Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van juni 2023

Bjorn

1 juni 2023

Bjorn Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van juni 2023

Bekijk de Flying Blue Promo Rewards van juni. Goedkope KLM vliegtickets naar o.a. Kopenhagen, Milaan, New York en Toronto met kortingen tot 50%.


Juni is aangebroken en we trappen af met nieuwe Promo Rewards voor deze maand. In deze editie kun je vliegtickets boeken met een reisperiode tot eind november 2023, wat ideaal is voor de aankomende zomervakantie én herfstvakantie. Hoewel de Europese bestemmingen misschien wat minder zijn, maken de ruime keuze aan langeafstandsbestemmingen dat ruimschoots goed. Bereid je voor op een zomer vol avontuur!

Wat zijn Flying Blue Promo Rewards?

Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van onder andere KLM en Air France, onthult elke maand nieuwe aanbiedingen. Promo Rewards zijn vluchten uitgevoerd door KLM, Air France of andere Skyteam-leden met kortingen tot wel 50%. Als je regelmatig met deze luchtvaartmaatschappijen vliegt of in het bezit bent van een American Express Flying Blue creditcard, ontdek dan in deze blog hoe je jouw Flying Blue-punten kunt benutten.

De Promo Rewards van juni hebben een reisdata van 1 juni t/m 30 november. Je kunt deze goedkope vliegtickets dus ver vooruit plannen. 

Goedkope KLM vliegtickets binnen Europa

Flying Blue is een frequentflyerprogramma van KLM en Air France. Dit houdt in dat er ook veel vliegtickets in de aanbieding zijn met een vertrekpunt vanuit Frankrijk zoals Parijs. Hierdoor heb je de mogelijkheid om meerdere steden in Frankrijk te combineren of door juist een super goede deal te vinden. 

De Europese bestemmingen vallen deze maand opnieuw tegen. Vanaf Schiphol zijn er maar 4 Europese bestemmingen in de aanbieding.

Hieronder alle korteafstands- en middellangeafstandsvluchten met Schiphol Airport als vertrekpunt. Naast deze vluchten vanaf Schiphol zijn er zijn nog 7 andere bestemmingen te boeken met Frankrijk als vertrekpunt.

✈️ Tip

Een tripje naar Kopenhagen kost je 14.250 Miles retour. 

Kopenhagen
Kopenhagen, 7.125 miles
Skyline New York
New York, 11.250 miles

Goedkope KLM vliegtickets naar New York, Miami, Toronto en meer

Heb je genoeg Flying Blue Miles gespaard en wil je andere continenten zien? Vliegtickets naar Miami, New York of bijvoorbeeld Toronto zijn dan ook een optie. Ten opzichte van de vliegtickets uit het bovenstaande lijstje, heb je bij deze vliegtickets de mogelijkheid om vanaf elk vliegveld in Europa te vertrekken.

Er zijn momenteel veel Amerikaanse vliegtickets in de aanbieding! Dit is een geweldige kans om voordelig naar de Verenigde Staten te reizen.

De genoemde bestemmingen hebben een korting tot 50%. Uiteraard is het combineren van vliegtickets mogelijk. Zo is het mogelijk om in Economy heen te vliegen en in alle rust in Business Class terug. 

Alle prijzen en informatie valt te lezen op de website van Flying Blue. Wacht niet te lang, want ook deze Promo Rewards van juni zijn weer beperkt.

Hoeveel Flying Blue miles kost een vliegticket?

Naast de maandelijkse Promo Rewards van juni die je hierboven ziet, kun je ook alle normale bestemmingen met KLM boeken. Omdat deze vliegtickets niet in de aanbieding (promo) zijn, heten deze Rewards tickets

Via de onderstaande Flying Blue miles tool kun je berekenen hoeveel Miles je moet sparen voor een enkele vlucht naar een door jou gekozen bestemming.

Woon je aan de grens van België of Duitsland, dan kan het soms voordeliger zijn om Brussel (BRU) of Düsseldorf (DUS) te selecteren. Dit kan in sommige gevallen honderden tot duizenden miles schelen. 

Heb je niet genoeg miles voor een retourtje? Je hebt ook de mogelijkheid om een deel te betalen met miles en de rest in euro's. Zo kun je sneller gebruik maken van je miles en ben je niet genoodzaakt om door te sparen voor bijvoorbeeld een retour.

Gratis Flying Blue Miles cadeau

Nog niet genoeg Flying Blue Miles gespaard? Vraag een American Express Flying Blue Gold card aan, en ontvang tijdelijk 30.000 Miles cadeau. Genoeg voor een enkeltje Amerika deze maand. Lees ons artikel 'Waar kan je betalen met American Express?' om dagelijks punten te verdienen.

Promo Rewards van juli in je mailbox?

Vielen de Flying Blue Promo Rewards van juni tegen? Hopelijk zit er in juli wel leuke bestemming voor je tussen. Maandelijks maakt Flying Blue een nieuwe lijst bekend met bestemmingen.

Benieuwd naar de vliegtickets van juli? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt de Promo Rewards nieuwsbrief automatisch in je mailbox of WhatsApp.