De Bijenkorf Card stopt binnenkort en deze creditcard is het alternatief

Bjorn

22 september 2021

Bjorn De Bijenkorf Card stopt binnenkort en deze creditcard is het alternatief

De Bijenkorf gaat stoppen met haar creditcard per 1 april 2022 en komt met een alternatief voor Bijenkorf Card creditcardhouders.


Slecht nieuws voor Bijenkorf Members met een ICS Bijenkorf Card. Het warenhuisketen  met 7 winkels in onder andere Amsterdam, Utrecht en Rotterdam trekt vanaf 1 april 2022 de stekker uit de service. Creditcardhouders van deze Mastercard kunnen tot 1 februari de kaart blijven gebruiken en tot 1 maart gespaarde punten inwisselen

De Mastercard creditcard was een onderdeel van het bekende de Bijenkorf Membership en werd uitgeven door ICS. Het membershipprogramma van de keten is onlangs vernieuwd en de winkelketen geeft aan dat er geen plek meer is voor een creditcard. Klanten hebben nog even de tijd om om gespaarde punten in te wisselen via de webshop of fysieke winkels.

Punten sparen en inwisselen

Met de kaart kan men tot 1 februari 2022 Bijenkorf punten blijven sparen bij iedere kaartbetaling. Tot 28 februari 2022 heb je de tijd om je gespaarde punten via de 7 winkels in Nederland of online via de webshop te verzilveren. 

Vanaf 1 maart 2022 vervallen je punten en kun je deze niet meer gebruiken. 

Mastercard Gold als alternatief

Als alternatief stuurt ICS alle creditcardhouders automatisch een Mastercard Gold creditcard. Een creditcard met meer voordelen zoals een bestedingslimiet van €5.000,- en een aankoopverzekering van 365 dagen. Alle voordelen lees je in onze Mastercard Gold review

Ter introductie ontvang je ook een cadeau ter waarde van €20,-. Dit cadeau ontvang je na je eerste betaling met je nieuwe Mastercard Gold creditcard. 

Conclusie

Vanaf 1 april 2022 is de Bijenkorf Card verleden tijd. Je hebt nog even de tijd om punten te sparen en deze te verzilveren in een winkel of online. Creditcardhouders krijgen van ICS automatisch een Mastercard Gold creditcard t.w.v. €35,50 per jaar opgestuurd. Daarnaast ontvang je een cadeau ter waarde van €20,-.

In het kort:

  • Vanaf 1 april 2022 kan de Bijenkorf Card niet meer gebruikt worden
  • Je spaart tot 1 februari nog punten met uitgaven via deze kaart
  • Je kunt tot 28 februari de Bijenkorf punten inwisselen
  • Je ontvangt van ICS de vervangende Mastercard Gold voor 1 april 2022
  • Je ontvangt een verassing/cadeau t.w.v. €20,-