KARWEI bouwmarkt Groningen-West Groningen

KARWEI bouwmarkt Groningen-West

Bij KARWEI bouwmarkt Groningen-West gelegen aan de Peizerweg 86 in Groningen kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

KARWEI bouwmarkt Groningen-West is één van de 42 locaties in Groningen op CardMapr.

KARWEI bouwmarkt Groningen-West

Peizerweg 86 in Groningen

Betalen met creditcards bij KARWEI bouwmarkt Groningen-West in Groningen

In Groningen aan de Peizerweg 86 bevindt zich KARWEI bouwmarkt Groningen-West. Bij KARWEI bouwmarkt Groningen-West kan betaald worden met Visa, MasterCard.

In de categorie Bouwmarkt, scoort KARWEI bouwmarkt Groningen-West een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Karwei Logo

Categorie

Bouwmarkt

Stad

Groningen

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

050 577 2222
Routebeschrijving
KARWEI bouwmarkt Groningen-West Groningen
KARWEI bouwmarkt Groningen-West Groningen
KARWEI bouwmarkt Groningen-West Groningen

Reviews

Wat zeggen anderen over KARWEI bouwmarkt Groningen-West?

KARWEI bouwmarkt Groningen-West wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 391 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Zeer onvriendelijke persoon kijkt niet goed of spullen echt niet meer aanwezig zijn. Het is ons meerde malen overkomen dat er ons werd verteld dat dingen uitverkocht waren en vrienden van ons op later tijdstip het nog wel mee konden krijgen. Laast nog een bbq , ons verteld dat hij uitverkocht is en wij maand moeten wachten en vrienden van ons krijgen hem dag later mee! Heel vreemd .

Lees verder

1/5

Goed assortiment goed personeel en een mooie winkel

Lees verder

5/5

Meest klantonvriendelijke bouwmarkt, ga liever naar de gamma of de welkoop want daar wordt je wel fatsoenlijk te woord gestaan. Wanneer je een leenstaal voor gordijnen meeneemt om te kijken of de kleur past bij je interieur moet je borg betalen. Als je hem dan terug brengt krijg je je borg niet terug omdat de computer wel je bonnetje kan zien maar de medewerkers te onvriendelijk zijn om even een nummer over te typen. Karwei hierover gemaild, tja we zien geen melding... Nee dat komt omdat jullie incompetente medewerkers geen briefje kunnen schrijven. Stop de 5 euro maar in de plek waar de zon niet schijnt, ik ben naar gamma.

Lees verder

1/5

Niet veel bijzonders had er meer van verwacht

Lees verder

3/5

Op een dag twee filialen bezoeken dan merk je pas echt een verschil, wat een uitstraling deze winkel... zeer vriendelijk personeel,...je wordt er letterlijk met een lach bediend... en vooral meedenken met de klant, dat is heel belangrijk als je dan weer buiten staat, merk je pas het verschil, met het andere filiaal...jullie hebben de vijf sterren vol op verdient...doorgaan zo...toppie.

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij KARWEI bouwmarkt Groningen-West?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij KARWEI bouwmarkt Groningen-West, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere locaties in Groningen

Benieuwd naar andere locaties in Groningen waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Groningen zijn er nog 42 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Groningen
Pathé Groningen Groningen Ontspanning

Pathé Groningen

Gedempte Zuiderdiep 78

Rituals Groningen Verzorging

Rituals

Herestraat 12

vanHaren schoenen Groningen Mode

vanHaren schoenen

Herestraat 23