VAN HAREN map

VAN HAREN

8 · 160 recensies

Langestraat 46, Alkmaar

Open

VAN HAREN
VAN HAREN VAN HAREN
VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN
Bekijk meer
VAN HAREN

Over vanHaren

Moderne schoenenketen met bekende merken en schoenen van eigen label, voor dames, heren en kinderen.

Door haar persoonlijk advies en service, zal je bij VAN HAREN de deur uitlopen met een paar schoenen die perfect bij jou passen.

Aan de Langestraat 46 in het gebied 'Binnenstad-West' in Alkmaar ligt VAN HAREN. Zoek je in de categorie mode een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 160 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, VAN HAREN accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 83 locaties in Alkmaar waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Binnenstad-West hebben we nog 28 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Welkom bij VAN HAREN! De openingstijden zijn als volgt: Op maandag zijn de deuren geopend van 13:00 tot 18:00. VAN HAREN verwelkomt bezoekers van dinsdag tot en met vrijdag tussen 09:30 en 18:00. Op donderdagavond is er een extra koopavond, waarbij de winkel geopend is tot 20:00.

Gedurende het weekend is VAN HAREN ook open! Op zaterdag kunnen bezoekers langskomen tussen 09:30 en 17:00. Tot slot is de winkel op zondag geopend van 12:00 tot 17:00. Veel plezier met winkelen!

American Express

Betaal met American Express creditcards bij vanHaren

Goed nieuws! Bij VAN HAREN in Alkmaar kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
vanHaren

Alle vanHaren modewinkels

Door haar persoonlijk advies en service, zal je bij vanHaren de deur uitlopen met een paar schoenen die perfect bij jou passen.

Benieuwd naar andere vanHaren modewinkels in Nederland? vanHaren heeft in totaal 141 vestigingen waaronder deze in Alkmaar (Binnenstad-West) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van vanHaren lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle vanHaren modewinkels
VanHaren schoenen
VAN HAREN
VAN HAREN
vanHaren schoenen
vanHaren
VAN HAREN
VanHaren schoenen
VAN HAREN
VAN HAREN
VAN HAREN
VAN HAREN
vanHaren
VAN HAREN
VAN HAREN
vanHaren Schoenen
vanHaren Schoenen
VAN HAREN
Van Haren
City Guide

Wat te doen in Alkmaar

Alkmaar is een echte kaasstad. Maar Alkmaar heeft veel meer te bieden dan lekkere kaas. Het barst ban de leuke cafe's, musea en restaurants. Alkmaar is zeker de moeite waard om te bezoeken!

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Alkmaar. Meer van dit lees je in onze Alkmaar City Guide.