Coolblue XXL Arnhem

Coolblue XXL

Bij Coolblue XXL gelegen aan de Roggestraat 18 in Arnhem kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Coolblue XXL is één van de 6 locaties in Arnhem op CardMapr.

Coolblue XXL

Roggestraat 18 in Arnhem

Coolblue Logo

Betalen met creditcards bij Coolblue XXL in Arnhem

In Arnhem aan de Roggestraat 18 bevindt zich Coolblue XXL. Bij Coolblue XXL kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Elektronicawinkel, scoort Coolblue XXL een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Stad

Arnhem

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 798 8999
Routebeschrijving
Coolblue XXL Arnhem
Coolblue XXL Arnhem
Coolblue XXL Arnhem

Reviews

Wat zeggen anderen over Coolblue XXL?

Coolblue XXL wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 448 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Doen zich voor als Apple Care point. Mijn nieuwe Iphone Xr laten repareren omdat er een fabrieksfout in scherm zat. Arnhem heeft er een nieuw scherm in gezet. 3 weken na de reparatie is er vocht in de Iphone gekomen. Iphone is niet eens onder water gekomen. Prutsers zijn het het. Nu kan mijn nieuwe Iphone weg gooien want ze beroepen zich op waterschade en daar zit geen garantie op. Niet Apple waardig. Kom hier niet mensen!!

Lees verder

1/5

Coolblue is altijd een plezier om te komen. Aardig/geïnteresseerd personeel, altijd bereid om mee te denken. Erg goeie service, alles ( ja echt alles) kan terug binnen 30 dagen, en daarom is ook een reden. Ik was vandaag in de winkel in Arnhem om mijn bloeddrukmeter terug te brengen, ik had die de dag ervoor online besteld met als enige reden om de bloeddrukmeter in mijn smartwatch te kalibreren, en hem dan gelijk terug te brengen, deden ze helemaal niet moeilijk over. Coolblue, jullie zijn goed bezig, zelfs nu met Corona en alles zijn jullie voor mij nog steeds de beste winkel van Nederland.

Lees verder

5/5

Waardeloze zaak.Van service hebben ze nooit gehoord. Koop je een dure TV word geplaatst maar uitleg wordt niet gegeven. Je moet zelf maar uitzoeken hoe alles werkt. Alleen zo zet U hem aan en zo zet U hem weer uit.

Lees verder

1/5

Ik had een over een 2 in 1 laptop toen stelde ik een rare vraag vond de medewerker: wat moet je vooral niet doen met je laptop. Hij begon direct over darkweb; terwijl ik de medewerker even daarvoor vertelde waarvoor ik de laptop ging gebruiken. Topdesk, word, excel, PowerPoint en een beetje internet. Ik heb een tip voor deze medewerker van Coolblue; begin niet over dark web als je dat al doet klopt er al iets niet aan je integriteit. Ik zal er nog eens goed over nadenken of ik bij coolblue ga shoppen. Want als medewerkers al over darkweb beginnen. Klinkt dat niet zuiver.

Lees verder

1/5

Bij binnenkomst vragen ze je direct al wat je wilt, maar ja duidelijk is dat ze je direct naar boven naar de kassa verwijzen om gelijk online te bestellen af fijn service in de winkel is rondom bagger. Twee telefoons gekocht, helaas problemen. Netjes opstuurt naar Coolblue in overleg maar vervolgens krijg ik een rot mail met daarin uw krijg een gedeelte van uw geld terug. De (....) Hebben niet eens gekeken naar de klachten en problemen nee ze steken direct 18,50€ in hun zak. Ik heb ze gewezen op het feit dat ik het terug stuurde wegens defect op basis van de garantie, maar nee hun vinden dat het vinden dit niet. De toestellen zaten in eens onder de diepe krassen en ze lieten me bij beide foto's twee telefoons zien beide rood. Grappig is, heb een rode en grijze terug gestuurd. A fijn hun daar op gewezen en natuurlijk kreeg ik een zwaar beschadigde grijze te zien zonder enige serie nummer enz.. Ik voel me zo bedondert door deze winkel en het bedrijf algemeen. Die glimlach is op hun gezichten duidelijk te zien maar als klant vind je zodra er iets mis is geen glimlach meer terug. Ik waarschuw u alle voor dit maffia bedrijf! Koop lokaal, koop bij een veilige kleine ondernemer.

Lees verder

1/5

Toch met een American Express betalen bij Coolblue XXL?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Coolblue XXL, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Arnhem

Benieuwd naar andere locaties in Arnhem waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Arnhem zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Arnhem
MediaMarkt Arnhem Arnhem Elektronicawinkel

MediaMarkt Arnhem

Velperplein 13

Hans Anders Opticien Arnhem Arnhem Opticien

Hans Anders Opticien Arnhem

Koningstraat 82

ICI PARIS XL Arnhem Verzorging

ICI PARIS XL

Roggestraat 13B

Hilfiger Denim Store Arnhem Mode

Hilfiger Denim Store

Roggestraat 42

Kruidvat Arnhem Drogisterij

Kruidvat

Roggestraat 13

Coolblue XXL Arnhem Elektronicawinkel

Coolblue XXL

Roggestraat 18

Andere Coolblue elektronica winkels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Coolblue nog meer locaties. Naast Coolblue XXL in Arnhem kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Coolblue locaties
Coolblue XXL Arnhem Elektronicawinkel

Coolblue XXL

Arnhem

Coolblue Amsterdam Elektronicawinkel

Coolblue

Amsterdam

Coolblue Utrecht Elektronicawinkel

Coolblue

Utrecht

Coolblue XXL-winkel Den Haag Elektronicawinkel
Coolblue Rotterdam Elektronicawinkel

Coolblue

Rotterdam

Coolblue Eindhoven Elektronicawinkel

Coolblue

Eindhoven