

HELE SLECHTE SERVICE EN DIENSTVERLENING! Ik had een kamer gereserveerd en daarbij expliciet aangegeven een kamer te willen met een tweepersoonsbed en een balkon. In plaats daarvan kreeg ik een stoffige oude kamer die niet overeen komt met zowel mijn reservering als de foto's die worden weergeven op de boeking site. Toen ik de receptie hierover belde vanaf de kamer kreeg ik te horen dat ze geen andere kamers hebben en we mogen blijven in de kamer die we hebben gekregen en ander pech. Toen ik hiermee niet akkoord ging en mijn stem beleefd verhief, hing ze op in mijn oor. Vervolgens nam ze niet meer op. Ik ben naar beneden gegaan, hier bood ze mij hetzelfde aan en addidtioneel dat we mochten vertrekken zonder ons geld terug te krijgen en morgen even konden terugkomen om ons geld te halen. Samengevat moesten we of hun fout slikken en in een bed slapen die ik niet had gereserveerd of vertrekken zonder hotel om 23h én nog even morgen terug moeten komen, dus extra moeite doen, om ons geld terug te krijgen, terwijl zij een fout hebben gemaakt. Ik mocht ook geen manager spreken na meerdere malen hierom verzocht te hebben. Op de site staan notabene nog kamers beschikbaar. Ze lachtte me ook nog meerdere malen uit toen ik bleef eisen om een oplossing. Echt geen woorden voor dit soort dienstverlening en al helemaal niet van een naam als Van der Valk.

Lees verder

1/5

Stil, wel fijn geholpen met de cadeau bonnen. Hoop dat t gauw weer gewoon kan zoals het was

Lees verder

3/5

Het ontbijt viel voor Van der Valk begrippen tegen. Zeer beperkte keuze en ruime voor het einde geen producten meer. Een ander tijdslot was niet meer te kiezen.

Lees verder

4/5

Ik had een suite geboekt als verassing voor mijn vrouw en die was in de eerste instantie niet schoon. Sokken en snoep lag op de grond. Wel mooie versierd met rose blaadjes. Daarna een nieuwe kamer gekregen waarbij de rozenblaadjes gewoon op het bed gelegd waren en geen handdoeken aanwezig waren. Daarna weer opnieuw naar de receptie... uiteindelijk was dat in orde. Kamer en bed was prima. Het avondeten viel tegen, de groente was snel koud en wij en andere gasten werd niet gevraagd voor nieuwe drank. De volgende ochtend was het ontbijt lekker alleen bij de terugkomst naar kamer stond er een monteur te sleutelen. Vonden wij niet kunnen wacht dan totdat we uitgecheckt waren.. qua coronamaatregelen vond ik slecht dat je veel deuren buiten de kamer met de hand moest openen. Zoveel geld betaald voor een suite en dan zn ervaring... dit noem ik niet van der valk!

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Leiden

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Leiden in Leiden kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Leiden

Benieuwd naar andere locaties in Leiden waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Leiden zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Leiden
Bever Leiden Sportwinkel

Bever

Breestraat 93

Coolblue Leiden Elektronicawinkel

Coolblue

Breestraat 103

Proeflokaal Bregje Leiden Leiden Restaurant

Proeflokaal Bregje Leiden

Breestraat 147

THE STING Leiden Mode

THE STING

Breestraat 76

Barista Cafe Leiden Leiden Cafe's

Barista Cafe Leiden

Catharinasteeg 5

Suitsupply Leiden Mode

Suitsupply

Aalmarkt 8

Andere Van der Valk restaurants in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Leiden in Leiden kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel