VINEUM (wine)restaurant Rotterdam

VINEUM (wine)restaurant

Bij VINEUM (wine)restaurant gelegen aan de Eendrachtsweg 23 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

VINEUM (wine)restaurant is één van de 6 locaties in Rotterdam op CardMapr.

VINEUM (wine)restaurant

Eendrachtsweg 23 in Rotterdam

Betalen met creditcards bij VINEUM (wine)restaurant in Rotterdam

In Rotterdam aan de Eendrachtsweg 23 bevindt zich VINEUM (wine)restaurant. Bij VINEUM (wine)restaurant kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort VINEUM (wine)restaurant een 9/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij VINEUM (wine)restaurant

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij VINEUM (wine)restaurant. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 720 0966
Routebeschrijving
VINEUM (wine)restaurant Rotterdam
VINEUM (wine)restaurant Rotterdam
VINEUM (wine)restaurant Rotterdam

Recensies

Wat zeggen anderen over VINEUM (wine)restaurant?

VINEUM (wine)restaurant wordt gewaardeerd met een 4.5 gebasseerd op 169 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Gisteravond samen met mijn vrouw hier uit eten geweest. We hadden zin in een relaxed en romantisch diner, daarvoor hadden we geen beter restaurant kunnen uitzoeken. Prachtige tuin waar je lekker tussen het groen kunt genieten van de gastronomische hoogstandjes en bijbehorende wijnen. We gingen voor het 4/5 gangenmenu met Davids favorieten wijn-arangement. Bij elk gerecht een overheelijke wijn die perfect bij je gerecht past. De een nog lekkerder dan de ander. Naast het prachtige menu van de chef, heeft de bediening het ook zeker begrepen hier! Toegankelijk, sociaal, attent en vriendelijkheid zijn slechts een paar van hun topkwaliteiten! Laat je ook zeker informeren door hun wijnkenners, dan ga je naar huis met een goed gevulde maag, hart en hoofd. We sure did. Ps. De rouleau van eend was het lekkerste dat we ooit hebben gegeten.

Lees verder

5/5

Vriendelijke professionele bediening, gerechten met wijn arrangement top, echt avondje uit.

Lees verder

4/5

Vorige week heb ik genoten van een buitengewoon lekker diner met een heerlijk wijnarrangement bij VINEUM. Verfijnde gerechten met ook een fijn formaat zodat een 4-gangenmenu precies goed is. Als hoofdgerecht had ik zo'n heerlijke stukje ossenhaas, dat ik er nu een week later soms nog even aan terug denk. Top bediening, die graag wat uitleggen over de gerechten en vooral over de wijnen. Al met al in tijden niet zo lekker gegeten! Bedankt VINEUM en tot snel!

Lees verder

5/5

Uitstekend restaurant. Wijn en spijs perfect in balans, aangename tuin om te kunnen dineren. Personeel hardwerkend en attent. In combinatie met een correcte prijs is het hier zeer aangenaam toeven.

Lees verder

5/5

Heerlijk gegeten, fantastische tuin, heerlijk eten en een super wijn arrangement met de uitleg van alle wijnen. Wij hadden het 5-gangenmenu en dat is echt een aanrader! Ook was de bediening heel vriendelijk en kregen wij een uitgebreide uitleg over het eten en de wijnen. Bedankt voor de heerlijke avond gisteren.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij VINEUM (wine)restaurant

Goed nieuws! Bij VINEUM (wine)restaurant in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

ZARA Rotterdam Mode

ZARA

Beursplein 8

Q-Park Koopgoot Rotterdam Vervoer

Q-Park Koopgoot

Bulgersteyn 5

C&A Rotterdam Mode

C&A

Coolsingel 80

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41

Suitsupply Rotterdam Mode

Suitsupply

Rodezand 9-13