Scott’s TAVERN map

Scott’s TAVERN

8.4 · 79 recensies

Nieuwe Rijn 1, Leiden

Scott’s TAVERN
Scott’s TAVERN Scott’s TAVERN
Scott’s TAVERN Scott’s TAVERN
Scott’s TAVERN

Over deze locatie

Midden in het centrum van Leiden bevindt zich Bistro Raphael. Hier kan je gezellig genieten van een burger, BLT of een van de andere heerlijke gerechten.

Aan de Nieuwe Rijn 1 in het gebied 'Pancras-West' in Leiden ligt Scott’s TAVERN. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 79 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Scott’s TAVERN accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 90 locaties in Leiden waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Pancras-West hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Esther de Hei
Google Maps Logo

Ontzettend leuke zaak in het hartje van Leiden met een mooi uitzicht op de grachten en het stadhuis. Op het terras van ontbijt genoten en daarna nog koffie gedronken bij de leuke zitjes voor de deur. Leuke, vlotte en vriendelijke bediening. Lekker gegeten, komen zeker terug voor een paar drankjes.

Esther de Hei 6 dagen geleden
Marcel van Schooten
Google Maps Logo

Een mooie en fijne plek voor drankje of lunch. Op de brug kan je kijken over de nieuwe Rijn. Midden in hartje Leiden. Wij hadden de heerlijke beetroot burger. Niet helemaal vegan maar dat wordt ons ook duidelijk vooraf verteld. Smaakte heerlijk!

Marcel van Schooten 2 weken geleden
Thierry Verplancke
Google Maps Logo

Mooie zaak aan de rijn in hartje centrum Leiden. Mooi terras op de brug en voor de deur. Terras heaters aanwezig. Ze hebben een boven ruimte en beneden. Volgens mij ook voor af huur.

Thierry Verplancke 1 maand geleden
Jacqueline Jaakke
Google Maps Logo

Gezellig personeel met vlotte bediening lekkere gerechten ,fijn om daar aan te schuiven vooral de ronde tafel is top

Jacqueline Jaakke 1 maand geleden
Miranda van der Zwan
Google Maps Logo

Leuk plekje dat uitkijkt op de gracht en op de markt. Lekkere tosti' s.

Miranda van der Zwan 3 maanden geleden
City Guide

Wat te doen in Leiden

Benieuwd wat je naast Scott’s TAVERN nog meer in of rondom Leiden (Pancras-West) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Pancras-West.