Van der Valk Hotel Princeville Breda

Van der Valk Hotel Princeville

Bij Van der Valk Hotel Princeville gelegen aan de Princenhagelaan 5 in Breda kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Princeville is één van de 6 locaties in Breda op CardMapr.

Van der Valk Hotel Princeville

Princenhagelaan 5 in Breda

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Princeville in Breda

In Breda aan de Princenhagelaan 5 bevindt zich Van der Valk Hotel Princeville. Bij Van der Valk Hotel Princeville kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Princeville een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Princeville

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Princeville. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Princeville

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Princeville. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Van der Valk Logo

Categorie

Restaurant, Overnachting

Stad

Breda

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

076 522 6055
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Van der Valk Hotel Princeville Breda
Van der Valk Hotel Princeville Breda
Van der Valk Hotel Princeville Breda

Recensies

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Princeville?

Van der Valk Hotel Princeville wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 2343 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Bij het uitchecken wordt netjes de vraag gesteld of alles naar wens was. Echter was niet alles naar wens namelijk dat de tv het niet deed . Dit hebben we op de avond ervoor net voor slapen gaan ontdekt. Op dat moment geen zin en tijd om de tv op dat moment gerepareerd te krijgen (we verbleven maar één nacht). Dus dit bij uitchecken gemeld en toen werd er heel nonchalant gereageerd en verder werd er niet op ingespeeld. Dit valt tegen het betrof namelijk geen standaard kamer. Dit zorgt ervoor dat we zeker een keer extra denken voor we boeken

Lees verder

3/5

Vanmiddag geluncht in de brasserie van locatie Princeville. De omelet was heerlijk kopje munt thee was aan de prijzige kant t.w. € 3,25. Daarnaast was ik verbaasd over de hygiëne. Bij binnenkomst kan je overal je handen ontsmetten en wordt je ge-attendeerd op de 1,5 meter afstand maar de eettafels worden niet schoongemaakt nadat deze van gast wisselt. De ober ruimt af en veegt met de achterkant van zijn hand een paar kruimels van tafel. Hebben er 2 uur gezeten en niet 1 tafel is afgenomen zoals het zou horen. Heel jammer.

Lees verder

2/5

Geschrokken bij het binnenkomen van het hotel, Camera, groot TV-scherm met blauw vierkant zoekend naar gezichten om mijn temperatuur te meten. We leven hier toch niet in China? We kwamen graag in de hotel maar dit is gewoon een hele zware inbreuk op onze privacy. Gezicht/temperatuur We zijn echt geschrokken. Totale waanzin dat jullie je daaraan lenen “van der Valk”.

Lees verder

1/5

We hadden de comfort kamer, prima hotelkamer met een fijn bed! Echter is de vriendelijkheid van de medewerkers bij in en uitchecken matig. Daarnaast is het ontbijt echt z'n geld niet waard voor 17.50 pp. Scrumble egg is koud geworden, er staan lange rijen voor brood en beleg wat je nu zelf niet kunt pakken en veel dingen zijn op. Kortom, voor een nachtje prima maar er zijn van de Valks waar de vriendelijkheid en ontbijt veel beter is!

Lees verder

2/5

Nog nooit zo'n vieze badkamer gehad. In geen enkel hotel. Bij Van der Valk is het altijd top verzorgd, maar dit....Bert De strikt hing gewoon aan de buitenkant van de wc. En niet zo'n beetje ook.gemeld aan receptie. Moest een mailtje sturen...😮 Gedaan natuurlijk. Maar natuurlijk niks op gehoord. Never nooit meer naar dit hotel!

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Princeville

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Princeville in Breda kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Breda

Benieuwd naar andere locaties in Breda waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Breda zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Breda
B&B Aan de Singelgracht Breda Overnachting

B&B Aan de Singelgracht

Delpratsingel 14

Station Breda Breda Vervoer

Station Breda

Stationsweg 45

Apollo Hotel Breda City Centre Breda Overnachting
Pathé Breda Breda Ontspanning

Pathé Breda

Chasséveld 15

Q-Park P+R Stationsweg Breda Vervoer
Golden Tulip Keyser Breda Breda Restaurant

Golden Tulip Keyser Breda

Keizerstraat 5

Andere Van der Valk locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Princeville in Breda kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel