Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van januari 2024

Bjorn

3 januari 2024

Bjorn Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van januari 2024

Bekijk de Flying Blue Promo Rewards van januari. Goedkope KLM vliegtickets naar o.a. Londen, Zürich, Shanghai, Toronto en Peking met kortingen tot 50%.


We trappen het nieuwe jaar af met de eerste editie van de Flying Blue Promo Rewards van 2024. Met deze Flying Blue Promo Rewards kun je vluchten reserveren die tot eind juni 2024 geldig zijn. Grijp deze kans om de winterse sferen in een andere omgeving te ervaren, het nieuwe jaar te verwelkomen of alvast een voorproefje van de lente te krijgen. 

Wat zijn Flying Blue Promo Rewards?

Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van KLM, Air France en andere luchtvaartmaatschappijen, komt elke maand met nieuwe aanbiedingen. Deze Promo Rewards bestaan uit vluchten die door KLM, Air France of andere Skyteam-leden worden verzorgd, waarbij de kortingen kunnen oplopen tot wel 50%. Als je regelmatig met deze luchtvaartmaatschappijen vliegt of in het bezit bent van een American Express Flying Blue creditcard, ontdek dan in deze blog hoe je jouw Flying Blue-punten kunt benutten.

De Promo Rewards van januari hebben een reisdata van 1 januari t/m 30 juni 2024. Je kunt deze goedkope vliegtickets dus ver vooruit plannen. 

Goedkope KLM vliegtickets binnen Europa

Flying Blue is een frequentflyerprogramma van KLM en Air France. Dit houdt in dat er ook veel vliegtickets in de aanbieding zijn met een vertrekpunt vanuit Frankrijk zoals Parijs. Hierdoor heb je de mogelijkheid om meerdere steden in Frankrijk te combineren of door juist een super deal te vinden. 

Vanaf Schiphol zijn er 4 Europese bestemmingen in de aanbieding. De Europese Promo Rewards van januari zijn allemaal in Economy Class. Je kunt vliegen naar Berlijn, Belfast, Londen en Zürich voor 5.625 Flying Blue miles.

Hieronder alle korteafstands- en middellangeafstandsvluchten met Schiphol Airport als vertrekpunt. Naast deze vluchten vanaf Schiphol zijn er zijn nog 6 andere bestemmingen te boeken met Frankrijk als vertrekpunt.

✈️ Tip

Een tripje naar Londen kost je 11.250 Miles retour. 

Tower Bridge Londen
Londen, 5.625 miles
Toronto
Toronto (Canada), 15.000 miles

Goedkope KLM vliegtickets naar Toronto, Peking, Shanghai, Montreal en meer

Heb je genoeg Flying Blue Miles gespaard en wil je andere continenten zien? Vliegtickets naar Toronto, Peking, Shanghai of bijvoorbeeld Montreal zijn dan ook een optie. Ten opzichte van de vliegtickets uit het bovenstaande lijstje, heb je bij deze vliegtickets de mogelijkheid om vanaf elk vliegveld in Europa te vertrekken.

Helaas zien we dit keer geen Amerikaanse steden in de lijst met bestemmingen. In 2023 zagen we in elke editie meerdere Amerikaanse bestemmingen. Hopelijk zien we deze in februari weer in een volgende editie.

Op de bovenstaande bestemmingen kun je tot wel 50% korting krijgen. En natuurlijk kun je vliegtickets combineren tot een mooie persoonlijke deal. Zo kun je bijvoorbeeld heen vliegen in Economy en lekker relaxed terugkomen in Premium Economy of Business Class.

Alle prijzen en informatie valt te lezen op de website van Flying Blue. Wacht niet te lang, want ook deze Promo Rewards van januari zijn weer beperkt.

Hoeveel Flying Blue miles kost een vliegticket?

Naast de maandelijkse Promo Rewards van januari die je hierboven ziet, kun je ook alle andere bestemmingen met KLM boeken. Omdat deze vliegtickets niet in de aanbieding (promo) zijn, heten deze Rewards tickets

Via de onderstaande Flying Blue miles tool kun je berekenen hoeveel Miles je moet sparen voor een enkele vlucht naar een door jou gekozen bestemming.

Woon je aan de grens van België of Duitsland, dan kan het soms voordeliger zijn om Brussel (BRU) of Düsseldorf (DUS) te selecteren. Dit kan in sommige gevallen honderden tot duizenden miles schelen. 

Heb je niet genoeg miles voor een retourtje? Je hebt ook de mogelijkheid om een deel te betalen met miles en de rest in euro's. Zo kun je sneller gebruik maken van je miles en ben je niet genoodzaakt om door te sparen voor bijvoorbeeld een retour.

Gratis Flying Blue Miles cadeau

Nog niet genoeg Flying Blue Miles gespaard? Vraag een American Express Flying Blue Gold Card aan, en ontvang tijdelijk 18.000 Miles cadeau. Genoeg voor een enkeltje Toronto deze maand in Economy. Lees ons artikel 'Waar kan je betalen met American Express?' om dagelijks gratis punten te verdienen met een American Express creditcard.

Promo Rewards van februari in je mailbox?

Vielen de Flying Blue Promo Rewards van januari tegen? Hopelijk zit er in februari wel leuke bestemming voor je tussen. Maandelijks maakt Flying Blue een nieuwe lijst bekend met bestemmingen.

Benieuwd naar de vliegtickets van februari? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt de Promo Rewards nieuwsbrief automatisch in je mailbox of WhatsApp.