KARWEI bouwmarkt Eindhoven Eindhoven

KARWEI bouwmarkt Eindhoven

Bij KARWEI bouwmarkt Eindhoven gelegen aan de Ruysdaelbaan 11 in Eindhoven kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

KARWEI bouwmarkt Eindhoven is één van de 43 locaties in Eindhoven op CardMapr.

KARWEI bouwmarkt Eindhoven

Ruysdaelbaan 11 in Eindhoven

Betalen met creditcards bij KARWEI bouwmarkt Eindhoven in Eindhoven

In Eindhoven aan de Ruysdaelbaan 11 bevindt zich KARWEI bouwmarkt Eindhoven. Bij KARWEI bouwmarkt Eindhoven kan betaald worden met Visa, MasterCard.

In de categorie Bouwmarkt, scoort KARWEI bouwmarkt Eindhoven een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Karwei Logo

Categorie

Bouwmarkt

Stad

Eindhoven

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

040 296 0300
Routebeschrijving
KARWEI bouwmarkt Eindhoven Eindhoven
KARWEI bouwmarkt Eindhoven Eindhoven
KARWEI bouwmarkt Eindhoven Eindhoven

Reviews

Wat zeggen anderen over KARWEI bouwmarkt Eindhoven?

KARWEI bouwmarkt Eindhoven wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 253 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Vergeet de z.g.n. "waterdichte"polymeer schaduwdoeken van Karwei. Je kunt beter meteen je geld in de vuilnisbak gooien en met je kleding aan onder de douche gaan staan. Het is niet alleen zonder van je geld. De frustratie en de teleurstelling wanneer je erachter komt dat je zeiknat word onder een doek wat beloofd je droog te houden zal je feestvreugde snel bederven! Trap dus niet en koop geen z.g.n. waterdicht schaduwdoek bij Karwei!

Lees verder

1/5

Keurige Karwei vestiging, in het industrieterrein aan de kade in Eindhoven, waar meerdere bouwmarkten en woonwinkels te vinden zijn. Het assortiment is standaard Karwei assortiment. Medewerkers zijn zeer vriendelijk.

Lees verder

4/5

10 minuten voor sluitingstijd staat men al met de sleutels in de hand. Als je wat vraagt is er slechts een meneer die niet te beroerd is om te helpen. De rest staat erbij te zuchten....

Lees verder

2/5

Combineer verweerde 22mm CV-buis met 21mm Steigerelementen voor rond gebogen stang bij voordeur tegen tocht. Nu nog IKEA gordijn eraan met ringen en het is af. :-)

Lees verder

5/5

Geen slechte bouwmarkt, maar er ontbreekt onderscheidend vermogen. Als voorbeeld: Bij sommige bouwmarkten kun je losse schroeven, boutjes en moertjes kopen. Dit soort zaken vind ik hier niet echt. Voor de rest is de winkel wel okay, maar niet echt super goedkoop. Ook zie ik niet veel goede aanbiedingen.

Lees verder

3/5

Toch met een American Express betalen bij KARWEI bouwmarkt Eindhoven?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij KARWEI bouwmarkt Eindhoven, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere locaties in Eindhoven

Benieuwd naar andere locaties in Eindhoven waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Eindhoven zijn er nog 43 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Eindhoven
Sopranos Eindhoven Restaurant

Sopranos

Stationsplein 9

Burger King Eindhoven Fastfood

Burger King

Neckerspoel 10

de Bijenkorf Eindhoven Eindhoven Mode