Xin & Hao Steenbergen

Xin & Hao

Bij Xin & Hao gelegen aan de Westdam 6 in Steenbergen kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Xin & Hao is één van de 6 locaties in Steenbergen op CardMapr.

Xin & Hao

Westdam 6 in Steenbergen

Betalen met creditcards bij Xin & Hao in Steenbergen

In Steenbergen aan de Westdam 6 bevindt zich Xin & Hao. Bij Xin & Hao kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Xin & Hao een 7.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Xin & Hao

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Xin & Hao. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Steenbergen

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0167 534 114
Routebeschrijving
Xin & Hao Steenbergen
Xin & Hao Steenbergen
Xin & Hao Steenbergen

Recensies

Wat zeggen anderen over Xin & Hao?

Xin & Hao wordt gewaardeerd met een 3.7 gebasseerd op 336 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

wat jammer dat je geen nul sterren kan geven want dit er duidelijk 1.... ik dacht samen met mijn vriend pak uit deze dan en steun de horeca .... Om 18 28 besteld en het is nu 20 38 en nogsteeds niks ontvangen.... 30 keer gebeld en ik word gewoon weg gedruk. hele slechte service. mijn advies bestel hier niet

Lees verder

1/5

Vandaag via thuisbezorgd een bestelling geplaatst. Gekozen voor een zo snel mogelijke levering, dit zou 40 minuten zijn. Echter naar 3u nog geen bezorger gezien met onze bestelling. Geen telefonisch contact mogelijk, keer op keer worden we doorgeschakeld naar voicemail of krijgen we te horen dat het nummer tijdelijk niet bereikbaar is. Nu is het nog maar afwachten of de bestelling uberhaubt nog geleverd gaat worden en of de sushi dan niet bedorven is en de warme orders niet koud zijn als de bestelling nog zal arriveren bij ons.

Lees verder

1/5

Heb voor 88 euro eten besteld. Dan mag je verwachten dat het eten op zn minst warm is. Helaas was dus me eten koud. Uit frustratie gelijk gebeld en heb ff duidelijk gezegd wat ik ervan vond. Snap dat het corona tijd is, maar dan moet je zeker je bestellingen goed afleveren. Zwaar teleurgesteld en zeker niet aanbevolen. Dikke duim naar beneden

Lees verder

1/5

Heerlijke sushi, veel keuze uit allerlei soorten vlees en groente! Als je geen sushi eet kun je hier alsnog genieten van de grote lijst andere gerechten. Alles wordt vers voor je gemaakt. Bestellen via een tablet, daardoor kan iedereen gezellig aan tafel blijven zitten.

Lees verder

5/5

Wat een slechte sushi en veels te duur daardoor ook. Bij elk los hapje moet je soja saus bestellen voor 0,50 per zakje (10 ml), anders zit het er niet bij. Nog nooit meegemaakt. Bij de Maki Salmon Cheese zat surimi en dat stond niet vermeld bij de thuisbezorgd app. Mijn vriendin vind surimi heel erg vies, dan had ze deze niet besteld natuurlijk. Ze belde naar het restaurant en toen ze dit vertelde werd er doodleuk gezegd, dat ze dan geen sushi moet bestellen, omdat er overal surimi in zit. Dit gaat echt nergens over en heb dit nog nooit meegemaakt. Mijn vriendin zei nog.... Er zijn meerdere mensen die dat niet lekker vinden, dus mss handig als je dat op de site/app zet. Daar werd op gereageerd dat ze dat niet speciaal voor haar gingen doen. Wow, verbazingwekkend deze reactie.... Ik schrijf nooit slechte reviews, omdat er altijd wel iets positiefs te vinden is, maar bij deze bestelling, is er alleen een positieve reactie voor de bezorgster te noemen. Bestel hier gewoon niet, zonde van je geld!

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Xin & Hao

Goed nieuws! Bij Xin & Hao in Steenbergen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Steenbergen

Benieuwd naar andere locaties in Steenbergen waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Steenbergen zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Steenbergen
Broekhuis Klokken B.V. Steenbergen Overig

Broekhuis Klokken B.V.

Grote Kerkstraat 13

Ristorante Amore Mio Steenbergen Restaurant

Ristorante Amore Mio

Grote Kerkstraat 36

Effe Anders Steenbergen Restaurant

Effe Anders

Markt 6

Het Hoofdkantoor Steenbergen Restaurant
Xin & Hao Steenbergen Restaurant

Xin & Hao

Westdam 6

ALDI Steenbergen Supermarkt

ALDI

Westdam 81