Van der Valk Hotel Tilburg Tilburg

Van der Valk Hotel Tilburg

Bij Van der Valk Hotel Tilburg gelegen aan de Dokter Bloemenlaan 8 in Tilburg kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Tilburg is één van de 6 locaties in Tilburg op CardMapr.

Van der Valk Hotel Tilburg

Dokter Bloemenlaan 8 in Tilburg

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Tilburg in Tilburg

In Tilburg aan de Dokter Bloemenlaan 8 bevindt zich Van der Valk Hotel Tilburg. Bij Van der Valk Hotel Tilburg kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Tilburg een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Tilburg

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Tilburg. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Tilburg

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Tilburg. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Van der Valk Logo

Stad

Tilburg

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

013 800 0800
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Van der Valk Hotel Tilburg Tilburg
Van der Valk Hotel Tilburg Tilburg
Van der Valk Hotel Tilburg Tilburg

Recensies

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Tilburg?

Van der Valk Hotel Tilburg wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 1543 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Op zich een mooi hotel maar viel ons toch erg tegen. Bij aankomst kom 16.30 konden we geen drankje krikgen. Dat kom pas vanaf 18.00 uur. Verder stond her en der in het hotel vies serviesgoed dat door gasten was neergezet en lang duurde voordat het werd opgeruimd. Het eten was heel erg goed. De bediening daarentegen erg slecht. Er werd ons door de ober zelfs gevraagd of we de rekening wilden, terwijl de nagerechten nog moesten komen. Bij de koffie compleet volgde de koffie een half uur na de "compleet"., ook aan andere tafel. Nee, helaas Van der Valk, jammer want we zijn normaal iets anders van jullie gewend.

Lees verder

3/5

Neemt corona niet serieus, je kunt nergens je handen ontsmetten. Kamer zou luxe moeten zijn, maar kijkt uit op zonnepanelen. Is niet schoon, haren van anderen op de vloer. Zwembad zit de hele dag vol, dit weet het personeel met een dikke glimlach te vertellen als je je enige kind wilt laten zwemmen en waar je wel voor betaald. Ze zijn niet klantvriendelijk en zoeken niet naar oplossingen. Oh ja, als je denkt een luxe kamer te boeken krijg je er een met uitzicht op zonnepanelen, met een open balkon en een pvc vloer..... Ja erg luxe.....

Lees verder

1/5

Afgelopen 2 nachten hebben wij in een jungle kamer mogen slapen. Deze was inclusief ontbijt. Wij geven 4 sterren, omdat er best wel wat dingen beter kunnen. Zo ging zoonlief voor de 1e keer naar de wc en lag de wc bril er af en werd dit wel snel opgelost, maar had door housekeeping natuurlijk allang opgemerkt kunnen worden. Zo waren er nog wat kleine dingen die beter hadden gekund. Plus de dekbedden zijn behoorlijk dik en ondanks airco voor de tijd van het jaar eigenlijk veel te warm. Het ontbijt daarentegen is super goed. Fijn de aparte kinderkamer. De glijbaan op deze kamer heel erg leuk (pas op gaat wel erg hard) en een hele mooie badkamer met mooi bubbelbad en fijne douche.

Lees verder

4/5

Lunch: Goed welkom geheten. Bediening duurt lang voordat ze opnemen. Lang wachten op eten en drinken 12 uurtje koude spiegelei en koude kroket, bediening loopt niet veel in de zaal waardoor je ze moet gaan zoeken om er iets van te zeggen

Lees verder

1/5

Service was wat minder, er werd niet echt snel gelopen kwa drankjes opnemen. Ijsthee green bleek na paar glazen op te zijn. Het eten daarintegen was wel lekker.

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Tilburg

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Tilburg in Tilburg kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Tilburg

Benieuwd naar andere locaties in Tilburg waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Tilburg zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Tilburg
Hans Anders Opticien Tilburg Tilburg Opticien
Jumbo Tilburg Supermarkt

Jumbo

Wagnerplein 18

Kruidvat Tilburg Drogisterij

Kruidvat

Wagnerplein 50c

HEMA Tilburg Warenhuis

HEMA

Wagnerplein 74

vanHaren schoenen Tilburg Mode

vanHaren schoenen

Wagnerplein 69

Pearle Opticiens Tilburg Tilburg Opticien

Pearle Opticiens Tilburg

Wagnerplein 50

Andere Van der Valk locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Tilburg in Tilburg kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel