KARWEI bouwmarkt Alkmaar Alkmaar

KARWEI bouwmarkt Alkmaar

Bij KARWEI bouwmarkt Alkmaar gelegen aan de Koedijkerstraat 1 in Alkmaar kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

KARWEI bouwmarkt Alkmaar is één van de 20 locaties in Alkmaar op CardMapr.

KARWEI bouwmarkt Alkmaar

Koedijkerstraat 1 in Alkmaar

Betalen met creditcards bij KARWEI bouwmarkt Alkmaar in Alkmaar

In Alkmaar aan de Koedijkerstraat 1 bevindt zich KARWEI bouwmarkt Alkmaar. Bij KARWEI bouwmarkt Alkmaar kan betaald worden met Visa, MasterCard.

In de categorie Bouwmarkt, scoort KARWEI bouwmarkt Alkmaar een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Karwei Logo

Categorie

Bouwmarkt

Stad

Alkmaar

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

072 511 8700
Routebeschrijving
KARWEI bouwmarkt Alkmaar Alkmaar
KARWEI bouwmarkt Alkmaar Alkmaar
KARWEI bouwmarkt Alkmaar Alkmaar

Reviews

Wat zeggen anderen over KARWEI bouwmarkt Alkmaar?

KARWEI bouwmarkt Alkmaar wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 448 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Één van de meest essentiële voorwaarden voor de vestigingsplek van een bouwmarkt is dat deze zich vlakbij het centrum van een stad bevindt. Zowel vanuit praktisch oogpunt als gezien vanuit ´het groene oog´. Het aantal verkeersbewegingen beperken daar is al vele tientallen jaren lang echt veel te weinig aandacht voor geweest, iedereen mocht de auto pakken zoveel hij maar wilde, gelukkig blijft dat waarschijnlijk niet meer al te lang zo. Mensen leggen zichzelf helaas niet zo makkelijk beperkingen op. Deze Karwei is uitstekend gesitueerd en heeft een goed en breed aanbod aan artikelen. Je loopt er gemakkelijk naartoe, zelfs vanuit het centrum en hoeft niet eerst helemaal naar het buitengebied te rijden voor een bezoekje aan de Praxis of Gamma. Goed gedaan Karwei!! Op deze manier onderscheidt u zich wezenlijk van alle andere bouwmarkten in de omgeving van Alkmaar en op een bijzonder positieve manier. U geeft het goede voorbeeld.

Lees verder

3/5

Ik ben zeer teleurgesteld,met de behandeling van een klacht. Gisteren kit gekocht op advies die ik had gevraagd aan een medewerker van karwei Alkmaar, duidelijk om een witte kit,blijkt dat het bruin is.daar kwam ik achter toen ik hem openmaakte.Nu blijk dat het mijn eigen verandwordelijk heid is dat het de verkeerde was, Dus niet goed geld en kit kwit.

Lees verder

1/5

Het meest noodzakelijke hebben ze in huis. Niet de voordeligste bouwmarkt, maar met de 20% keuze korting die ze hebben, goed te doen.

Lees verder

4/5

Super fijn, ik was mijn portemonnee verloren n een van de medewerkers had hem gevonden onderweg naar zijn werk. Echt mega blij dat hij hem heeft meegenomen en ik heb bij de Karwei kon ophalen. Echt super!!!

Lees verder

5/5

Lekkere winkel kwart over 8 acht al dicht

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij KARWEI bouwmarkt Alkmaar?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij KARWEI bouwmarkt Alkmaar, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere locaties in Alkmaar

Benieuwd naar andere locaties in Alkmaar waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Alkmaar zijn er nog 20 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Alkmaar
Anne&Max Alkmaar Alkmaar Restaurant

Anne&Max Alkmaar

Kraanbuurt 3

Hans Anders Opticien Alkmaar Alkmaar Opticien
Hi-Fi Klubben Alkmaar Alkmaar Elektronicawinkel

Hi-Fi Klubben Alkmaar

Koorstraat 22-24