Van Delft

16 locaties

8.5 · 321 recensies

Overig

Van Delft haar assortiment bestaat onder andere uit chocolade, banket, pepernoten en andere delicatessen. Het is dan ook niet voor niets dat Van Delft bekend staat om zijn heerlijke en unieke producten!

Betaal bij de winkels van Van Delft met een Mastercard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Van Delft

Van Delft is een chocolade- en banketbakkerij die gevestigd is in het hartje van Amsterdam. Het bedrijf is opgericht in 1887 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de toonaangevende banketbakkers van Nederland.

Zoeken

Alle Van Delft locaties

Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Van Delft in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Van Delft een 8.5. Ruim 321 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Van Delft reviews lees je hieronder.

Pracht bedrijf!

stephan e. 2 weken geleden

Zeer vriendelijk personeel en een grote selectie. Wij mochten het ook proberen. Zeer smakelijk souvenir.

Christine S. 2 weken geleden

man zijn ze heerlijk

Fabian J. 2 maanden geleden

Ze verdienen echt 5 sterren. Ze hebben een waanzinnig assortiment kruidennoten en een hele aardige verkoopster. Mijn persoonlijke favoriet is de dark roast, vrienden en familie zijn grote fans van de(...)

Richard s. 2 maanden geleden

Goed spul. Kan alles proeven alvorens te kopen en geweldige klantenservice.

Anuprriya G. 3 maanden geleden

In de middagpauze, een bliksembezoek gebracht aan deze heerlijke winkel. We komen terug als we meer tijd hebben, goede service en smaken. Ziet er goed uit.

Vivienne F. 4 maanden geleden

Deze plek is geweldig. Ik vertrok met 5 verschillende smaken! Je kunt de smaken ook proberen voordat je ze koopt. Robert (sorry als ik de naam niet goed herinner) je bent de beste, bedankt dat je zo b(...)

Depie X. 5 maanden geleden

Als je de echte kruidnoten wilt proberen, moet je deze of een van de 3 Van Delf-winkels in Nederland bezoeken. Je zult een enorme verscheidenheid aan smaken vinden om te kopen en te proberen. Als je e(...)

Pablo G. 4 maanden geleden

Lekker voor wanneer je pepernoten wil in de lente

René B. 5 maanden geleden
.block-infinite { background: #000000 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000000 !important; } .hero, .reviews { background: #00000010; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de winkels van Van Delft

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Van Delft al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.

Opzoek naar andere winkels in Nederland?

Ontdek naast Van Delft nog andere winkels in Nederland waar je kunt betalen met een creditcard.