Bastion Hotel Maastricht - Centrum Maastricht

Bastion Hotel Maastricht - Centrum

Bij Bastion Hotel Maastricht - Centrum gelegen aan de Boschstraat 27 in Maastricht kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Bastion Hotel Maastricht - Centrum is één van de 6 locaties in Maastricht op CardMapr.

Bastion Hotel Maastricht - Centrum

Boschstraat 27 in Maastricht

Bastion Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Bastion Hotel Maastricht - Centrum in Maastricht

In Maastricht aan de Boschstraat 27 bevindt zich Bastion Hotel Maastricht - Centrum. Bij Bastion Hotel Maastricht - Centrum kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Bastion Hotel Maastricht - Centrum een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Bastion Hotel Maastricht - Centrum

Overnacht en boek je hotelkamer bij Bastion Hotel Maastricht - Centrum. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Maastricht

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

043 321 2222
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Bastion Hotel Maastricht - Centrum Maastricht
Bastion Hotel Maastricht - Centrum Maastricht
Bastion Hotel Maastricht - Centrum Maastricht

Reviews

Wat zeggen anderen over Bastion Hotel Maastricht - Centrum?

Bastion Hotel Maastricht - Centrum wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 872 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Makkelijk bij het centrum, een paar meter lopen en je was er al, super lekkere bedden, maar ontbijt was bizar slecht, we mochten pas laat ontbijten, ze hadden geen plek voor ons en niks was opgeruimd toen we uiteindelijk pas om rond 10 uur konden ontbijten. We werden verplaatst naar een andere tafel helemaal aan het begin van het hotel. maar daar werden we weg gestuurd omdat dat het “restaurant” gedeelte was. Mijn vriend stikte in z'n bacon door niet goed gebakken en gesneden bacon waardoor het niet te kauwen was, het beslag had al gezweet waardoor de hagelslag grijs was en de croissantjes waren plat. Ontbijt was dan ook voor mij 0 tot 1 ster waard. Tip! Ga dus ook veel goedkoper in het centrum ontbijten. Maar ze verdienen toch twee sterren voor de mooie badkamer en heerlijk bed!

Lees verder

2/5

Voor een korte vakantie hebben we 2 nachten geboekt bij Bastion Hotel in Maastricht. In de kamer treffen we een vrouwenslipje aan op de grond. Hoe is het in tijden van corona besmetting mogelijk dat zoiets over het hoofd word gezien? het lijkt mij dan ook dat de kamer totaal niet is schoongemaakt en al zeker niet ontsmet. De kamer word alsnog ontsmet en als excuus word een flesje Prosecco in de kamer achter gelaten. Wij hebben er echter zo'n vies gevoel aan overgehouden dat we de volgende dag besluiten om te vertrekken. De 2de nacht die we hadden geboekt EN betaald word echter niet vergoed. De directie vind dat het met het flesje Prosecco voldoende schadevergoeding is geleverd. Zeer slecht !!

Lees verder

1/5

Keurig hotel, nette kamers en goed personeel, maar... Geen raam die open kan en alleen gezamenlijke mechanische ventilatie + gezamenlijke airco in coronatijd? Zeer slecht. De kozijnen zijn geschikt voor draai/kiep maar wegens besparingen binnen het hotel is de hendel er af gehaald. Verder wordt nergens rekening mee gehouden (geen desinfectie bij deur), corona bestaat hier bijna niet terwijl het hier wel heerst. Keurig hotel, 4 sterren waardig, maar slaat de plank compleet mis in deze tijd. Erg jammer.

Lees verder

2/5

Hotel leek meer op een verhuisbedrijf dan hotel. Vieze kamers dit gemeld kregen 2 andere waren niet veel beter.de entree en gangen worden gewoon niet gezogen. Wordt afgedaan met te weinig personeel. We verbleven 2 dagen wc papier werd niet aangevuld en geen schone handdoeken. Zelf maar gehaald bij de receptie

Lees verder

1/5

Kamer was eenvoudig en rook nogal muffig. Fijne locatie op loopafstand van gezellige centrum, Markt en Vrijthof. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Vreemd dat de Belgische tv-kanalen in het zenderaanbod van de tv ontbreken. Een waterkoker al dan niet met zakjes thee erbij was ook wel fijn geweest op de kamer.

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Bastion Hotel Maastricht - Centrum

Goed nieuws! Bij Bastion Hotel Maastricht - Centrum in Maastricht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Maastricht

Benieuwd naar andere locaties in Maastricht waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Maastricht zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Maastricht
Bastion Hotel Maastricht - Centrum Maastricht Overnachting
Q-Park Boschstraat Oost II Maastricht Vervoer

Q-Park Boschstraat Oost II

Sint Teunisstraat 21

Q-Park Bassin Maastricht Vervoer

Q-Park Bassin

Maastrichter Grachtstraat 21

Kruidvat Maastricht Drogisterij

Kruidvat

Markt 57

Rituals Maastricht Verzorging

Rituals

Grote Staat 37

Hans Anders Opticien Maastricht Maastricht Opticien

Andere Bastion Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Bastion Hotels nog meer locaties. Naast Bastion Hotel Maastricht - Centrum in Maastricht kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Bastion Hotels locaties
Bastion Hotel Almere Almere Overnachting
Bastion Hotel Amsterdam Airport Hoofddorp Overnachting
Bastion Hotel Amsterdam Amstel Amsterdam Overnachting
Bastion Hotel Amsterdam Noord Amsterdam Overnachting
Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest Amsterdam Overnachting
Bastion Hotel Apeldoorn - Het Loo Apeldoorn Overnachting