Van Delft

16 locaties

8.7 · 326 recensies

Overig

Van Delft haar assortiment bestaat onder andere uit chocolade, banket, pepernoten en andere delicatessen. Het is dan ook niet voor niets dat Van Delft bekend staat om zijn heerlijke en unieke producten!

Betaal bij de winkels van Van Delft met een Mastercard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Van Delft

Van Delft is een chocolade- en banketbakkerij die gevestigd is in het hartje van Amsterdam. Het bedrijf is opgericht in 1887 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de toonaangevende banketbakkers van Nederland.

Zoeken

Alle Van Delft locaties

Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Van Delft in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Van Delft een 8.7. Ruim 326 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Van Delft reviews lees je hieronder.

O wat een keus We al weer een poosje terug naar het wordt een soort traditie om met onze jongste pepernoten te kopen..... Heb niet vaak keuze problemen maar dan wel

Theo M. 6 maanden geleden

Man wat zijn ze heerlijk

Fabian J. 11 maanden geleden

Heel goede customer service! Ook heel lekkere kruidnoten!!

Ilja S. 8 maanden geleden

legendes werken hier

Ron 9 maanden geleden

Pracht bedrijf!

stephan e. 10 maanden geleden

Zeer vriendelijk personeel en een grote selectie. Wij mochten het ook proberen. Zeer smakelijk souvenir.

Christine S. 10 maanden geleden

man zijn ze heerlijk

Fabian J. 11 maanden geleden

Ze verdienen echt 5 sterren. Ze hebben een waanzinnig assortiment kruidennoten en een hele aardige verkoopster. Mijn persoonlijke favoriet is de dark roast, vrienden en familie zijn grote fans van de(...)

Richard s. 11 maanden geleden

Goed spul. Kan alles proeven alvorens te kopen en geweldige klantenservice.

Anuprriya G. 1 jaar geleden
.block-infinite { background: #000000 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000000 !important; } .hero, .reviews { background: #00000010; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de winkels van Van Delft

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Van Delft al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.

Opzoek naar andere winkels in Nederland?

Ontdek naast Van Delft nog andere winkels in Nederland waar je kunt betalen met een creditcard.