Bastion Hotel Maastricht - Centrum map

Bastion Hotel Maastricht - Centrum

7.8 · 1162 recensies

Boschstraat 27, Maastricht

Bastion Hotel Maastricht - Centrum
Bastion Hotel Maastricht - Centrum Bastion Hotel Maastricht - Centrum
Bastion Hotel Maastricht - Centrum Bastion Hotel Maastricht - Centrum
Bastion Hotel Maastricht - Centrum

Over Bastion Hotels

Een goed bed, vriendelijk ontvangst en een goede nachtrust, daar staat Bastion Hotel Maastricht - Centrum voor. Geen gekke snufjes, maar een fijne en goede overnachting.

Aan de Boschstraat 27 in het gebied 'Boschstraatkwartier' in Maastricht ligt Bastion Hotel Maastricht - Centrum. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.162 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bastion Hotel Maastricht - Centrum accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 118 locaties in Maastricht waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Boschstraatkwartier hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Bastion Hotel Maastricht - Centrum

Overnacht en boek je hotelkamer bij Bastion Hotel Maastricht - Centrum. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

jenny dejong van dam
Google Maps Logo

Bedden waren schoon.toilet in badkamer niet fris en toiletbril zat los.stoffige kamer.koffie apparaatje met 2 cups.waterkoker maar geen theezakjes.ook is het minder prettig als je over de gangen loopt,dat het wasgoed van het bedverschonen,nog op de vloer bij de deur van betreffende kamers ligt.personeel heel vriendelijk en behulpzaam.

jenny dejong van dam 3 weken geleden
Renee van Ham
Google Maps Logo

Voor 400 euro per nacht (op zaterdag met Andrë Rieu) mag je wel wat verwachten. Dit was helaas mijn ergste nachtmerrie. In een kamer waar je je kunt nog niet kan keren of je valt over het bed heen, een douche met 1 zeepje en een shampoo en een putlucht waar je u tegen zegt, waar de wandpanelen nog net niet van de muur afvallen en het uitzicht van beton is, was het enige positieve het bed wat wel redelijk lag.

Renee van Ham 3 weken geleden
Jr Bommelen
Google Maps Logo

Zeer vieze trappen, deuren, kamers. Bij aankomst lag in de hoek van de kamer een papieren doekje net onbekende inhoud, is door schoonmakers niet opgemerkt. Dito met vitrage die niet in de oogjes zit. Volgende dag is de kamer niet schoongemaakt terwijl wel iemand is geweest. Koffiekopjes staan er nog vies, cups niet aangevuld. Mat laken van transpiratie op grond gelegd, geen nieuw laken ontvangen. Bij navraag aan receptie wordt ons gezegd dat dat niet hun afdeling is, dat wij maar bij iemand anders moeten vragen. Grote deceptie.

Jr Bommelen 4 weken geleden
Nick van den Heuvel
Google Maps Logo

Hotel moet het bijna uitsluitend hebben van de centrale locatie. Bedden waren ook nog goed maar rest hotel gedateerd, kamers erg warm (airco wel aanwezig), gek genoeg geen koud water uit de kranen en een constant aanwezig achtergrondgeluid van ventilatie op badkamer dat niet uitgezet kon worden. Zeker gezien forse prijs van 180€ per nacht niet in verhouding tot kwaliteit

Nick van den Heuvel 4 weken geleden
Aurelie van 't Slot
Google Maps Logo

Onacceptabele service. Mijn partner was 's nachts gestrand in Maastricht wegens treinproblemen en had al bij meerdere hotel een kamer proberen te boeken. Uiteindelijk via Booking.com een kamer geboekt bij Bastion Hotel, maar hotel kon hem niet inchecken omdat het al later was dan 00:00 uur. Hotel weigert geld terug te geven en Booking.com is afhankelijk van de medewerking van het hotel. BOEK HIER GEEN KAMER!

Aurelie van 't Slot 2 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Bastion Hotels

Goed nieuws! Bij Bastion Hotel Maastricht - Centrum in Maastricht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Bastion Hotels

Alle Bastion Hotels hotels

Een goed bed, vriendelijk ontvangst en een goede nachtrust, daar staat Bastion Hotels voor. Geen gekke snufjes, maar een fijne en goede overnachting.

Benieuwd naar andere Bastion Hotels hotels in Nederland? Bastion Hotels heeft in totaal 32 vestigingen waaronder deze in Maastricht (Boschstraatkwartier) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Bastion Hotels lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Bastion Hotels hotels
Bastion Hotel Brielle Europoort
Bastion Hotel Bussum - Hilversum
Bastion Hotel Groningen
Bastion Hotel Nijmegen
Bastion Hotel Roosendaal
Bastion Hotel Schiphol Hoofddorp
Bastion Hotel Brielle Europoort
Bastion Hotel Bussum - Hilversum
Bastion Hotel Maastricht - Centrum
Bastion Hotel Utrecht
Bastion Hotel Zaandam
Bastion Hotel Zoetermeer
Bastion Hotel Almere
Bastion Hotel Breda
Bastion Hotel Geleen
Bastion Hotel Groningen
Bastion Hotel Nijmegen
Bastion Hotel Schiphol Hoofddorp
City Guide

Wat te doen in Maastricht

Benieuwd wat je naast Bastion Hotel Maastricht - Centrum nog meer in of rondom Maastricht (Boschstraatkwartier) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Boschstraatkwartier.