Yamazato Restaurant map

Yamazato Restaurant

9 ยท 482 recensies

Ferdinand Bolstraat 333, Amsterdam

Yamazato Restaurant
Yamazato Restaurant Yamazato Restaurant
Yamazato Restaurant Yamazato Restaurant
Yamazato Restaurant

Over deze locatie

Aan de Ferdinand Bolstraat 333 in het gebied 'Lizzy Ansinghbuurt' in Amsterdam ligt Yamazato Restaurant. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 482 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Yamazato Restaurant accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Lizzy Ansinghbuurt hebben we nog 11 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Liesbeth Smit
Google Maps Logo

Beste Japanse restaurant in Nederland. Wat heerlijk allemaal. Top service. Mooie tuin om naar te kijken. Grote menu's dus mensen met een klein maagje - je zit na de 6e gang al vol dus rustig aan ;-)

Liesbeth Smit 3 maanden geleden
anna gunst
Google Maps Logo

Wij gaan weer , heerlijk. Beste restaurant Japans, hoewel in Tokio ook perfect

anna gunst 3 maanden geleden
Kim Van Cauteren
Google Maps Logo

Fantastische ervaring! We waren een beetje in twijfel door de wisselende reviews... maar met een volledig open mind mochten we deze ervaring beleven. Top bediening, speciale gerechten (voor ons vaak erg ongekend). Alles was erg lekker, ook met de extra uitleg erbij. De somelier bracht overtuigend zijn combinaties en wist me zelfs te overtuigen om met sake te werken... Twijfel niet en geniet ervan!

Kim Van Cauteren 9 maanden geleden
Niek Teurlings
Google Maps Logo

Een fantastische ervaring gehad, net alsof je echt in Japan bent. De service was enorm goed, nog nooit zo'n service meegemaakt. Op geen enkel moment zijn we ook maar iets tekort gekomen en het eten was heerlijk. We hebben genoten!

Niek Teurlings 9 maanden geleden
GDB
Google Maps Logo

Fantastisch gegeten en fantastisch behandeld. Dit restaurant biedt een ware Japanse beleving. Ik heb nog nooit iets vergelijkbaars ervaren in Nederland. Het signature menu was genieten van begin tot eind, met als spectaculaire hoogtepunt de Wagyu. Ongekend smaakvol en mals. Bediening doet alles om de gast te bekoren. De 190 euro zeker waard.

GDB 9 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Yamazato Restaurant

Goed nieuws! Bij Yamazato Restaurant in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.