Hi-Fi Klubben Alkmaar map

Hi-Fi Klubben Alkmaar

9 · 108 recensies

Koorstraat 22-24, Alkmaar

Hi-Fi Klubben Alkmaar
Hi-Fi Klubben Alkmaar Hi-Fi Klubben Alkmaar
Hi-Fi Klubben Alkmaar Hi-Fi Klubben Alkmaar
Hi-Fi Klubben Alkmaar

Over HiFi Klubben

Goede kwaliteit geluid voor een goede prijs, daar staat Hi-Fi Klubben Alkmaar voor. Probeer eerst je audio apparaat uit bij Hi-Fi Klubben Alkmaar. Zo weet je zeker dat het perfect bij je past.

Aan de Koorstraat 22-24 in het gebied 'Binnenstad-West' in Alkmaar ligt Hi-Fi Klubben Alkmaar. Zoek je in de categorie elektronicawinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 108 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Hi-Fi Klubben Alkmaar accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 71 locaties in Alkmaar waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Binnenstad-West hebben we nog 29 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Pieter vd N
Google Maps Logo

Prima sortering en advies

Pieter vd N 1 maand geleden
Fam buiter.vriend
Google Maps Logo

Omdat ik er toch elke keer weer met verbazing aan moet denken als ik er langs loop, toch mijn recensie. 1,5 jaar geleden hebben we na lang overwegen en eigen research gedaan te hebben een keuze gemaakt voor een geluidssysteem. Ik stap dan ook vol vertrouwen en met het doel om dit ook aan te schaffen de winkel binnen. Hier komt na enig geduldig wachten een verkoper op mij af. Ik doe mijn verhaal en vraag of ik het gekozen systeem bij hun in bestelling kan. Ideale klant en makkelijk verdient lijkt mij……. Maar de verkoper wil mij graag wijzen op alternatieven (wel nog net iets duurder dan de al dure systeem die ik wil) Ik geef dit terug aan de verkoper en geef nogmaals aan dat ik overtuigd ben van mij keuze etc., maar helaas komt dit blijkbaar niet over. Langzamerhand krijg ik ook het gevoel dat de verkoper mij niet serieus neemt in mijn kennis. Na 20 min. heb ik het gesprek maar afgerond en heb de winkel zelfs een beetje verontwaardigd verlaten. Volgende dag maar naar een andere naburige winkel gefietst. Zeer fijn te word gestaan binnen 10 min. een move, arc en one’s besteld á €1900. Nog steeds erg blij met mijn aankoop. Helaas voor hifi klubben…..

Fam buiter.vriend 2 maanden geleden
Jurriaan Limperg
Google Maps Logo

Fijn gesprek had met een verkoop adviseur. Ik vroeg zijn mening over het upgraden van een kabel en hij gaf goed advies dat dat in mijn geval niet veel zou opbrengen. Kijk, bij zo'n zaak kom je bij terug omdat het niet alleen om geld gaat, maar ook om advies!

Jurriaan Limperg 3 maanden geleden
Stefano Meijers
Google Maps Logo

Top service, was al meteen duidelijk dat ze wisten waar ze het over hadden, ook bij wat meer technische vragen hadden ze gelijk duidelijk antwoord, en verder ook geen verkoop trucjes gewoon eerlijk gezegd hoe het zat, kon meteen naar verschillende speakers en av receivers luisteren, uiteindelijk wat uitgekozen, de receiver hadden ze niet op voorraad maar uiteindelijk een email gekregen dat ik het kon ophalen, ging heel soepel, ze hadden ook wat kabels voor mij op maat gemaakt dus dat was ook wel fijn, dus thuis was alles plug&play en sinds dien een geweldige luister ervaring. Als je serieus op zoek bent naar een geluids installatie die bij jou past is het zeker een bezoekje waard.

Stefano Meijers 6 maanden geleden
Tom Huibers
Google Maps Logo

Mooie zaak, strak ingericht. Ruud had mij geholpen met het uitzoeken van zuil speakers en een versterker. Hij was erg geduldig en liet me verschillende speakers horen die bij mijn wensen paste en was heel eerlijk en nuchter met het advies dat hij mij gaf. Ik ben uiteindelijk de winkel uitgegaan met een mooie Marantz pm6007 versterker en een paar Dali Oberon 7 Speakers. Wat een mooi geluid! Kennis over speaker kabels heb ik niet echt, en ook niet van het monteren. Maar Ruud was zo aardig dat hij aanbood om de speaker kabels samen met banaan-stekkers voor mij op maat te maken en voor te monteren. Heel aardig en helpt me enorm uit de brand. Top geholpen! Ik kom vast en zeker nog eens een keer langs voor mijn hifi.

Tom Huibers 7 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij HiFi Klubben

Goed nieuws! Bij Hi-Fi Klubben Alkmaar in Alkmaar kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
HiFi Klubben

Alle HiFi Klubben elektronica winkels

Goede kwaliteit geluid voor een goede prijs, daar staat HiFi Klubben voor. Probeer eerst je audio apparaat uit bij HiFi Klubben. Zo weet je zeker dat het perfect bij je past.

Benieuwd naar andere HiFi Klubben elektronica winkels in Nederland? HiFi Klubben heeft in totaal 12 vestigingen waaronder deze in Alkmaar (Binnenstad-West) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van HiFi Klubben lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle HiFi Klubben elektronica winkels
Hi-Fi Klubben
Hi-Fi Klubben Haarlem
Hi-Fi Klubben Hilversum
HiFi Klubben
HiFi Klubben Tilburg
HiFi Klubben Utrecht
Hi-Fi Klubben
HiFi Klubben
Hi-Fi Klubben Haarlem
Hi-Fi Klubben Hilversum
HiFi Klubben
HiFi Klubben Utrecht
Hi-Fi Klubben Alkmaar
Hi-Fi Klubben
Hi-Fi Klubben
HiFi Klubben Breda
Hi-Fi Klubben Hilversum
HiFi Klubben Tilburg
City Guide

Wat te doen in Alkmaar

Alkmaar is een echte kaasstad. Maar Alkmaar heeft veel meer te bieden dan lekkere kaas. Het barst ban de leuke cafe's, musea en restaurants. Alkmaar is zeker de moeite waard om te bezoeken!

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Alkmaar. Meer van dit lees je in onze Alkmaar City Guide.