WOODSTONE Pizza and Wine Hoofddorp Hoofddorp

WOODSTONE Pizza and Wine Hoofddorp

Bij WOODSTONE Pizza and Wine Hoofddorp gelegen aan de Raadhuisplein 10 in Hoofddorp kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

WOODSTONE Pizza and Wine Hoofddorp is één van de 6 locaties in Hoofddorp op CardMapr.

WOODSTONE Pizza and Wine Hoofddorp

Raadhuisplein 10 in Hoofddorp

WOODSTONE Pizza and Wine Logo

Betalen met creditcards bij WOODSTONE Pizza and Wine Hoofddorp in Hoofddorp

In Hoofddorp aan de Raadhuisplein 10 bevindt zich WOODSTONE Pizza and Wine Hoofddorp. Bij WOODSTONE Pizza and Wine Hoofddorp kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort WOODSTONE Pizza and Wine Hoofddorp een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij WOODSTONE Pizza and Wine Hoofddorp

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij WOODSTONE Pizza and Wine Hoofddorp. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Hoofddorp

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

023 303 1006
Routebeschrijving
WOODSTONE Pizza and Wine Hoofddorp Hoofddorp
WOODSTONE Pizza and Wine Hoofddorp Hoofddorp
WOODSTONE Pizza and Wine Hoofddorp Hoofddorp

Recensies

Wat zeggen anderen over WOODSTONE Pizza and Wine Hoofddorp?

WOODSTONE Pizza and Wine Hoofddorp wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 997 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Vooral niet naartoe gaan als je ook nog naar de film wilt gaan. 17:30 gereserveerd met de melding dat om 19:00 de film start en dat we dus op tijd gegeten willen hebben. Ondanks meerdere maken het personeel hieraan herinnerd te hebben kwamen de pizza pas om 18;45 aan tafel. Bediening lijkt dit normaal te vinden en de manager van dienst kon het ook niet veel interesseren. Zelfs excuses zijn blijkbaar teveel. Lijkt mij dat tijdens de carona/COVID-19 periode klanten binding prio 1 moet zijn. Hoe “lekker” de pizza ook mag zijn. In 5 minuten wegwerken smaakt nergens naar.

Lees verder

1/5

Na ca 2 jaar weer eens bij Woodstone gereserveerd. Altijd een constante, gezellige en goed georganiseerd restaurant geweest. Helaas is dit nu meer dan ver te zoeken. Grote merkbare ergernis onder het personeel, wat hier m.i. alles onderuit haalt. Een bier drinkende medewerker zichtbaar op een kruk ergens in een gangetje, een kokkin die tegen haar collega roept 'sorry dat ik besta' en een kelner die te druk was met alles wanneer haar gevraagd wordt om iets naar een (onze) tafel te brengen. Zonde, maar wij komen hier niet mee. Mijn advies: de bezem er doorheen en iedereen eruit zetten inclusief de dienstdoende manager. Wat een aanfluiting.

Lees verder

1/5

Veel betere pizza en pasta dan de bekende merken. Je merkt dat het vers is. Niet alle smaken zijn een succes maar daar moet je achter komen. Vanwege de lockdown (alweer) deze keer laten bezorgen. Dit was heel erg snel en het eten was nog heet genoeg om je mond te branden. We blijven bestellen, heerlijk!

Lees verder

5/5

Op vrijdag 11-9-2020 heb ik samen met mijn vriend bij Woodstone gegeten. 'S ochtends heb ik online gereserveerd voor de shift van 19.30 uur en direct aangegeven dat wij uiterlijk 21.10 uur weg wilden i.v.m. een film. Bij binnenkomst bij Woodstone werd dit nog even herhaald en volgens de bediening was dit geen probleem. Wij hadden een leuke plek dicht bij de keuken. Het duurde even voordat iemand kwam vragen wat wij wilden drinken en voordat wij ons eerste drankje hadden. Wij hebben snel een broodje en 2 pizza's besteld. Het broodje werd in een normaal tijdsbestek gebracht en smaakte prima. In de tussentijd werd het drukker en werden er bij de groepjes van 4 personen om ons heen eerder de pizza's op tafel gezet dan bij ons. Wij kregen het gevoel dat onze bestelling was vergeten door te vragen.. Dit kan gebeuren, maar wees hier eerlijk over... Wij vroegen aan een medewerkster of ze zou willen kijken waar ons eten blijft, omdat het wel erg lang duurde.. "ja ik ga het navragen voor u", maar zij komt niet meer terug naar onze tafel. om 20.40 werd ons verteld "sorry het duurt iets langer, de pizza's gaan nu de oven in, het duurt nog 4 minuten...." NU DE OVEN IN??? om 20.50 hadden wij onze pizza's en hebben wij direct aangegeven dat wij het jammer vinden dat het zo lang heeft geduurd... De reactie van de medewerkster "ja, dat kan... u zit in de drukke periode". Tussendoor hebben wij nog 2 keer drinken besteld en duurde dit voor woodstone vrij lang. Hebben wij nog nooit eerder mee gemaakt. Tussendoor komt dit meisje nog een keer om te vragen of het smaakt... Wij geven aan dat de smaak prima is, alleen dat wij het jammer vinden dat wij zo moeten dooreten i.v.m. de kaartjes van de bioscoop. De reactie van deze medewerkster "ja dat kan" Wij hebben heel snel moeten eten en op deze manier hebben wij niet kunnen genieten van het goede eten van Woodstone. Bij het betalen werd er weer gevraagd of het heeft gesmaakt.. Mijn man geeft aan dat hij qua smaak niks te zeuren heeft, maar dat hij er van baalt dat er niet echt wordt geluisterd naar onze feedback en dat het erg lang duurde. Dat ze beter eerlijk kunnen zijn over de foutjes die zijn gemaakt en kijken naar een oplossing. Hier was de jongen die de betaling regelde het wel mee ons.. Wij voelden ons gisteren niet gehoord en genegeerd. Dit zijn wij niet gewend van Woodstone. Op de smaak van het eten hebben wij niks aan te merken, echter de manier waarop er gisteren met ons werd omgegaan wel.

Lees verder

3/5

Echt een wereld restaurant, overheerlijke pizza's, salades, pasta's, wijn en nog veel meer. En alles is vers gemaakt. Super duper

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij WOODSTONE Pizza and Wine Hoofddorp

Goed nieuws! Bij WOODSTONE Pizza and Wine Hoofddorp in Hoofddorp kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Hoofddorp

Benieuwd naar andere locaties in Hoofddorp waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Hoofddorp zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Hoofddorp
KARWEI Hoofddorp Hoofddorp Bouwmarkt

KARWEI Hoofddorp

Noordmeerstraat

Bastion Hotel Schiphol Hoofddorp Hoofddorp Overnachting
Tango Hoofddorp Hoofddorp Tankstation

Tango Hoofddorp

Paxlaan 10

Kruidvat Hoofddorp Drogisterij

Kruidvat

Polderplein 225-227

Bever Hoofddorp Sportwinkel

Bever

Polderplein 200

Bristol Hoofddorp Hoofddorp Mode

Bristol Hoofddorp

Polderplein 217

Andere WOODSTONE Pizza and Wine restaurants in Nederland

Verdeelt over Nederland kent WOODSTONE Pizza and Wine nog meer locaties. Naast WOODSTONE Pizza and Wine Hoofddorp in Hoofddorp kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle WOODSTONE Pizza and Wine locaties
WOODSTONE Pizza and Wine Almere Restaurant
WOODSTONE Pizza and Wine Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Restaurant
WOODSTONE Pizza and Wine Hoofddorp Hoofddorp Restaurant