Wereldrestaurant Atlantis Almere Almere

Wereldrestaurant Atlantis Almere

Bij Wereldrestaurant Atlantis Almere gelegen aan de Pim Mulierstraat 101 in Almere kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Wereldrestaurant Atlantis Almere is één van de 6 locaties in Almere op CardMapr.

Wereldrestaurant Atlantis Almere

Pim Mulierstraat 101 in Almere

Betalen met creditcards bij Wereldrestaurant Atlantis Almere in Almere

In Almere aan de Pim Mulierstraat 101 bevindt zich Wereldrestaurant Atlantis Almere. Bij Wereldrestaurant Atlantis Almere kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Wereldrestaurant Atlantis Almere een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Wereldrestaurant Atlantis Almere

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Wereldrestaurant Atlantis Almere. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Almere

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

036 534 4900
Routebeschrijving
Wereldrestaurant Atlantis Almere Almere
Wereldrestaurant Atlantis Almere Almere
Wereldrestaurant Atlantis Almere Almere

Recensies

Wat zeggen anderen over Wereldrestaurant Atlantis Almere?

Wereldrestaurant Atlantis Almere wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 2099 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Zondag gereserveerd met telefoonnummer erbij Vanwege corona zijn ze gesloten zullen ze de moeite nemen om te bellen nee hoor. Ouders waren 50 jaar getrouwd staan we voor dichte deur. Atlantis ga jullie gvd schamen niet de moeite om te bellen of mailen. Kwam er altijd met plezier ,dit was de laatste x hoop dat jullie super zwaar door corona worden getroffen en failliet gaan

Lees verder

1/5

Veel keuze, heerlijk eten! Echt een aanrader om eten af te halen of te bestellen.

Lees verder

5/5

Op 5 september hebben wij hier met een groep gegeten ter gelegenheid van mijn zusje haar vrijgezellenfeest. Regelmatig met Atlantis Almere gebeld over de groepsgrootte en corona regels. Van tevoren goed op de hoogte gebracht. De avond verliep soepel. Goede en snelle service. We zaten aan twee hele grote ronde tafels. Ondanks dat het best wel druk was, hield iedereen zich aan de corona regels. Dit geldt ook voor de medewerkers. Het eten was heerlijk. De medewerkers en de receptie hebben ons keurig geholpen.  Ook na afloop waren ze zo gastvrij om ons te voorzien van een groepsfoto. Goede service van de medewerkers en receptie, eten was warm en iedereen hield goed afstand ondanks de drukte.

Lees verder

5/5

@ATLANTIS ALEMRE# Zo heerlijk gegeten en gelukkig nog lopen buffet. En personeel is vriendelijk tafels worden op tijd afgeruimd voor als je een volgende ronde gaat maken. Eten word constant aangevuld dus geen te kort. Sushi is heerlijk vele varianten keuze zat. Mooie inrichting en perfect gelegen met parkeerterrein om de hoek.

Lees verder

5/5

Het niveau van Atlantis is zeer naar beneden gegaan, zelfs 1 ster is te veel nu. Recent het restaurant bezocht en het lijkt dat corona in Altantis niet bestaat?! Zeer veel personen/grote groepen aanwezig, anderhalve meter kennen ze niet, medewerkers die laks zijn, looproutes is een grap en noem het maar op. De vele beloftes dat alles conform de regels gebeurd is ver te zoeken. Als je dit aankaart bij het personeel, wordt je bijna uitgelachen door hun... Heel fijn dat ze nu helemaal gesloten zijn. Atlantis zou meer als een brandhaard fungeren met hoe ze te werk gaan. Voor de eigenaren is geld is belangrijker dan gezondheid.

Lees verder

1/5

Toch met een American Express betalen bij Wereldrestaurant Atlantis Almere?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Wereldrestaurant Atlantis Almere, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Almere

Benieuwd naar andere locaties in Almere waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Almere zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Almere
Loetje Almere Almere Restaurant

Loetje Almere

Mandelaplein 5

PLAZA Residence Almere Almere Overnachting

PLAZA Residence Almere

Mandelaplein 1

Best Western Plus Plaza Almere Almere Overnachting
Lidl Almere Supermarkt

Lidl

Saffraanplein 29-31

MediaMarkt Almere Almere Elektronicawinkel

MediaMarkt Almere

Brouwerstraat 3

Hans Anders Opticien Almere Stad Almere Opticien

Hans Anders Opticien Almere Stad

Bottelaarpassage 102