Van der Valk Hotel Tilburg Tilburg

Van der Valk Hotel Tilburg

Bij Van der Valk Hotel Tilburg gelegen aan de Dokter Bloemenlaan 8 in Tilburg kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Tilburg is één van de 6 locaties in Tilburg op CardMapr.

Van der Valk Hotel Tilburg

Dokter Bloemenlaan 8 in Tilburg

Van der Valk Logo

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Tilburg in Tilburg

In Tilburg aan de Dokter Bloemenlaan 8 bevindt zich Van der Valk Hotel Tilburg. Bij Van der Valk Hotel Tilburg kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Tilburg een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Tilburg

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Tilburg. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Tilburg

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Tilburg. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Tilburg

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

013 800 0800
Route Bekijk kamerprijs Online bestellen
Van der Valk Hotel Tilburg Tilburg
Van der Valk Hotel Tilburg Tilburg
Van der Valk Hotel Tilburg Tilburg

Reviews

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Tilburg?

Van der Valk Hotel Tilburg wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 1687 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Voor de 3e keer hier geweest. Minder dan de voorgaande bezoeken, de bedden in de comfort kamer zijn matig, te glad door het nep leer van de boxspring. De 2 delen op elkaar verschuiven steeds, dit is ook zo bij de toplaag die in de ochtend naast het bed hangt! Als je opstaat dan kraakt het nogal. Het 3 gangen menu was deze keer redelijk, maar bij het hoofdgerecht was de varkensmedaillon niet wat ik ervan verwachtte, de buikspek niet goed doorgebakken, te vet! De medaillons te droog en geen mooi stuk vlees, maar 2 stukjes afsnijsel! Het ontbijt is voortreffelijk, leuke bar en het restaurant is sfeervol. Hier onlangs weer geweest in deze coronatijd met beperkingen. 2 dagen hier gegeten, omdat verder de restaurants zijn gesloten. Over het algemeen lekker gegeten, wel een beperkte kaart. Er moest gereserveerd worden voor ontbijt en diner, waarbij je 5 minuten voor de gereserveerde tijd werd verzocht om deze ruimte te verlaten voor de volgende groep. Maar hier werd dus niet gedaan, mensen die bleven zitten of gewoon kwamen wanneer ze wilde werd niets tegen gezegd!!! Jammer voor de mensen die zich wel aan de regels hielden, dit gold tevens ook voor het diner waar helzelfde gebeurde.

Lees verder

3/5

Prachtige kamers, vriendepijk personeel, heerlijk eten.

Lees verder

5/5

Mooi Hotel grote kamers ruime badkamer en apart toilet

Lees verder

5/5

We hebben aangegeven de kamer te willen schoonmaken dit is niet gebeurd! Dit hebben we aangegeven bij de receptie en zij konden ons niet vertellen waarom dat niet was gebeurd hiervoor hebben wij een 15 euro tegoedbon gekregen. Na dat geregeld te hebben wilde we zelf ons kamer opruimen, we kwamen erachter dat we onze eerste nacht in een vreselijk vies bed hebben geslapen! Ons dekbedovertrek zat vol blond haar, zwarte vlekjes en andere gore dingen en er zat een ballon verstopt tussen het matras en matrasovertrek🤢🤮!!! Na dit gemeld te hebben bij de manager heeft zij ons tegemoet gekomen met een upgrade. 3-gangen diner was lekker en je krijgt ook genoeg. Onbijt is niet te eten!

Lees verder

2/5

22:10 een kamer geboekt. Lekker in de kamer aanwezig, eerste instantie bleek alles goed te zijn. Naderhand heeft me zusje contact met me opgenomen om iets op te halen. Ze is Van der Valk binnengelopen. Niemand was aanwezig aan de receptie. Later ben ik met me zusje weer naar beneden gelopen om haar naar buiten te laten. Toen stond er wel iemand aan de receptie. Helaas ben ik toen ook aangesproken door de medewerker op het feit dat niemand naar binnen mag zonder registratie, maar helaas was dit niet mijn fout doordat niemand aanwezig was. Uiteindelijk loop ik na een beetje discussie terug naar me kamer. 10 minuten later komt de receptionist naar de kamer om de kamer te controleren op het feit dat eventueel andere mensen aanwezig is in de kamer. Ik was natuurlijk hierdoor gefrustreerd geraakt en na hele discussie, moest ik het hotel verlaten terwijl ik de betaling en al heb gedaan. Vraag aan de medewerker de naam zodat ik dit kan aangeven aan de management. Hij gaf aan om dit niet te geven omdat ik anders klacht ging indienen met zijn naam erin. Mijn advies aan iedereen is nooit meer een bezoek te doen bij Van der Valk. Het liefst bij een andere hotel omdat dit geen manier is. Door de fout van geen personeel achter balie ben ik de dupe van iets wat niet hoort. Van der Valk wordt nooit meer voor mij een verblijf locatie. Ik raad iedereen aan om een ander hotel te kiezen dan Van der Valk Tilburg. Van der Valk Tilburg slechtste hotel in de omgeving.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Tilburg

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Tilburg in Tilburg kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Tilburg

Benieuwd naar andere locaties in Tilburg waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Tilburg zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Tilburg
Bristol Tilburg Tilburg Mode

Bristol Tilburg

Wagnerplein 5

Hans Anders Opticien Tilburg Tilburg Opticien
Jumbo Tilburg Supermarkt

Jumbo

Wagnerplein 18

Kruidvat Tilburg Drogisterij

Kruidvat

Wagnerplein 50c

HEMA Tilburg Warenhuis

HEMA

Wagnerplein 74

vanHaren schoenen Tilburg Mode

vanHaren schoenen

Wagnerplein 69

Andere Van der Valk restaurants in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Tilburg in Tilburg kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel