Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van februari 2023

Bjorn

1 februari 2023

Bjorn Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van februari 2023

Bekijk de Flying Blue Promo Rewards van februari. Goedkope KLM vliegtickets naar o.a. Berlijn, Wenen, San Francisco en Kaapstad met kortingen tot 50%.


De tweede maand van 2023 is aangebroken en we starten weer met de nieuwe Promo Rewards van februari. In deze editie zijn vliegtickets te boeken met een reisperiode tot eind juli 2023. Perfect om voor aankomende zomer betaalbare vliegtickets te kopen met miles voor topbestemmingen.

Wat zijn Flying Blue Promo Rewards?

Flying Blue - het loyaliteitsprogramma van o.a. KLM en Air France - maakt iedere maand nieuwe aanbiedingen bekend. Promo Rewards zijn vliegtickets uitgevoerd door KLM, Air France of andere Skyteam leden met kortingen tot 50%. Vlieg je vaker met deze vliegmaatschappijen of heb je een American Express Flying Blue creditcard? Lees in deze blog waaraan jij je Flying Blue punten kunt besteden. 

De Promo Rewards van februari hebben een reisdata van 1 februari t/m 31 juli. Je kunt deze goedkope vliegtickets dus ver vooruit plannen. 

Goedkope KLM vliegtickets binnen Europa

Flying Blue is een frequentflyerprogramma van KLM en Air France. Dit houdt in dat er ook veel vliegtickets in de aanbieding zijn met een vertrekpunt vanuit Frankrijk zoals Parijs. Hierdoor heb je de mogelijkheid om meerdere steden in Frankrijk te combineren of door juist een super goede deal te vinden. 

De Europese bestemmingen vallen deze maand een beetje tegen. Vanaf Schiphol zijn er 5 Europese bestemmingen in de aanbieding.

Hieronder alle korteafstands- en middellangeafstandsvluchten met Schiphol Airport als vertrekpunt. Naast deze vluchten vanaf Schiphol zijn er zijn nog 6 andere bestemmingen te boeken met Frankrijk als vertrekpunt.

✈️ Tip

Een weekendje naar Berlijn kost je 7.500 Miles retour. 

BerlijnSan Francisco

Goedkope KLM vliegtickets naar Chicago, San Francisco, Kaapstad, Aruba en meer

Heb je genoeg Flying Blue Miles gespaard en wil je andere continenten zien? Vliegtickets naar Chicago, San Francisco, Kaapstad of bijvoorbeeld Aruba zijn dan ook een optie. Ten opzichte van de vliegtickets uit het bovenstaande lijstje, heb je bij deze vliegtickets de mogelijkheid om vanaf elk vliegveld in Europa te vertrekken.

De genoemde bestemmingen hebben een korting tot 50%. Uiteraard is het combineren van vliegtickets mogelijk. Zo is het mogelijk om in Economy heen te vliegen en in alle rust in Business Class terug. 

Alle prijzen en informatie valt te lezen op de website van Flying Blue. Wacht niet te lang, want ook deze Promo Rewards van februari zijn weer beperkt.

Hoeveel Flying Blue miles kost een vliegticket?

Naast de maandelijkse Promo Rewards van februari die je hierboven ziet, kun je ook alle andere bestemmingen met KLM boeken. Omdat deze vliegtickets niet in de aanbieding (promo) zijn, heten deze Rewards tickets

Via de onderstaande Flying Blue miles tool kun je berekenen hoeveel Miles je moet sparen voor een enkele vlucht naar een door jou gekozen bestemming. Zo weet je precies hoeveel miles je nog moet sparen voor een vlucht.

Woon je aan de grens van België of Duitsland, dan kan het soms voordeliger zijn om Brussel (BRU) of Düsseldorf (DUS) te selecteren. Dit kan in sommige gevallen honderden tot duizenden miles schelen. 

Heb je niet genoeg miles voor een retourtje? Je hebt ook de mogelijkheid om een deel te betalen met miles en de rest in euro's. Zo kun je sneller gebruik maken van je miles en ben je niet genoodzaakt om door te sparen voor bijvoorbeeld een retour.

Extra Flying Blue Miles cadeau

Nog niet genoeg Flying Blue Miles gespaard? Vraag een American Express Flying Blue Gold card aan, en ontvang tijdelijk 20.000 Miles cadeau. Genoeg voor een enkeltje Stockholm deze maand. Lees ons artikel 'Waar kan je betalen met American Express?' om dagelijks punten te verdienen.

Liever zonder creditcard snel Flying Blue Miles sparen? Geen probleem, in ons artikel lees je hoe je dit kunt doen met je dagelijkse uitgaven.

Promo Rewards van maart in je mailbox?

Vielen de Flying Blue Promo Rewards van februari tegen? Hopelijk zit er volgende maand wel leuke bestemming voor je tussen. Maandelijks maakt Flying Blue een nieuwe lijst bekend met bestemmingen. Benieuwd naar de vliegtickets van maart? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt de Promo Rewards nieuwsbrief automatisch in je mailbox of WhatsApp.