Creditcards

Bunq Metal Card gratis voor Bunq Premium gebruikers

Vincent

1 September 2020

Vincent

Hoi! Mijn naam is Vincent

Bunq Metal Card gratis voor Bunq Premium gebruikers

Upgrade je bunq creditcard met een duurzame en premium metalen betaalpas. Tijdelijk gratis voor bunq premium gebruikers.


Enkele maanden geleden schreven we al over de bunq Green Card. De creditkaart van bunq waarmee je CO2 neutraal kan worden met het planten van bomen, gewoon door te betalen met bunq. Dit heeft bunq tegenwoordig hernoemd naar de bunq Metal Card in combinatie met het SuperGreen abonnement.

bunq SuperGreen

Om verwarring te voorkomen bij (nieuwe) klanten, heeft bunq haar abonnementen beter uitgewerkt in drie vormen; Travel, Premium en SuperGreen. Hiermee is de losse Green Card (MasterCard) komen te vervallen, en is deze samengevoegd in het SuperGreen abonnement. 

De Metal Card is één van de premium features van het SuperGreen abonnement. Deze kaart vervangt de standaard plastic kaart door een RVS MasterCard. Super duurzaam en ook een toffe toevoeging in je portemonnee.

🌳 Hoe plant bunq bomen?

Voor elke €100,- die je met de bunq Metal Card besteedt, plant bunq één boom. Bunq is hierbij een samenwerking aan gegaan met Eden Reforestation Projects.

Gratis bunq Metal Card (MasterCard)

Normaal gesproken krijg je RVS MasterCard enkel bij het SuperGreen abonnement van €16,99 per maand. Tijdelijk heeft bunq een actie waarmee Premium gebruikers (€7,99 per maand) een gratis Metal Card kunnen aanvragen.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de abonnementskosten voor je Premium abonnement één of twee jaar vooruit te betalen. Hierdoor krijg je de Metal Card, ter waarde van €129,-, gratis!

Lees hier alle voorwaarden.

Hoe vraag ik een gratis bunq Metal Card aan?

Zorg dat je de laatste versie van de bunq app hebt geïnstalleerd. Om gebruik te maken van deze actie, heb je een Premium lidmaatschap nodig.

Zit je in een zogeheten bunq Pack? Helaas, enkel de pack-houder kan zich aanmelden voor deze actie. 

  • 1. Open de bunq app.
  • 2. Ga naar de "Van Mij" tab.
  • 3. Klik op het ⚡️ symbool en vervolgens op "Metal Card".
  • 4. Volg alle stappen om je gratis Metal Card aan te vragen.
bunq Metal Card app

Wat zijn prepaid creditcards?

De bunq Metal Card is een debit (prepaid) creditcard. Om de kaart te gebruiken dient men eerst saldo te storten op de kaart. Na het storten kan de kaart gebruikt worden voor al je betalingen. 

Deel je mening

Er zijn nog geen reacties. Schrijf de eerste!

Andere artikelen

Welke parkeer app is de beste? Wij vergelijken de beste mobiele apps voor parkeren Vervoer

Welke parkeer app is de beste? Wij vergelijken de beste mobiele apps voor parkeren

Parkeren bij een parkeerautomaat is verleden tijd. Als je zoekt op "parkeren" in de App Store dan is de keuze groot. Maar welke parkeer app is nou de beste? Wij vergelijken de beste parkeer apps op dit moment waar je kan betalen met een creditcard.

Gratis creditcard aanvragen? Wij vergelijken de beste gratis creditcards op dit moment Creditcards

Gratis creditcard aanvragen? Wij vergelijken de beste gratis creditcards op dit moment

Een gratis creditcard aanvragen zonder jaarlijkse kosten? Wij hebben alle (prepaid) creditcards vergeleken en dit zijn de beste gratis creditcards op dit moment.

Flying Blue Promo Rewards in September 2020 Flying Blue Vliegtickets

Flying Blue Promo Rewards in September 2020

Bekijk de Flying Blue Promo Rewards voor de maand september. Vliegtickets naar Europese bestemmingen tot 25% korting met KLM of Air France.