Van Delft

Van Delft

Betaal bij de winkels van Van Delft met een MasterCard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Bekijk alle Van Delft winkels

Betaal met een creditcard bij Van Delft

Steeds meer merken als Van Delft gaan creditcards accepteren. Nederland telt 1 Van Delft locaties waar betaald kan worden met creditcards van MasterCard, VISA. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Klik op een Van Delft hieronder om te zien met welke creditcard je kunt betalen.

Jouw overig niet gevonden? Klik hier om alle Van Delft winkels bij jou in de buurt te bekijken.

Toch met een American Express betalen bij Van Delft?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Van Delft, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Controleer altijd of jouw Van Delft overig een cadeaukaart accepteert.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Veelgestelde vragen over de winkels van Van Delft

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Van Delft al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.

Ja, bij Van Delft kun je betalen met een creditcard. Bij meer dan 1 Van Delft locaties in Nederland worden creditcards van MasterCard, VISA geaccepteerd. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

We geven per locatie aan welke creditcards er worden geaccepteerd. Bekijk hier alle Van Delft locaties.

Bij Van Delft kun je betalen met creditcards van MasterCard, VISA. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard. Daarnaast kun je ook betalen met pin en contant geld.

Er zijn op dit moment 0 locaties van Van Delft waar je kunt betalen met American Express.

Aangezien de acceptatie met creditcards van American Express per vestiging kunnen verschillen, raden we aan om dit per locatie te controleren.

Er zijn op dit moment 1 locaties bij ons bekend van Van Delft waar men kan betalen met een creditcard.

Zodra er nieuwe Van Delft locaties geopend worden waar men kan betalen met een creditcard voegen wij deze toe aan CardMapr.

Met meer dan 86.000 fysieke winkelvestigingen in Nederland, missen wij ongetwijfeld een aantal locaties waar betaald kan worden met American Express, MasterCard of VISA.

Heb je een locatie van Van Delft gevonden waar betaald kan worden met creditcard, maar staat deze niet op CardMapr? Voeg ze toe!

Opzoek naar andere winkels in Nederland?

Ontdek naast Van Delft nog andere winkels in Nederland waar je kunt betalen met een creditcard.