Villa Tapas Assen map

Villa Tapas Assen

8 · 1.348 recensies

Vaart N.Z. 2, Assen

Gesloten

Villa Tapas Assen
Villa Tapas Assen Villa Tapas Assen
Villa Tapas Assen Villa Tapas Assen Villa Tapas Assen Villa Tapas Assen Villa Tapas Assen Villa Tapas Assen Villa Tapas Assen Villa Tapas Assen Villa Tapas Assen Villa Tapas Assen Villa Tapas Assen Villa Tapas Assen Villa Tapas Assen Villa Tapas Assen Villa Tapas Assen Villa Tapas Assen
Bekijk meer
Villa Tapas Assen

Over deze locatie

Villa Tapas is een All you can eat tapas restraunt, die midden in een kas is gevestigd. Zo kan je heerlijk om je heen kijken, tijdens het dineren.

Aan de Vaart N.Z. 2 in het gebied 'Cultuureelkwartier' in Assen ligt Villa Tapas Assen. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.348 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Villa Tapas Assen accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 57 locaties in Assen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Cultuureelkwartier hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

City Guide

Wat te doen in Assen

Assen bezoeken? Ontdek de beste plekken om te verblijven, eten, drinken, winkelen en spelen in onze stadsgids voor 2022.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Assen. Meer van dit lees je in onze Assen City Guide.