Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van december 2023

Bjorn

1 december 2023

Bjorn Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van december 2023

Bekijk de Flying Blue Promo Rewards van december. Goedkope KLM vliegtickets naar o.a. Lissabon, Montreal, Osaka, Boston en Mexico met kortingen tot 50%.


December is aangebroken, de laatste maand van het jaar, en brengt een nieuwe reeks Flying Blue Promo Rewards met zich mee. In deze editie kun je vliegtickets boeken die geldig zijn tot eind mei 2024. Het is een uitgelezen kans om de winterse gezelligheid te ervaren, de overgang naar een nieuw jaar te vieren en wellicht de eerste tekenen van de lente te ontdekken in een andere omgeving.

Wat zijn Flying Blue Promo Rewards?

Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van KLM, Air France en andere luchtvaartmaatschappijen, komt elke maand met nieuwe aanbiedingen. Deze Promo Rewards bestaan uit vluchten die door KLM, Air France of andere Skyteam-leden worden verzorgd, waarbij de kortingen kunnen oplopen tot wel 50%. Als je regelmatig met deze luchtvaartmaatschappijen vliegt of in het bezit bent van een American Express Flying Blue creditcard, ontdek dan in deze blog hoe je jouw Flying Blue-punten kunt benutten.

De Promo Rewards van november hebben een reisdata van 1 december t/m 31 mei 2024. Je kunt deze goedkope vliegtickets dus ver vooruit plannen. 

Goedkope KLM vliegtickets binnen Europa

Flying Blue is een frequentflyerprogramma van KLM en Air France. Dit houdt in dat er ook veel vliegtickets in de aanbieding zijn met een vertrekpunt vanuit Frankrijk zoals Parijs. Hierdoor heb je de mogelijkheid om meerdere steden in Frankrijk te combineren of door juist een super deal te vinden. 

Vanaf Schiphol zijn er 4 Europese bestemmingen in de aanbieding. De Europese Promo Rewards van december zijn allemaal in Economy Class. Je kunt vliegen naar Glasgow, Istanboel, Lissabon en Lyon voor 5.625 Flying Blue miles.

Hieronder alle korteafstands- en middellangeafstandsvluchten met Schiphol Airport als vertrekpunt. Naast deze vluchten vanaf Schiphol zijn er zijn nog 6 andere bestemmingen te boeken met Frankrijk als vertrekpunt.

✈️ Tip

Een tripje naar Lissabon kost je 11.250 Miles retour. 

Straat met tram in Lissabon
Lissabon (Portugal), 5.625 miles
Osaka
Osaka (Japan), 18.750 miles

Goedkope KLM vliegtickets naar Montreal, Vancouver, Osaka, Mexico en meer

Heb je genoeg Flying Blue Miles gespaard en wil je andere continenten zien? Vliegtickets naar Montreal, Vancouver, Osaka of bijvoorbeeld Mexico zijn dan ook een optie. Ten opzichte van de vliegtickets uit het bovenstaande lijstje, heb je bij deze vliegtickets de mogelijkheid om vanaf elk vliegveld in Europa te vertrekken.

Op de aangegeven bestemmingen kun je tot wel 50% korting krijgen. En natuurlijk kun je vliegtickets combineren tot een mooie persoonlijke deal. Zo kun je bijvoorbeeld heen vliegen in Economy en lekker relaxed terugkomen in Premium Economy of Business Class. 

Alle prijzen en informatie valt te lezen op de website van Flying Blue. Wacht niet te lang, want ook deze Promo Rewards van december zijn weer beperkt.

Hoeveel Flying Blue miles kost een vliegticket?

Naast de maandelijkse Promo Rewards van december die je hierboven ziet, kun je ook alle andere bestemmingen met KLM boeken. Omdat deze vliegtickets niet in de aanbieding (promo) zijn, heten deze Rewards tickets

Via de onderstaande Flying Blue miles tool kun je berekenen hoeveel Miles je moet sparen voor een enkele vlucht naar een door jou gekozen bestemming.

Woon je aan de grens van België of Duitsland, dan kan het soms voordeliger zijn om Brussel (BRU) of Düsseldorf (DUS) te selecteren. Dit kan in sommige gevallen honderden tot duizenden miles schelen. 

Heb je niet genoeg miles voor een retourtje? Je hebt ook de mogelijkheid om een deel te betalen met miles en de rest in euro's. Zo kun je sneller gebruik maken van je miles en ben je niet genoodzaakt om door te sparen voor bijvoorbeeld een retour.

Gratis Flying Blue Miles cadeau

Nog niet genoeg Flying Blue Miles gespaard? Vraag een American Express Flying Blue Gold Card aan, en ontvang tijdelijk 6.000 Miles cadeau. Genoeg voor een enkeltje Lissabon deze maand in Economy. Lees ons artikel 'Waar kan je betalen met American Express?' om dagelijks gratis punten te verdienen met een American Express creditcard.

Promo Rewards van januari in je mailbox?

Vielen de Flying Blue Promo Rewards van december tegen? Hopelijk zit er in januari wel leuke bestemming voor je tussen. Maandelijks maakt Flying Blue een nieuwe lijst bekend met bestemmingen.

Benieuwd naar de vliegtickets van januari? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt de Promo Rewards nieuwsbrief automatisch in je mailbox of WhatsApp.