Creditcard vergelijken in Nederland

City Guide 2024 Sneek

Wie Sneek zegt, zegt Sneekweek en Friesland. Sneek is misschien wel de leukste stad van heel Friesland. Deze stad staat bekend om haar festiviteiten en haar watersport.

Sneek heeft 37 locaties waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, Mastercard of VISA. In deze City Guide lichten we de leukste restaurants, hotels en attracties uit die je in Sneek kunt doen en beleven.

City Guide Sneek

Sneek draait niet alleen om water, want in Sneek kan je ook erg goed shoppen, een terrasje pakken en/of cultuur opdoen. Sneek heeft namelijk genoeg leuke restaurants rond de grachten. Zo zit je in de zomer heerlijk aan het water met een biertje. Wil je graag wat meer cultuur opdoen, kan dat zeker. Door een rondvaart te nemen, kom je veel te weten over deze mooie stad. Sneek is namelijk een historische stad. Naast dat Sneek een van de elf Elfstedentocht steden is, heeft Sneek haar Waterpoort een belangrijke rol in het groot afweersysteem. 

  • Watersport
  • Sneekweek
  • Historische Waterpoort

Leuke dingen om te doen in Sneek

Een van de mooiste bezienswaardigheden van snee is dan toch wel de Waterpoort. Deze 17e eeuwse poort is een belangrijk symbool van Sneek. Overdag, maar ook in de avond is deze poort het meer dan waard om even te bekijken. 

Wil even een mooie wandeling maken? In het Wilhelminapark kan je heerlijk tussen het groen wandelen, picknicken of gewoon even genieten. Dit park is vernoemd naar koningin Wilhelmina. Je kan hier tevens gratis naar toe.

Wat zijn de leukste, beste en lekkerste restaurants in Sneek?

Sneek zit bomvol leuke restaurants. Lekker binnen eten of op het terras aan de mooie grachten van Sneek. Diner, lunch of borrel zoals jij wil!

Stoof
10

Stoof

Eet bij Stoof een van de lekkerste stoofpotjes die je ooit gaat hebben. Een stoofpotje vol vlees, vis of een Vega/vegan stoofpotje, bij Stoof geniet je vol!

Restaurant Proeflokaal Sneek
8

Restaurant Proeflokaal Sneek

Verwen je smaakpapillen bij Restaurant Proeflokaal Sneek. Hier geniet je van vis, vlees, vegetarische of deel gerechten.

Overnacht in de mooiste hotels in Sneek

Sneek is veel te leuk om maar een dag er te zijn. Blijf lekker overnachten en geniet meerdere dagen van het mooie Sneek!

City Guides

City Guides in Friesland

Wil je een dag in Sneek combineren met een andere stad in Friesland? Met onze City Guides van populaire steden in Friesland ontdek je nog meer mooie restaurants, hotels, hotspots of dingen om te doen in de buurt van Sneek.

Onze City Guides worden samengesteld door ons team, locals en tips vanuit de CardMapr community. Heb je zelf een tip voor Sneek? Laat het ons weten via de contactpagina.