Scott’s TAVERN map

Scott’s TAVERN

8 · 129 recensies

Nieuwe Rijn 1, Leiden

Open

Scott’s TAVERN
Scott’s TAVERN Scott’s TAVERN
Scott’s TAVERN Scott’s TAVERN Scott’s TAVERN Scott’s TAVERN Scott’s TAVERN Scott’s TAVERN Scott’s TAVERN Scott’s TAVERN Scott’s TAVERN Scott’s TAVERN Scott’s TAVERN Scott’s TAVERN Scott’s TAVERN Scott’s TAVERN Scott’s TAVERN Scott’s TAVERN
Bekijk meer
Scott’s TAVERN

Over deze locatie

Midden in het centrum van Leiden bevindt zich Bistro Raphael. Hier kan je gezellig genieten van een burger, BLT of een van de andere heerlijke gerechten.

Aan de Nieuwe Rijn 1 in het gebied 'Pancras-West' in Leiden ligt Scott’s TAVERN. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 129 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Scott’s TAVERN accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 100 locaties in Leiden waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Pancras-West hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

City Guide

Wat te doen in Leiden

Leiden is een van de gezelligste steden van Zuid-Holland. De stad bruist van de studenten en gezelligheid. Naast alle barren en restaurants heeft Leiden ook veel cultuur en groen.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Leiden. Meer van dit lees je in onze Leiden City Guide.