Zaans Museum map

Zaans Museum

8.8 · 8781 recensies

Schansend 7, Zaandam

Zaans Museum
Zaans Museum Zaans Museum
Zaans Museum Zaans Museum
Zaans Museum

Over deze locatie

Aan de Schansend 7 in het gebied 'Zaanse Schans' in Zaandam ligt Zaans Museum. Zoek je in de categorie musea een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 8.781 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Zaans Museum accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 61 locaties in Zaandam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Zaanse Schans hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Ilse vandenancker
Google Maps Logo

Ik vond het chocolade deel wat tegen vallen. En waarom worden er in vredesnaam geen verkade chocolade verkocht? Wat er lag was echt een enorm verschil met wat er in een supermarkt ligt. Dat moet beter kunnen! Maak jullie winkel eens wat leuker en je verkoopt dan vast meer dan de kaartverkoop. Daarom ook maar 3 sterren. Wij hadden heerlijke koekjes en chocoladerepen verwacht in alle smaken. Ook dachten we dat je er echt kon zien hoe het wordt gemaakt maar alles was nep. Een chocolade workshop had leuker geweest.

Ilse vandenancker 2 weken geleden
Steven Ryckebosch
Google Maps Logo

Als je in omgeving Amsterdam bent, zeker de omweg waard. Leuke dagbeleving met de lokale streekgeschiedenis centraal. Zoals in de molens en andere huisjes daar is het een echte hands-on geschiedenis beleving. Het hoofdmuseum zelf is dan eerder de "klassieke" museum ervaring, maar ook met de nodige interactieve afleiding.

Steven Ryckebosch 2 maanden geleden
Saskia Salomons
Google Maps Logo

Staat overal aangegeven dat het leuk is voor kinderen maar wij vonden het niet heel geweldig. Achterstallig onderhoud, de interactieve spelletjes waren bijna allemaal stuk. Het ontwerpen van een chocoladereep vonden we niet de moeite. Je koopt daar een Verkade reep, krijgt een kleurplaat en die mogen ze inkleuren. Daar zou dan een wikkel van gemaakt worden maar ook de wikkelmachine was stuk!

Saskia Salomons 2 maanden geleden
Janneke Mars
Google Maps Logo

Je kunt in het Zaans Museum ook alleen gebruik maken van het MuseumCafé met prachtig uitzicht over het Zaanse polderlandschap. Tel de molens maar eens! Als de bruggetjes verbeterd zijn, kun je een mooie route wandelen. Wij dronken hier chocolademelk met slagroom. Voor de wc moet je betalen, maar krijg je 0,50 cent korting in het MuseumCafé.

Janneke Mars 3 maanden geleden
Geertje Starreveld
Google Maps Logo

Vervelend zijn de buslading toeristen die nooit van de 1.5 meter regel gehoord hebben. Gewone dagjes mensen gaven elkaar wel de ruimte. Er zijn zeer bezienswaardige dingen. Je kunt er veel over allerlei type molens leren en hoe dingen nog steeds gemaakt worden. Het winkeltje van meneertje Albert Heijn is natuurlijk ook een toppertje.

Geertje Starreveld 9 maanden geleden
erik arends
Google Maps Logo

De verwachtingen waren hoog maar daar werden we erg in teleurgesteld. Het geluid was veel te hard aan het begin. Als de lichten dan uitgingen voor de show konden we de bordjes niet meer lezen. Ook verwacht je te zien hoe die koekjes live worden gebakken maar nee, alles zo nep maar wel luid als het maar kan. Ook moest je een audiotour mee maar Joost mag weten wat daar het nut van mag zijn. Verder was er ook nog een random tentoonstelling van de toekomst is paars, geen idee wat die in het rijtje van Verkade deed.

erik arends 9 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Zaans Museum

Goed nieuws! Bij Zaans Museum in Zaandam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Zaandam

Zaandam is een leuke stad, die niet te groot is. Ondanks dat barst Zaandam van gezellige terrassen en restaurants. Maar Zaandam staat voornamelijk bekend om haar Zaanse huisjes. Zaandam is een stad die je moet hebben gezien!

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Zaandam. Meer van dit lees je in onze Zaandam City Guide.