Coolblue XXL Arnhem

Coolblue XXL

Bij Coolblue XXL gelegen aan de Roggestraat 18 in Arnhem kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Coolblue XXL is één van de 8 locaties in Arnhem op CardMapr.

Coolblue XXL

Roggestraat 18 in Arnhem

Betalen met creditcards bij Coolblue XXL in Arnhem

In Arnhem aan de Roggestraat 18 bevindt zich Coolblue XXL. Bij Coolblue XXL kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Elektronicawinkel scoort Coolblue XXL een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Stad

Arnhem

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 798 8999
Coolblue XXL Arnhem
Coolblue XXL Arnhem
Coolblue XXL Arnhem

Reviews

Wat zeggen anderen over Coolblue XXL?

Coolblue XXL wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 491 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Slecht bedrijf. Hun ware gezicht zie je pas als er iets mis gaat. Product wel betaald, maar niet geleverd. Vanwege de coronaregels die destijds van kracht waren was thuis laten bezorgen destijds de enige manier om te winkelen. Zelfs afhalen op afspraak was destijds nog niet toegestaan. We hadden met spoed een elektrische verwarming nodig. Maar het product werd niet geleverd. Meteen gebeld dat het niet geleverd was. Ze vroegen om 5 dagen geduld omdat ze 5 dagen nodig hadden dit te onderzoeken. Maar na 7 dagen nog niks gehoord. Dus zelf maar weer gebeld. Eerst twintig minuten in de wacht gehangen. Daarna kreeg ik te horen dat ze meer tijdig nodig hadden om het te onderzoeken. Daarna weer niks meer gehoord. Opnieuw zelf gemaild en klacht ingediend. Ze gaven aan niks met mijn klacht te doen. Ze wilden nog een nieuw onderzoek gaan opstarten. Ze gaven aan hier nog een week extra tijd voor te nemen. Ik vroeg om mijn koopovereenkomst te ontbinden en vroeg om mijn geld terug. Maar daar deden ze niet aan. Daarna liep ook deze deadline af zonder bericht. Na een week hoorde ik weer niks. Dus een week later maar weer gemaild. Ze gaven voor de zoveelste keer aan eer tijd nodig te hebben. Het vervolgonderzoek was vertraagd. Uiteindelijk gaf PostNL ongeveer 7 weken later toe fouten te hebben gemaakt bij de bezorging. Daarna hoorde ik weer een week niets. Ik vroeg opnieuw aan Coolblue om mijn geld terug te krijgen. Maar Coolblue weigerde het geld terug te storten. Ze stuurde uiteindelijk wel een nieuw pakket. De electrische verwarming (die ik met spoed nodig had) ontving ik pas anderhalve maand later. Als ik gewoon eerder mijn geld terug had gekregen dan had ik tussentijds ergens anders een evrwarming kunnen kopen. Nu werd ik eindeloos aan het lijntje gehouden omdat ze zelf fouten maakten in de bezorging. Waardeloos.

Lees verder

1/5

Sinds de opening van de winkel ben ik hier meerdere malen geweest, altijd prettig geholpen, goede service en mensen met meer kennis dan de gemiddelde medewerker van de concurrent aan de overkant. Ook effe gezellig babbelen zit er wel in, wat ik al helemaal kan waarderen! Het concept is wél echt een stuk anders dan de gemiddelde elektronicawinkel die je in Arnhem kan vinden. Veel meer focus op ondersteuning en advies, in plaats van even snel naar binnen lopen, afrekenen en door. Als je zelf al weet wat je wilt hebben en 'effe' snel wat wilt halen, dan kan je het ervaren als een 'rompslomp' om hier wat te kopen. Heb je nog geen Coolblue account omdat je nooit wat bij hun hebt gekocht? Dan moet je wat informatie achter laten zoals je mailadres. Hier wordt echter wel zorgvuldig mee omgegaan en je krijgt je factuur netjes via de mail. Niks bonnetjes kwijtraken omdat je die ergens in een laatje hebt gepropt. Het staat gewoon keurig netjes, digitaal in je mailbox! Ik heb vroeger zat keren gezeur gehad omdat iets stuk ging binnen twee jaar en dat m'n bonnetje helemaal vervaagd was. Daar heb ik hier dus geen problemen mee! Qua aanbod is er voldoende, check alleen voor de zekerheid altijd even online of het product ook echt op voorraad is, anders kan het nog wel eens voorkomen dat je met lege handen naar huis gaat. Voorraden in de winkel zijn via de site gewoon te checken, ik doe dit zelf altijd vooraf voordat ik wat kom halen. :) Verder als het gaat om de service ben ik er alleen maar over te spreken, ik heb binnen dertig dagen alles terug kunnen brengen waar ik eventueel issues mee had. Het was geen probleem om dit om te wisselen of om m'n geld terug te krijgen. Je geld wordt gewoon netjes op je rekening teruggestort, meestal binnen twee werkdagen! Ook heb ik een keer een smartwatch moeten terugbrengen die na een jaar problemen gaf, ik kreeg gewoon netjes m'n geld terug en heb toen m'n aankoop geüpgrade naar een Apple Watch. Topservice! Medewerkers zijn ook altijd super gezellig. Ik heb niet het idee dat ik tegen een muur praat als ik een praatje maak, ze zijn altijd geïnteresseerd in je vragen en maken graag een babbeltje. Ik heb dat echt veel liever dan dat ik naar een winkel ga waar de focus alleen ligt op verkoop in plaats van op de klant. Kortom, mooie winkel, leuk spul, leuke mensen! Voor mij echt geen Mediamarkt meer! :)

Lees verder

5/5

Kleine winkel in vergelijking met de concurrent iets verderop. Dus beperkte keuze in modellen in de winkel. Heel netjes geholpen door een medewerker, aan de hand van de modellen in de winkel besproken wat we belangrijk vinden en vervolgens op de laptop een keuze gemaakt. Je kan het model van je keuze dus niet altijd bekijken. En dat is jammer, vooral omdat er "XXL" bij de naam staat.

Lees verder

3/5

Doen zich voor als Apple Care point. Mijn nieuwe Iphone Xr laten repareren omdat er een fabrieksfout in scherm zat. Arnhem heeft er een nieuw scherm in gezet. 3 weken na de reparatie is er vocht in de Iphone gekomen. Iphone is niet eens onder water gekomen. Prutsers zijn het het. Nu kan mijn nieuwe Iphone weg gooien want ze beroepen zich op waterschade en daar zit geen garantie op. Niet Apple waardig. Kom hier niet mensen!!

Lees verder

1/5

Super nette winkel met aardig personeel. Een mooi concept in tegenstelling tot Media Markt(showmodel met alle voorraad eronder) Bij Coolblue Staan alle producten mooi weergeven en alle is ook werkend te beleven. Een hele mooie winkel.

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij Coolblue XXL?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Coolblue XXL, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Arnhem

Benieuwd naar andere locaties in Arnhem waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Arnhem zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Arnhem
MediaMarkt Arnhem Arnhem Elektronicawinkel

MediaMarkt Arnhem

Velperplein 13

Hans Anders Opticien Arnhem Centrum Arnhem Opticien
ICI PARIS XL Arnhem Verzorging

ICI PARIS XL

Roggestraat 13B

Hilfiger Denim Store Arnhem Mode

Hilfiger Denim Store

Roggestraat 42

Kruidvat Arnhem Drogisterij

Kruidvat

Roggestraat 13

Coolblue XXL Arnhem Elektronicawinkel

Coolblue XXL

Roggestraat 18

Costes Women/Girls Arnhem Mode

Costes Women/Girls

Roggestraat 36

Blokker Brouwersplein Arnhem Woonwinkel

Blokker Brouwersplein

Brouwersplein 23

Andere Coolblue elektronica winkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Coolblue nog meer locaties. Naast Coolblue XXL in Arnhem kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Coolblue locaties
Coolblue XXL Arnhem Elektronicawinkel

Coolblue XXL

Arnhem

Coolblue Amsterdam Elektronicawinkel

Coolblue

Amsterdam

Coolblue Utrecht Utrecht Elektronicawinkel
Coolblue winkel Den Haag Den Haag Elektronicawinkel
Coolblue Rotterdam Elektronicawinkel

Coolblue

Rotterdam

Coolblue Eindhoven Elektronicawinkel

Coolblue

Eindhoven