Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van oktober 2023

Bjorn

2 oktober 2023

Bjorn Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van oktober 2023

Bekijk de Flying Blue Promo Rewards van oktober. Goedkope KLM vliegtickets naar o.a. Venetië, Chicago, Curaçao, Johannesburg met kortingen tot 50%.


De eerste bladeren van oktober zijn gevallen en dat luidt de tijd in voor nieuwe Flying Blue Promo Rewards. Deze editie maakt het mogelijk om vliegtickets te boeken die geldig zijn tot eind april 2024, een perfecte kans om zowel de herfstkleuren als de kerstsfeer te ervaren, en misschien zelfs de eerste bloesems van de lente te bewonderen in een ander land.

Wat zijn Flying Blue Promo Rewards?

Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van KLM, Air France en andere luchtvaartmaatschappijen, komt elke maand met nieuwe aanbiedingen. Deze Promo Rewards bestaan uit vluchten die door KLM, Air France of andere Skyteam-leden worden verzorgd, waarbij de kortingen kunnen oplopen tot wel 50%. Als je regelmatig met deze luchtvaartmaatschappijen vliegt of in het bezit bent van een American Express Flying Blue creditcard, ontdek dan in deze blog hoe je jouw Flying Blue-punten kunt benutten.

De Promo Rewards van oktober hebben een reisdata van 1 oktober t/m 30 april 2024. Je kunt deze goedkope vliegtickets dus ver vooruit plannen. 

Goedkope KLM vliegtickets binnen Europa

Flying Blue is een frequentflyerprogramma van KLM en Air France. Dit houdt in dat er ook veel vliegtickets in de aanbieding zijn met een vertrekpunt vanuit Frankrijk zoals Parijs. Hierdoor heb je de mogelijkheid om meerdere steden in Frankrijk te combineren of door juist een super deal te vinden. 

Vanaf Schiphol zijn er 3 Europese bestemmingen in de aanbieding. De Europese Promo Rewards van oktober zijn allemaal in Economy Class. 

Hieronder alle korteafstands- en middellangeafstandsvluchten met Schiphol Airport als vertrekpunt. Naast deze vluchten vanaf Schiphol zijn er zijn nog 8 andere bestemmingen te boeken met Frankrijk als vertrekpunt.

✈️ Tip

Een tripje naar Venetië kost je 11.250 Miles retour. 

Venetie
Londen, 5.625 miles
Montreal
Los Angeles, 11.250 miles

Goedkope KLM vliegtickets naar Chicago, Montreal, Curaçao, Johannesburg en meer

Heb je genoeg Flying Blue Miles gespaard en wil je andere continenten zien? Vliegtickets naar Chicago, Montreal, Curaçao of bijvoorbeeld Johannesburg zijn dan ook een optie. Ten opzichte van de vliegtickets uit het bovenstaande lijstje, heb je bij deze vliegtickets de mogelijkheid om vanaf elk vliegveld in Europa te vertrekken.

Op de aangegeven bestemmingen kun je tot wel 50% korting krijgen. En natuurlijk kun je vliegtickets combineren tot een mooie persoonlijke deal. Zo kun je bijvoorbeeld heen vliegen in Economy en lekker relaxed terugkomen in Premium Economy of Business Class. 

Alle prijzen en informatie valt te lezen op de website van Flying Blue. Wacht niet te lang, want ook deze Promo Rewards van oktober zijn weer beperkt.

Hoeveel Flying Blue miles kost een vliegticket?

Naast de maandelijkse Promo Rewards van oktober die je hierboven ziet, kun je ook alle andere bestemmingen met KLM boeken. Omdat deze vliegtickets niet in de aanbieding (promo) zijn, heten deze Rewards tickets

Via de onderstaande Flying Blue miles tool kun je berekenen hoeveel Miles je moet sparen voor een enkele vlucht naar een door jou gekozen bestemming.

Woon je aan de grens van België of Duitsland, dan kan het soms voordeliger zijn om Brussel (BRU) of Düsseldorf (DUS) te selecteren. Dit kan in sommige gevallen honderden tot duizenden miles schelen. 

Heb je niet genoeg miles voor een retourtje? Je hebt ook de mogelijkheid om een deel te betalen met miles en de rest in euro's. Zo kun je sneller gebruik maken van je miles en ben je niet genoodzaakt om door te sparen voor bijvoorbeeld een retour.

Gratis Flying Blue Miles cadeau

Nog niet genoeg Flying Blue Miles gespaard? Vraag een American Express Flying Blue Gold Card aan, en ontvang tijdelijk 20.000 Miles cadeau. Genoeg voor een enkeltje Johannesburg in Premium deze maand. Lees ons artikel 'Waar kan je betalen met American Express?' om dagelijks punten te verdienen met een American Express creditcard.

Promo Rewards van november in je mailbox?

Vielen de Flying Blue Promo Rewards van otokber tegen? Hopelijk zit er in november wel leuke bestemming voor je tussen. Maandelijks maakt Flying Blue een nieuwe lijst bekend met bestemmingen.

Benieuwd naar de vliegtickets van oktober? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt de Promo Rewards nieuwsbrief automatisch in je mailbox of WhatsApp.