Van der Valk Hotel Leiden Leiden

Van der Valk Hotel Leiden

Bij Van der Valk Hotel Leiden gelegen aan de Haagse Schouwweg 14 in Leiden kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Leiden is één van de 6 locaties in Leiden op CardMapr.

Van der Valk Hotel Leiden

Haagse Schouwweg 14 in Leiden

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Leiden in Leiden

In Leiden aan de Haagse Schouwweg 14 bevindt zich Van der Valk Hotel Leiden. Bij Van der Valk Hotel Leiden kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Leiden een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Leiden

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Leiden. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Leiden

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Leiden. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Van der Valk Logo

Stad

Leiden

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

071 573 1731
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Van der Valk Hotel Leiden Leiden
Van der Valk Hotel Leiden Leiden
Van der Valk Hotel Leiden Leiden

Recensies

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Leiden?

Van der Valk Hotel Leiden wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 1331 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Onze kamer is netjes en schoon met voldoende bewegingsruimte voor 3 personen. Mijn sterren hebben betrekking op de verdeeldheid in service. Wegens corona is het momenteel niet mogelijk om kindergerechten te serveren. Ook bleek het niet mogelijk te zijn om een portie frietjes te bestellen met eventueel een snack. Het bijgerecht van het hoofdgerecht zijn...frietjes. Dat er een onderscheid wordt gemaakt tussen gasten met zichtbaar 'kleine' kinderen die wel een portie frietjes geserveerd kreeg schoot mij in het spreekwoordelijke verkeerde keelgat. Mijn complimenten voor de bediening die deze vertaling van de manager mocht doorgeven. Correct en betrokken. Precies zoals het hoort. Klantgericht.. Het eten was verder prima en smakelijk. N.B. met een klacht wordt weinig tot niks gedaan. Buiten dat de situatie tegengesproken wordt door de manager in kwestie, wordt er een beroep gedaan op mijn flexibiliteit i.v.m. covid-19. Dit doet voor mijn gevoel niet ter zake omdat het voor de tweede keer voorbij gaat aan de gebeurtenis.

Lees verder

2/5

Ik had een suite geboekt als verassing voor mijn vrouw en die was in de eerste instantie niet schoon. Sokken en snoep lag op de grond. Wel mooie versierd met rose blaadjes. Daarna een nieuwe kamer gekregen waarbij de rozenblaadjes gewoon op het bed gelegd waren en geen handdoeken aanwezig waren. Daarna weer opnieuw naar de receptie... uiteindelijk was dat in orde. Kamer en bed was prima. Het avondeten viel tegen, de groente was snel koud en wij en andere gasten werd niet gevraagd voor nieuwe drank. De volgende ochtend was het ontbijt lekker alleen bij de terugkomst naar kamer stond er een monteur te sleutelen. Vonden wij niet kunnen wacht dan totdat we uitgecheckt waren.. qua coronamaatregelen vond ik slecht dat je veel deuren buiten de kamer met de hand moest openen. Zoveel geld betaald voor een suite en dan zn ervaring... dit noem ik niet van der valk!

Lees verder

1/5

Van de vele Van der Valk's waar we al eens zijn geweest vind ik dit een van de absolute toppers. Niet te groot, prachtige inrichting, mooi terras, vriendelijke staf en heerlijke keuken. Goede verbinding naar Leiden.

Lees verder

5/5

Prima hotel, heerlijke ruime en mooie kamer. Diner was heerlijk! Ontbijt daar in tegen.. ontbijt was erg weinig, niet gewend van een van der valk hotel.. het ontbijt was elke ochtend te vroeg opgeruimd terwijl je tot 11:00 kan ontbijten. Het personeel van de bediening straalt weinig uit en komt erg chagrijnig over, alsof ze liever niet aan het werk zijn.

Lees verder

2/5

Aan de waterkant mocht ik niet zitten, alles was gereserveerd. Kwam alleen voor een kopje koffie. Toen ik wegging waren alle plaatsen nog onbezet. Belachelijk vind ik dit. Kom hier niet meer

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Leiden

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Leiden in Leiden kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Leiden

Benieuwd naar andere locaties in Leiden waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Leiden zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Leiden
Bever Leiden Sportwinkel

Bever

Breestraat 93

Coolblue Leiden Elektronicawinkel

Coolblue

Breestraat 103

Proeflokaal Bregje Leiden Leiden Restaurant

Proeflokaal Bregje Leiden

Breestraat 147

THE STING Leiden Mode

THE STING

Breestraat 76

coffeecompany Leiden Cafe's

coffeecompany

Breestraat 156

Barista Cafe Leiden Leiden Cafe's

Barista Cafe Leiden

Catharinasteeg 5

Andere Van der Valk locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Leiden in Leiden kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel