De Pizzabakkers Herenstraat map

De Pizzabakkers Herenstraat

8 · 502 recensies

Herenstraat 1, Leiden

Gesloten

De Pizzabakkers Herenstraat
De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat
De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat De Pizzabakkers Herenstraat
Bekijk meer
De Pizzabakkers Herenstraat

Over De Pizzabakkers

Bij De Pizzabakkers Herenstraat kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Aan de Herenstraat 1 in het gebied 'Tuinstadwijk' in Leiden ligt De Pizzabakkers Herenstraat. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 502 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Pizzabakkers Herenstraat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 110 locaties in Leiden waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Tuinstadwijk hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Bij De Pizzabakkers Herenstraat in Leiden zijn de openingstijden elke dag hetzelfde. Elke dag van de week, dus van maandag tot en met zondag, kunnen gasten terecht van 17:00 tot 22:00 uur voor heerlijke pizza's. Er zijn geen gesloten dagen, dus elke dag staat het team klaar om bezoekers te verwelkomen. Geniet elke dag van de week van Italiaanse specialiteiten in hartje Leiden.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'De Pizzabakkers Herenstraat' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van De Pizzabakkers Herenstraat. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

.block-infinite { background: #1a0a53 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #1a0a53 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #1a0a53 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #150843 !important; }
De Pizzabakkers

Alle De Pizzabakkers restaurants

Bij De Pizzabakkers kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Benieuwd naar andere De Pizzabakkers restaurants in Nederland? De Pizzabakkers heeft in totaal 25 vestigingen waaronder deze in Leiden (Tuinstadwijk) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van De Pizzabakkers lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle De Pizzabakkers restaurants
De Pizzabakkers Pannekoekstraat
De Pizzabakkers Voorstraat
De Pizzabakkers Herenstraat
De Pizzabakkers Willemsparkweg
De Pizzabakkers Plantage Kerklaan
De Pizzabakkers Almere Stad
De Pizzabakkers
De Pizzabakkers Leidsche Rijn
De Pizzabakkers Voorstraat
De Pizzabakkers Nijmegen
De Pizzabakkers Hilversum
De Pizzabakkers Delft
De Pizzabakkers
De Pizzabakkers Zaandam
De Pizzabakkers Delft
De Pizzabakkers De Pijp
De Pizzabakkers Copernicusstraat
De Pizzabakkers Dagelijkse Groenmarkt Den Haag
City Guide

Wat te doen in Leiden

Leiden is een van de gezelligste steden van Zuid-Holland. De stad bruist van de studenten en gezelligheid. Naast alle barren en restaurants heeft Leiden ook veel cultuur en groen.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Leiden. Meer van dit lees je in onze Leiden City Guide.