Van der Valk Hotel Maastricht Maastricht

Van der Valk Hotel Maastricht

Bij Van der Valk Hotel Maastricht gelegen aan de Nijverheidsweg 35 in Maastricht kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Maastricht is één van de 6 locaties in Maastricht op CardMapr.

Van der Valk Hotel Maastricht

Nijverheidsweg 35 in Maastricht

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Maastricht in Maastricht

In Maastricht aan de Nijverheidsweg 35 bevindt zich Van der Valk Hotel Maastricht. Bij Van der Valk Hotel Maastricht kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Maastricht een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Maastricht

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Maastricht. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Maastricht

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Maastricht. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Van der Valk Logo

Stad

Maastricht

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

043 387 3500
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Van der Valk Hotel Maastricht Maastricht
Van der Valk Hotel Maastricht Maastricht
Van der Valk Hotel Maastricht Maastricht

Recensies

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Maastricht?

Van der Valk Hotel Maastricht wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 2432 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

De kamers zijn ruim en net gerenoveerd en alles was netjes en schoon. Het hotel heeft een binnenzwembad met sauna en mini spa die we prima vonden. Verder is het hotel voorzien van WiFi. Het ontbijt vonden we prima; de koffie lekker met verse opgeschuurde melk, vers gebakken croissants en andere broodjes. De kok bereidt je een omelet of ander warm gerecht voor. Ook is er een breed assortiment aan vleeswaren, kaas en zoet beleg. We hadden een arrangement met 2 diners. De diners zijn echter niet iets waarvoor ik terug zou komen. De mosterdsoep vond ik lekker, maar was me iets te zout. De tomatensoep was net een pastasaus, lekker, maar om dit als soep te serveren. De biefstuk was van goede kwaliteit maar was, die van het kindermenu met name, te droog. De groente was te veel gekookt en vonden we smakeloos. De geroerbakte groente was daartegen beter. De schnitzels de volgende keer waren prima en lekker mals. De hoenderfilet vonden we weer te droog. Bij de toetjes overheerst veel vanille-ijs, die wij niet naar vanille vonden smaken, de kaart. De chocoladesaus smaakt niet naar chocolade maar naar gekarameliseerde suiker. Tot slot de crème brûlée; dit leek wel gemaakt van poeder...

Lees verder

4/5

ERG JAMMER Deze Van der Valk vestiging valt erg tegen in verhouding met andere Van der Valk Hotels, heel erg jammer. Bediening is duidelijk onervaren en soms wat stug in communicatie. Eten en service in de brasserie is goed. Je krijgt je eten snel, vriendelijk personeel, eten is goed. In tegenstelling tot het restaurant. Vanavond wezen eten met de hele familie. Er is geen één keer gevraagd of alles naar wens was, eten heeft erg lang geduurd (meer dan 45 min), noodle gerecht bestaat alleen uit noodles en de groente zit er verstopt in, visgerechten en vleesgerechten zijn ook van matige kwaliteit in vergelijking met andere van der valk hotels en de gerechten waren niet compleet. Kortom: erg jammer.

Lees verder

2/5

Korte opsomming zegt meer dan genoeg: - bad met bloedvlekken; - badkamer vol met speciaal gekrulde haren die aangaven dat er een roodharig medemens voor ons was geweest; - kopjes die gebruikt waren waarin de opgedroogde koffie nog aanwezig was; - geen goed woord over voor het ontbijt, corona maatregelen ok, maar deze wijze is finaal doorgeslagen. Wij gaan verder niet meer hier gebruik van maken, aangezien er in de stad voldoende alternatieven zijn waar je nog wel als mens wordt behandeld in plaats van een gedetineerde. We overwogen nog een extra dag te nemen, dit gaan we niet meer doen. Andere vestigingen hebben het veel beter geregeld weet ik, dit is volkomen onnodig. Volgende keer weer naar de voor ons vertrouwde vestiging die het wel goed heeft geregeld.

Lees verder

1/5

Kamer was schoon, alleen schuifdeuren voor sanitair vonden we jammer. Diner in restaurant was zeer smaakvol, jammer dat het ontbijt volledig in buffetvorm was. Opgejaagd om iets te pakken en gasten liepen toch weer te dicht op elkaar en als klap op de vuurpijl gast tafel naast ons uitgebreid niezen in de handen om vervolgens zonder reiniging weer gebruik maakte van het buffet. Onze trek was weg.

Lees verder

3/5

Weet niet of het specifiek met COVID-19 te maken heeft maar het personeel van het terras komt erg amateuristisch over. Lang wachten tot de bestelling wordt opgenomen en vervolgens minimaal 15 minuten wachten tot je bestelling arriveert. Ook is het ontbijt elke ochtend totaal niet gezellig en is er spanning te voelen bij het personeel. Er staan lange rijen bij koffieautomaten waarvan de lekbakken om de zoveel minuten geleegd moeten worden waardoor er gewacht moet worden op iemand die er tijd voor heeft. Ook wordt er aangegeven dat beide zalen waar ontbeten kan worden worden precies hetzelfde aanbod heeft, dit is zeker niet waar. 3 nachten en 4 dagen geweest en elke dag tegen dezelfde problemen aangelopen. Zeker geen "exclusive" ervaring gehad.

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Maastricht

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Maastricht in Maastricht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Maastricht

Benieuwd naar andere locaties in Maastricht waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Maastricht zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Maastricht
Bastion Hotel Maastricht - Centrum Maastricht Overnachting
Q-Park Boschstraat Oost II Maastricht Vervoer

Q-Park Boschstraat Oost II

Sint Teunisstraat 21

Q-Park Bassin Maastricht Vervoer

Q-Park Bassin

Maastrichter Grachtstraat 21

Kruidvat Maastricht Drogisterij

Kruidvat

Markt 57

Rituals Maastricht Verzorging

Rituals

Grote Staat 37

Hans Anders Opticien Maastricht Maastricht Opticien

Andere Van der Valk locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Maastricht in Maastricht kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel