XO HOTELS Blue Tower map

XO HOTELS Blue Tower

7.8 · 2195 recensies

Leeuwendalersweg 21, Amsterdam

XO HOTELS Blue Tower
XO HOTELS Blue Tower XO HOTELS Blue Tower
XO HOTELS Blue Tower XO HOTELS Blue Tower
XO HOTELS Blue Tower

Over XO Hotels

Aan de Leeuwendalersweg 21 in het gebied 'Bosleeuw' in Amsterdam ligt XO HOTELS Blue Tower. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 2.195 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, XO HOTELS Blue Tower accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Bosleeuw hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij XO HOTELS Blue Tower

Overnacht en boek je hotelkamer bij XO HOTELS Blue Tower. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Pieter Bolle
Google Maps Logo

Het stinkt. Kamer was niet echt schoon. Ik had een late chekout. Word om 11.00 de deur open gedaan met de opmerking. Dat chekout om 11.00 is 👍. thanks maat lag net lekker te slapen.. Dat weet ik, daarom heb ik een late chekout. Prijs is schapelijk voor de kamer zelf. Beetje meer aandacht voor de schoommaak en betere comunicatie en je hebt een prima hotel.

Pieter Bolle 3 maanden geleden
Paulwillem Lommerde
Google Maps Logo

Hotel heeft een update nodig, vooral herstelwerk. Niet heel erg schoon, haren in bed ( kan niet van mij zijn ) en vlokken stof aan het plafond. Klein bed. Personeel in de ontbijtzaal is druk met de telefoon, ze zouden beter actief zijn en opruimen / schoonmaken. Verder niet een erg duur hotel.

Paulwillem Lommerde 6 maanden geleden
Cansu G
Google Maps Logo

Eerste en laatste keer. Je kan beter extra betalen voor schonere plek. De gangen stinken kapot hard en als je geluk hebt stinkt je bed niet.

Cansu G 7 maanden geleden
C. Bergmans
Google Maps Logo

Praktisch gelegen hotel met mooie kamers. Alles was schoon en zeer tevreden met de badkamer, veel ruimte en goede verlichting. Twee keer verbleven en geen overlast van snelweg. Winkel centrum en PR ligt ernaast. Ook bus 21 direct naar centraal station. Ontbijt niet gedaan. Als ik al minpunt moet noemen dan mag de entree stijlvoller.

C. Bergmans 8 maanden geleden
Steve Bleser
Google Maps Logo

Zeer mooi en proper hotel met zeer vriendelijk personeel.

Steve Bleser 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij XO Hotels

Goed nieuws! Bij XO HOTELS Blue Tower in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
XO Hotels

Alle XO Hotels hotels

Benieuwd naar andere XO Hotels hotels in Nederland? XO Hotels heeft in totaal 5 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Bosleeuw) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van XO Hotels lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle XO Hotels hotels
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.