Wereldrestaurant Atlantis Almere Almere

Wereldrestaurant Atlantis Almere

Bij Wereldrestaurant Atlantis Almere gelegen aan de Pim Mulierstraat 101 in Almere kun je betalen met een Visa en MasterCard creditcard.

Wereldrestaurant Atlantis Almere

Pim Mulierstraat 101 in Almere

Betalen met creditcards bij Wereldrestaurant Atlantis Almere in Almere

In Almere aan de Pim Mulierstraat 101 bevindt zich Wereldrestaurant Atlantis Almere. Bij Wereldrestaurant Atlantis Almere kan betaald worden met Visa en MasterCard.

In de categorie Restaurant scoort Wereldrestaurant Atlantis Almere een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Wereldrestaurant Atlantis Almere

Voor de actuele openingstijden van Wereldrestaurant Atlantis Almere in Almere raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Wereldrestaurant Atlantis Almere nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Reserveren bij Wereldrestaurant Atlantis Almere

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Wereldrestaurant Atlantis Almere. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Almere

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

036 534 4900
Wereldrestaurant Atlantis Almere Almere
Wereldrestaurant Atlantis Almere Almere
Wereldrestaurant Atlantis Almere Almere

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Wereldrestaurant Atlantis Almere?

Wereldrestaurant Atlantis Almere krijgt een beoordeling van 8.2/10 gebasseerd op 2231 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Het eten was prima maar het probleem is dat het te druk was. Bijvoorbeeld: Bij de biefstuk met champignons stonden zo'n 20 mensen te wachten. De gasten waren opeens de coronamaatregelen vergeten,en niemand keek naar de pijlen op de grond. Jammer dat het personeel er niks van zegt. In het toilet is het dringen omdat er maar 1 kraan werkt waar je je handen kunt wassen. Echt triest. Naast ons zaten een paar kinderen te huilen omdat ze niet van tafel mogen, en dat terwijl ik heel veel kinderen gewoon zag rennen en opscheppen bij de buffetten.  Gooi gewoon de kinderenspeelplek open dacht ik zo.

Lees verder

2/5

Het eten : okay. Temperatuur: redelijk tot warm, niet heet. (Tenzij je laat bakken) Keuze mogelijkheden: beperkt. Veel zijn side dishes. Kip saté was echt vreselijk droog en niet lekker, aldus mijn mening. Personeel: ruimt tijdig af, vriendelijk? Totaal niet. Praat niet tot nauwelijks, maakt geen contact met kinderen als deze je hun bord geeft en dank je wel zegt voor het aannemen. Bij de balie hadden we een verjaardag- reservering maar na controleren van pasje dan nog niet eens even vriendelijk gefeliciteerd zeggen ofzo, brrr vreselijke almeerse mentaliteit. Ik ga liever naar een restaurant waarbij ik mij als klant welkom voel.

Lees verder

2/5

Vandaag hier gegeten met de familie, wat een drama. Te druk , hele lange wachttijden bij de wok, 2 man staan te wokken voor te veel mensen. Iedereen loopt kris kras door elkaar , niks 1.5 meter. Desinfectie leeg om je handen te ontsmetten. Bakken waren leeg, sushi werd niet aangevuld, biefstuk was taai. Op de vloer lag veel eten waardoor je moest uitkijken dat je niet viel. Toetje maar niet genomen vanwege de lange rij, dus een lekker kopje koffie, Not 2 apparaten, beide deden het niet, kwartier gewacht en toen de koffie gekregen. Naar de tafel en daar ging t licht uit licht aan licht uit licht aan erg irritant, was zeker tijd dat we weg moesten helaas hier kom ik niet meer.

Lees verder

2/5

Helaas, niets meer van over van we ooit gewend waren. Het eten werd niet goed aangevuld, beide koffiemachines waren stuk. Een rij van 5 meter voor het dessert. Iedereen liep ondanks de pijlen op de grond door elkaar heen.En het was veel te druk. Desinfectie apparaat bij ingang was leeg. Biefstuk was taai. Tofu om te wokken was helemaal uitgedroogd en de groente was ook al slap. Tapbier was lauw. Ons zie je daar niet meer. Erg jammer.

Lees verder

1/5

Gisteren hier weer na lange tijd gegeten. Veel bakken waren leeg omdat het veel te druk was. De bakken werden niet tijdig bijgevuld waardoor je veel gerechten niet kon eten. Veel kinderen renden rond en zaten met vieze handen aan het eten. Het leek wel alsof Corona niet meer bestond, niemand die rekening met elkaar hield. Bovendien was het te druk om 1.5 meter afstand van elkaar te houden.

Lees verder

3/5

Toch met een American Express betalen bij Wereldrestaurant Atlantis Almere?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Wereldrestaurant Atlantis Almere, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Almere

Benieuwd wat je naast Wereldrestaurant Atlantis Almere nog meer in of rondom Almere kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Bekijk ook onze Almere CityGuide vol met hotspots.

Best Western Plus Plaza Almere Almere Overnachting
Bowling Almere Almere Ontspanning

Bowling Almere

Trekweg 31

Dunkin' Donuts Almere Donutwinkel

Dunkin' Donuts

Stationsstraat 26

Happy Italy Almere Almere Restaurant

Happy Italy Almere

Grote Markt 20

Loetje Almere Almere Restaurant

Loetje Almere

Mandelaplein 5

Leonardo Hotel Almere City Center Almere Overnachting
Bierfabriek Almere Almere Bar & Uitgaan

Bierfabriek Almere

Koetsierbaan 2

BoatHouse Almere Restaurant

BoatHouse

Noorderplassenweg 150