Bastion Hotel Dordrecht - Papendrecht Dordrecht

Bastion Hotel Dordrecht - Papendrecht

Bij Bastion Hotel Dordrecht - Papendrecht gelegen aan de Laan der Verenigde Naties 363 in Dordrecht kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Bastion Hotel Dordrecht - Papendrecht is één van de 6 locaties in Dordrecht op CardMapr.

Bastion Hotel Dordrecht - Papendrecht

Laan der Verenigde Naties 363 in Dordrecht

Bastion Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Bastion Hotel Dordrecht - Papendrecht in Dordrecht

In Dordrecht aan de Laan der Verenigde Naties 363 bevindt zich Bastion Hotel Dordrecht - Papendrecht. Bij Bastion Hotel Dordrecht - Papendrecht kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Bastion Hotel Dordrecht - Papendrecht een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Bastion Hotel Dordrecht - Papendrecht

Overnacht en boek je hotelkamer bij Bastion Hotel Dordrecht - Papendrecht. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Dordrecht

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

078 651 1533
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Bastion Hotel Dordrecht - Papendrecht Dordrecht
Bastion Hotel Dordrecht - Papendrecht Dordrecht
Bastion Hotel Dordrecht - Papendrecht Dordrecht

Reviews

Wat zeggen anderen over Bastion Hotel Dordrecht - Papendrecht?

Bastion Hotel Dordrecht - Papendrecht wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 577 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

R. v.d.P. 2/5 een minuut geleden op Google - ontvangst slecht, de receptionist hielp blijkbaar ook in de keuken en had zich in de vinger gesneden. Duurde een hele tijd voordat we geholpen werden, de jonge was verder wel vriendelijk kamers keurig schoon - bed wat zacht maar prima te doen - geluidsdichte kamers, prima - restaurant: Aankleding matig, smoezelige gordijntjes voor de ramen, geen visitekaartje Gordijnen in restaurant:stukken gordijn hingen los, zoveel moeite is het niet om de haakjes weer in de runners te hangen Eten besteld, we hebben er zeker 45 minuten op gewacht, andere gasten nog langer - degene die de bediening deed hielp in de keuken ( de kok moest nog ingewerkt worden) maar stond ook aan de balie de gasten voor het hotel in te schrijven, was ren je rot voor haar. Ook niet te doen, je zag op een bepaald moment ook dat ze helemaal gefrustreerd was maar herpakte zich. Ik was naar huis gegaan en had de boel de boel gelaten - het eten was echt niet lekker, de biefstuk was droog en helemaal doorbakken en schnitzel taai en geen smaak aan - vervolgens toch nog ijs besteld omdat we eigenlijk wel benieuwd waren hoe en wanneer dat geserveerd zou worden. de dame blanche werden 2 bolletjes ijs met veel chocolade erover heen gegoten, wel van het huis vanwege de chaos. Om een lang verhaal kort te maken de eigenaar van Dit hotel of deze keten eigenaar moet zijn/haar verantwoordelijkheid nemen naar het personeel en zijn bedrijf serieus nemen, dat is duidelijk niet het geval. Door het personeel al die taken tegelijk te laten doen, kunnen ze hun werk niet goed doen hetgeen ten koste gaat van klanttevredenheid. Je neemt je personeel niet serieus, petje af hoe zij deze avond probeerde te redden wat er te redden viel De 2/3 sterren vanwege de kamers en het ontbijt want dat was voldoende, anders was het 1 ster geworden. Helaas onthouden klanten meestal het totale plaatje want dat maakt hun verblijf tot een verassing of een teleurstelling

Lees verder

2/5

Tijdens ons weekendje weg hebben we hier gelogeerd. Gisteren de stad Dordrecht bekeken en vandaag richting museum ‘De Biesbosch’. Het hotel ziet er netjes en gezellig uit, al is het niet echt luxueus ingericht. De standaardkamer is netjes en voldoende ruim. De badkamer is toereikend maar wel vrij klein. Storend was in ons geval een duidelijke rioollucht in de badkamer. Zo te merken afkomstig uit de afvoer van de douche. Het water liep vlot weg, maar op de één of andere manier moet er m.i. sprake zijn van overdruk in de riolering. De gerechten van het diner dat we hier genoten waren prima klaargemaakt met opvallend grote porties. Ook het ontbijt liet weinig te wensen over, al was het buffet (dat keurig coronaproof was afgeschermd) niet heel erg uitgebreid. Het bedienend personeel was vriendelijk en attent

Lees verder

4/5

Onze kamer was niet gekuist. De douche stonk naar pies en de flesjes water waren al leeggedronken. Niet echt gezellig om zo aan te komen.

Lees verder

2/5

er zat een rat in het toilet en een kikker in de douche wel leuke pooltafel

Lees verder

2/5

goed hotel, erg vriendelijk personeel. wel vreemd dat iedereen een 'gratis' promotie kreeg naar een deluxe kamer en dat die er exact uitzagen als de gewone kamers. beetje vreemd volgens mij.

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Bastion Hotel Dordrecht - Papendrecht

Goed nieuws! Bij Bastion Hotel Dordrecht - Papendrecht in Dordrecht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Dordrecht

Benieuwd naar andere locaties in Dordrecht waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Dordrecht zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Dordrecht
SPAR Koellin Dordrecht Dordrecht Supermarkt

SPAR Koellin Dordrecht

Grote Markt 75

Restaurant De Beren Dordrecht Dordrecht Restaurant
Proeflokaal Bregje Dordrecht Dordrecht Restaurant
Game Mania Dordrecht Speelgoedwinkel

Game Mania

Voorstraat 292

Dirk van den Broek Dordrecht Supermarkt

Dirk van den Broek

Cornelis de Wittstraat 84

Bakker Bart Dordrecht Bakker

Bakker Bart

Achterom 14

Andere Bastion Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Bastion Hotels nog meer locaties. Naast Bastion Hotel Dordrecht - Papendrecht in Dordrecht kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Bastion Hotels locaties
Bastion Hotel Almere Almere Overnachting
Bastion Hotel Amsterdam Airport Hoofddorp Overnachting
Bastion Hotel Amsterdam Amstel Amsterdam Overnachting
Bastion Hotel Amsterdam Noord Amsterdam Overnachting
Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest Amsterdam Overnachting
Bastion Hotel Apeldoorn - Het Loo Apeldoorn Overnachting