ZARA map

ZARA

6.6 · 433 recensies

Langestraat 3-5, Alkmaar

ZARA
ZARA ZARA
ZARA ZARA
ZARA

Over ZARA

De Zara staat voor luxe, modieuze en kwaliteit kleding. Hier scoor je jouw kerstjurk, winterjas of dat ene shirt voor in de zomer!

Aan de Langestraat 3-5 in het gebied 'Binnenstad-West' in Alkmaar ligt ZARA. Zoek je in de categorie mode een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 433 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 6.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, ZARA accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 71 locaties in Alkmaar waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Binnenstad-West hebben we nog 29 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Annastasia van de Klomp
Google Maps Logo

Waarom is deze graf winkel dicht terwijl er ‘open’ staat op google. En bedankt voor niets parkeerkosten

Annastasia van de Klomp 2 weken geleden
Rene Hoogenboom
Google Maps Logo

Onvoorstelbaar, personeel sluit alle paskamers waarna ik met mijn dochter naar de kinderafdeling ga om daar gebruik te maken van de paskamers. Maar aldaar worden weggestuurd door onbeschoft personeel die zegt: zoek maar een hoekje achter een stelling op de dames afdeling om te passen. Als dit mijn eigen personeel was geweest hadden ze gelijk een retourtje huis gehad.

Rene Hoogenboom 2 weken geleden
Elsemieke Schouten
Google Maps Logo

Slechtste Zara OOIT! Winkel gaat 17.50 uur dicht, je kan geen kleding passen en mega slechte service!

Elsemieke Schouten 1 maand geleden
tessa kiss
Google Maps Logo

Kleine winkel tegenover die van Zaandam en Amsterdam. Heeft weinig aanbod. Voor meer variatie kan je beter naar bovengenoemde locaties

tessa kiss 2 maanden geleden
Robin Vs
Google Maps Logo

Voor m'n vrouw fantastisch. Voor mij erg druk en saai. Zo veel kleding te zien en te passen dat je er wel een middag voor kan uittrekken

Robin Vs 2 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij ZARA

Goed nieuws! Bij ZARA in Alkmaar kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
ZARA

Alle ZARA modewinkels

De Zara staat voor luxe, modieuze en kwaliteit kleding. Hier scoor je jouw kerstjurk, winterjas of dat ene shirt voor in de zomer!

Benieuwd naar andere ZARA modewinkels in Nederland? ZARA heeft in totaal 26 vestigingen waaronder deze in Alkmaar (Binnenstad-West) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van ZARA lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle ZARA modewinkels
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
City Guide

Wat te doen in Alkmaar

Alkmaar is een echte kaasstad. Maar Alkmaar heeft veel meer te bieden dan lekkere kaas. Het barst ban de leuke cafe's, musea en restaurants. Alkmaar is zeker de moeite waard om te bezoeken!

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Alkmaar. Meer van dit lees je in onze Alkmaar City Guide.