De Pizzabakkers Zaandam map

De Pizzabakkers Zaandam

8 · 394 recensies

Dam 36, Zaandam

Open

De Pizzabakkers Zaandam
De Pizzabakkers Zaandam De Pizzabakkers Zaandam
De Pizzabakkers Zaandam De Pizzabakkers Zaandam De Pizzabakkers Zaandam De Pizzabakkers Zaandam De Pizzabakkers Zaandam De Pizzabakkers Zaandam De Pizzabakkers Zaandam De Pizzabakkers Zaandam De Pizzabakkers Zaandam De Pizzabakkers Zaandam De Pizzabakkers Zaandam De Pizzabakkers Zaandam De Pizzabakkers Zaandam De Pizzabakkers Zaandam De Pizzabakkers Zaandam De Pizzabakkers Zaandam
Bekijk meer
De Pizzabakkers Zaandam

Over De Pizzabakkers

Bij De Pizzabakkers Zaandam kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Aan de Dam 36 in het gebied 'Russische buurt' in Zaandam ligt De Pizzabakkers Zaandam. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 394 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Pizzabakkers Zaandam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 70 locaties in Zaandam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Russische buurt hebben we nog 29 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #1a0a53 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #1a0a53 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #1a0a53 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #150843 !important; }
De Pizzabakkers

Alle De Pizzabakkers restaurants

Bij De Pizzabakkers kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Benieuwd naar andere De Pizzabakkers restaurants in Nederland? De Pizzabakkers heeft in totaal 25 vestigingen waaronder deze in Zaandam (Russische buurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van De Pizzabakkers lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle De Pizzabakkers restaurants
De Pizzabakkers De Pijp
De Pizzabakkers Hilversum
De Pizzabakkers Herenstraat
De Pizzabakkers Pannekoekstraat
De Pizzabakkers Spaarndammerstraat
De Pizzabakkers
De Pizzabakkers Copernicusstraat
De Pizzabakkers Croeselaan
De Pizzabakkers Leidsche Rijn
De Pizzabakkers Leliegracht To Go
De Pizzabakkers Willemsparkweg
De Pizzabakkers Dagelijkse Groenmarkt Den Haag
De Pizzabakkers - Nijmegen
De Pizzabakkers Arnhem
De Pizzabakkers Croeselaan
De Pizzabakkers Leidsche Rijn
De Pizzabakkers Overtoom
De Pizzabakkers Zaandam
City Guide

Wat te doen in Zaandam

Zaandam is een leuke stad, die niet te groot is. Ondanks dat barst Zaandam van gezellige terrassen en restaurants. Maar Zaandam staat voornamelijk bekend om haar Zaanse huisjes. Zaandam is een stad die je moet hebben gezien!

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Zaandam. Meer van dit lees je in onze Zaandam City Guide.