Van der Valk Hotel Sneek Sneek

Van der Valk Hotel Sneek

Bij Van der Valk Hotel Sneek gelegen aan de Burgemeester Rasterhofflaan 1 in Sneek kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Sneek is één van de 6 locaties in Sneek op CardMapr.

Van der Valk Hotel Sneek

Burgemeester Rasterhofflaan 1 in Sneek

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Sneek in Sneek

In Sneek aan de Burgemeester Rasterhofflaan 1 bevindt zich Van der Valk Hotel Sneek. Bij Van der Valk Hotel Sneek kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Sneek een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Sneek

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Sneek. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Sneek

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Sneek. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Van der Valk Logo

Stad

Sneek

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0515 481 818
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Van der Valk Hotel Sneek Sneek
Van der Valk Hotel Sneek Sneek
Van der Valk Hotel Sneek Sneek

Recensies

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Sneek?

Van der Valk Hotel Sneek wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 1937 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Eigenlijk zijn we beter gewend van van der Valk en ook een eerder bezoek was beduidend beter. Smoezelig sprei op het bed, geen zeep in de douche , douchecabine niet fris, warm water straaltje was zielig ( en uh nee we waren laat uit bed maar dan mag je nog steeds voldoende warm water verwachten), onze vraag om drankenkaart in de bar, nou die kon ze niet vinden en moesten we maar op de site kijken. Alles eigenlijk net niet OK , nee minder dan dat. En voor de wat meer kritische gast die ziet dat de aandacht en zorg niet op nivo zijn. En dan toch 145,- per nacht zonder ontbijt en dan in deze Covid-19 tijd waar je extra blij moet zijn met je gasten, nee dit moet over de hele linie echt beter! Binnenkort naar van de Valk in Zeeland en ook al geboekt, hoop oprecht dat dit beter wordt anders zeg in mijn van der Valk lidmaatschap op. Er is aanbod genoeg in de markt voor deze prijzen!

Lees verder

2/5

Pracht van een hotel. Schoon en fris. Badkamer zeker modern te noemen er is een bad en een vrijstaande douche met regendouche en handdouche. Wij hadden een kingsize bed en hiervan was het matras veelste hard, dit aangegeven bij de receptie en gevraagd of er een zachtere topper op kon, dat kon niet want die hadden ze niet en ze konden ze ook niet voor al die bedden aanschaffen, oke. Je kan er heerlijk eten en drinken het is een gezellige bar met meerdere zitjes. Personeel is bekwaam en aardig. Bij uitchecken nogmaals aangegeven over de harde bedden en als tip meegegeven om een aantal zachtere toppers aan te schaffen, dame van de receptie zou dit doorgeven, ook was het bekend dat de matrassen hard zijn. Hopelijk doen ze er iets mee.

Lees verder

4/5

We hebben hier gegeten ( 2019 )en dat viel wat tegen, dus op 27-8-2020 nog eens proberen, we hebben gekozen voor 3-gangen diner. Voorgerecht Carpaccio prima, maar de japanse wokgarnalen viel heel erg tegen zat werkelijk geen smaak aan. Mooi Hotel maar eten is niet zoals in de andere vd Valk Hotels

Lees verder

3/5

Het hotel ziet er prachtig en luxe uit. Het eten is altijd goed. Maar helaas nu al voor de 2x teleurgesteld van het buitenterras gekomen. Het duurde 25 minuten voordat er iemand onze eerste bestelling op kwam nemen terwijl het niet druk was. Ook de andere gasten zaten constant met lege glazen te wachten. De mevrouw van de bediening was ronduit nors, geen begroeting of glimlach. Toen ik vroeg of ik wat mocht bestellen kreeg ik te horen ' ja daarvoor sta ik hier '. Een lunchkaart krijgen was niet mogelijk, alleen via een barcode. Hoe en wat werd verder niet uitgelegd. Wij hebben ons wijntje opgedronken en zijn daarna vertrokken om ergens anders te gaan eten.

Lees verder

1/5

Het verblijf was over het algemeen goed. Echter op een avond was er een groep in het restaurant die echt heel luidruchtig aanwezig was. Voor zover ik kan beoordelen waren wij niet de enige die zich hier aan stoorden. Wij begrijpen niet dat er door de leiding niet werd ingegrepen. Erg vervelend en bijzonder jammer. Wij hopen dat dit met het personeel besproken wordt.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Sneek

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Sneek in Sneek kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Sneek

Benieuwd naar andere locaties in Sneek waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Sneek zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Sneek
Expert Sneek Sneek Elektronicawinkel

Expert Sneek

Grootzand 34

Doppio Espresso Sneek Cafe's

Doppio Espresso

Kleinzand 1

Aktiesport Sneek Sportwinkel

Aktiesport

Oosterdijk 29

vanHaren Schoenen Sneek Mode

vanHaren Schoenen

Oosterdijk 13

Rituals Sneek Verzorging

Rituals

Oosterdijk 45

Blokker Sneek Woonwinkel

Blokker

Oosterdijk 73

Andere Van der Valk locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Sneek in Sneek kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel