Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van augustus 2023

Bjorn

1 augustus 2023

Bjorn Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van augustus 2023

Bekijk de Flying Blue Promo Rewards van augustus. Goedkope KLM vliegtickets naar o.a. Londen, New York, Montreal en Shanghai met kortingen tot 50%.


We beginnen augustus met nieuwe Promo Rewards voor de huidige maand. In deze editie is het mogelijk om vliegtickets te boeken met een reisperiode tot eind maart 2024, perfect voor de aanstaande herfst- en kerstvakantie. Ondanks dat de Europese bestemmingen opnieuw wat beperkter zijn, zijn er veel Amerikaanse bestemmingen in de aanbieding.

Wat zijn Flying Blue Promo Rewards?

Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van onder andere KLM en Air France, onthult elke maand nieuwe aanbiedingen. Promo Rewards zijn vluchten uitgevoerd door KLM, Air France of andere Skyteam-leden met kortingen tot wel 50%. Als je regelmatig met deze luchtvaartmaatschappijen vliegt of in het bezit bent van een American Express Flying Blue creditcard, ontdek dan in deze blog hoe je jouw Flying Blue-punten kunt benutten.

De Promo Rewards van augustus hebben een reisdata van 1 augustus t/m 31 maart 2024. Je kunt deze goedkope vliegtickets dus ver vooruit plannen. 

Goedkope KLM vliegtickets binnen Europa

Flying Blue is een frequentflyerprogramma van KLM en Air France. Dit houdt in dat er ook veel vliegtickets in de aanbieding zijn met een vertrekpunt vanuit Frankrijk zoals Parijs. Hierdoor heb je de mogelijkheid om meerdere steden in Frankrijk te combineren of door juist een super deal te vinden. 

Al een aantal maanden op rij vallen de Europese Promo Rewards tegen. Vanaf Schiphol zijn er maar 3 Europese bestemmingen in de aanbieding. De Europese Promo Rewards zijn allemaal in Economy Class.

Hieronder alle korteafstands- en middellangeafstandsvluchten met Schiphol Airport als vertrekpunt. Naast deze vluchten vanaf Schiphol zijn er zijn nog 6 andere bestemmingen te boeken met Frankrijk als vertrekpunt.

✈️ Tip

Een tripje naar Londen kost je 7.500 Miles retour. 

Boedapest
Londen, 3,750 miles
Shanghai
Shanghai, 18.750 miles

Goedkope KLM vliegtickets naar New York, Montreal, Shanghai en meer

Heb je genoeg Flying Blue Miles gespaard en wil je andere continenten zien? Vliegtickets naar New York, Montreal of bijvoorbeeld Shanghai zijn dan ook een optie. Ten opzichte van de vliegtickets uit het bovenstaande lijstje, heb je bij deze vliegtickets de mogelijkheid om vanaf elk vliegveld in Europa te vertrekken.

Opnieuw zien we veel Amerikaanse steden in de Promo Rewards van augustus. Opvallend zijn de Chinese bestemmingen Shanghai en Peking. Het is lang geleden dat we goedkope vliegtickets naar Chinese bestemmingen zagen. 

De genoemde bestemmingen hebben een korting tot 50%. Uiteraard is het combineren van vliegtickets mogelijk. Zo is het mogelijk om in Economy heen te vliegen en in alle rust in Business Class terug. 

Alle prijzen en informatie valt te lezen op de website van Flying Blue. Wacht niet te lang, want ook deze Promo Rewards van augustus zijn weer beperkt.

Hoeveel Flying Blue miles kost een vliegticket?

Naast de maandelijkse Promo Rewards van augustus die je hierboven ziet, kun je ook alle normale bestemmingen met KLM boeken. Omdat deze vliegtickets niet in de aanbieding (promo) zijn, heten deze Rewards tickets

Via de onderstaande Flying Blue miles tool kun je berekenen hoeveel Miles je moet sparen voor een enkele vlucht naar een door jou gekozen bestemming.

Woon je aan de grens van België of Duitsland, dan kan het soms voordeliger zijn om Brussel (BRU) of Düsseldorf (DUS) te selecteren. Dit kan in sommige gevallen honderden tot duizenden miles schelen. 

Heb je niet genoeg miles voor een retourtje? Je hebt ook de mogelijkheid om een deel te betalen met miles en de rest in euro's. Zo kun je sneller gebruik maken van je miles en ben je niet genoodzaakt om door te sparen voor bijvoorbeeld een retour.

Gratis Flying Blue Miles cadeau

Nog niet genoeg Flying Blue Miles gespaard? Vraag een American Express Flying Blue Gold card aan, en ontvang tijdelijk 6.000 Miles cadeau. Genoeg voor een enkeltje Londen deze maand. Lees ons artikel 'Waar kan je betalen met American Express?' om dagelijks punten te verdienen.

Promo Rewards van september in je mailbox?

Vielen de Flying Blue Promo Rewards van augustus tegen? Hopelijk zit er in september wel leuke bestemming voor je tussen. Maandelijks maakt Flying Blue een nieuwe lijst bekend met bestemmingen.

Benieuwd naar de vliegtickets van september? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt de Promo Rewards nieuwsbrief automatisch in je mailbox of WhatsApp.