De Pizzabakkers Zaandam map

De Pizzabakkers Zaandam

8.6 · 329 recensies

Dam 36, Zaandam

De Pizzabakkers Zaandam
De Pizzabakkers Zaandam De Pizzabakkers Zaandam
De Pizzabakkers Zaandam De Pizzabakkers Zaandam
De Pizzabakkers Zaandam

Over De Pizzabakkers

Bij De Pizzabakkers Zaandam kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Aan de Dam 36 in het gebied 'Russische buurt' in Zaandam ligt De Pizzabakkers Zaandam. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 329 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Pizzabakkers Zaandam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 61 locaties in Zaandam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Russische buurt hebben we nog 23 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Stephan Stephan
Google Maps Logo

Wat een heerlijke pizza hebben we hier gegeten en wat een lieve en gastvrij uitbaatster. Service staat hoog in het vaandel bij haar en ze verteld met passie en liefde over de gerechten en drankjes die op de kaart staan. Al met al een heerlijke beleving gehad

Stephan Stephan 6 dagen geleden
Mo Mm
Google Maps Logo

Super slechte ervaringen gehaald gisteren avond. Bediening personeel het was helemaal onbeleefd meisje. Allereerst 20min ik was aan het wachten voor het een menukaart Dan ik sprak met deze onbeleefd meisje met Netherlandse taal Hij antwoordde me in het Engels twee keer, ik heb Duidelijk en luid gezegd ik begraijpen Netherlandse taal hoor!!!!!! Maar hij gaf er nog steeds de voorkeur aan om in het Engels met me te praten. grappig was met een tourisme vrouw met Netherlands taal gepraat, zo idiot !!! Op mijn tong ik kan niet zeggen Espresso, ik zegen erspersso want Ik heb een spraakprobleem maar deze onbeleefd meisje legde dit uit aan zijn collega en lachte me uit en ik heb Duidelijk gehoord. Zij was onbeleefd en helemaal geen zin om te werken, zij niet gevraagd aan mijn wil jij naast jouw pizza misschien salade of andere lekker dingen bij, zij wilde gewoon eerder naar huis Ik ben zelf eigenaar en ik weet hoe moet een goede medewerker werken. Maar deze onbeleefd meisje....... Ik was zo beledigd dat ik zo snel mogelijk wilde vertrekken.Daar blijven was als verstikking, als wil jij weten we was dat, Er was een meisje dat zei: : mag ik een foccacia meenemen en opsturen tikki voor mijn moeder. Over food , pizza bodem was heeeeeel erg dun, het gewicht van deeg was soooo laag ik snap niet waarom .Hoeveel kost een wit deeg voor deze hoeveelheid lichtheid??!!!!! Is niet meer dan 20cent hoor. So hoge prijs voor so lichtgewicht pizza helemaal niet waarde. Ik heb ook rode wijn besteld , het glaasje was kleine dan normaal , De inhoud van het glas was minder dan een slokje, veel minder dan normaal!!!!!! Totaal was verschrikkelijk en de ervaring was verschrikkelijk, ik raad het helemaal niet aan.

Mo Mm 3 weken geleden
Renger van Brederode
Google Maps Logo

De pizza's zijn hier echt goed! Helaas wordt dit gecombineerd met erg jong en onervaren personeel dat weinig ervaring in de hospotality heeft. Onze medewerkster stond de hele maaltijd met de rug naar ons toe, zeer dichtbij tafel, vroeg niets over eten of we nog iets wilden drinken. Kon echt geen lachje af. Jammer voor de beleving.

Renger van Brederode 1 maand geleden
ginger ginger
Google Maps Logo

Super lekker gegeten! Fijne bediening. Wij komen zeker terug.

ginger ginger 1 maand geleden
Elisa Karl
Google Maps Logo

Lekker maar helaas kreeg ik een pizza met kaas hoewel ik 3x had aangegeven dat ik de vegan variant wilde. Ze wilden hem wel nieuw maken maar eten weggooien was voor mij geen optie. Hij was gelukkig niet te vettig en uiteindelijk wel lekker. Wel dan ook de vegetarische en niet de veganistische variant moeten betalen.

Elisa Karl 2 maanden geleden
Juriaan de Boer
Google Maps Logo

Heerlijke pizza's! Gisteren bij het bestellen één pizza vergeten door te geven, werd zonder bijbetalen toch nog afgeleverd. Super service!

Juriaan de Boer 4 maanden geleden
De Pizzabakkers

Alle De Pizzabakkers restaurants

Bij De Pizzabakkers kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Benieuwd naar andere De Pizzabakkers restaurants in Nederland? De Pizzabakkers heeft in totaal 24 vestigingen waaronder deze in Zaandam (Russische buurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van De Pizzabakkers lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle De Pizzabakkers restaurants
De Pizzabakkers Copernicusstraat
De Pizzabakkers De Pijp
De Pizzabakkers Overtoom
De Pizzabakkers Twijnstraat
De Pizzabakkers
De Pizzabakkers Dagelijkse Groenmarkt
De Pizzabakkers Copernicusstraat
De Pizzabakkers Delft
De Pizzabakkers Hilversum
De Pizzabakkers Leliegracht To Go
De Pizzabakkers Twijnstraat
De Pizzabakkers
De Pizzabakkers Delft
De Pizzabakkers Haarlem
De Pizzabakkers Herenstraat
De Pizzabakkers Pannekoekstraat
De Pizzabakkers Zaandam
De Pizzabakkers Dagelijkse Groenmarkt
City Guide

Wat te doen in Zaandam

Zaandam is een leuke stad, die niet te groot is. Ondanks dat barst Zaandam van gezellige terrassen en restaurants. Maar Zaandam staat voornamelijk bekend om haar Zaanse huisjes. Zaandam is een stad die je moet hebben gezien!

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Zaandam. Meer van dit lees je in onze Zaandam City Guide.