KARWEI bouwmarkt Tilburg-Reeshof Tilburg

KARWEI bouwmarkt Tilburg-Reeshof

Bij KARWEI bouwmarkt Tilburg-Reeshof gelegen aan de Brakman 77 in Tilburg kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

KARWEI bouwmarkt Tilburg-Reeshof is één van de 37 locaties in Tilburg op CardMapr.

KARWEI bouwmarkt Tilburg-Reeshof

Brakman 77 in Tilburg

Betalen met creditcards bij KARWEI bouwmarkt Tilburg-Reeshof in Tilburg

In Tilburg aan de Brakman 77 bevindt zich KARWEI bouwmarkt Tilburg-Reeshof. Bij KARWEI bouwmarkt Tilburg-Reeshof kan betaald worden met Visa, MasterCard.

In de categorie Bouwmarkt, scoort KARWEI bouwmarkt Tilburg-Reeshof een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Karwei Logo

Categorie

Bouwmarkt

Stad

Tilburg

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

013 572 0487
Routebeschrijving
KARWEI bouwmarkt Tilburg-Reeshof Tilburg
KARWEI bouwmarkt Tilburg-Reeshof Tilburg
KARWEI bouwmarkt Tilburg-Reeshof Tilburg

Reviews

Wat zeggen anderen over KARWEI bouwmarkt Tilburg-Reeshof?

KARWEI bouwmarkt Tilburg-Reeshof wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 464 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Een fijne bouwmarkt waar je door de week niet in de rij hoeft te staan op zaterdag is er een korte rij.

Lees verder

4/5

Één ster is zelfs teveel voor de service van Karwei Tilburg Reeshof. Hier hebben wij een dure visgraat vloer aangeschaft. Welke met geen mogelijkheid goed te leggen was. Nadat we een klacht ingediend hebben, heeft Karwei deze pas 2 dagen later dan afgesproken doorgestuurd naar fabrikant. Tevens hebben zij foutieve informatie doorgestuurd. Nadat wij hen hier na 2 weken wachten op wezen werd dit afgedaan als miscommunicatie en interpretatie. Manager zelf gebruikt letterlijk woorden als "u moet niet zo tetteren". Een klachtenprocedure voor een vloer kan volgens hem wel 2 weken, 2 maanden of een half jaar duren. "u moet niet denken dat de fabrikant harder gaat lopen als wij achter hen aan ga bellen, maar goed ik zal het doen voor u" Complete waanzin. Mij zie je nooit meer in dit filiaal!

Lees verder

1/5

Slechte service. Bij de balie 1 medewerker (nieuw) vraagt om hulp. Krijgt ze niet. Gevolg 20 minuten wachten. Filiaalmanager moet komen om medewerker te helpen. Deze aangesproken. Wordt zelfs boos op vooralsnog trouwe klant.

Lees verder

1/5

0 punten, zoek het zelf maar uit of kijk op internet. ik moet één ster geven, anders kan je het bericht niet plaatsen, is één ster teveel.

Lees verder

1/5

Bestelling werd geleverd voor 39 euro extra. Helaas word het buiten op de stoep gezet, verders niks. Als een vrachtwagen bij hun levert moet het ook naar binnen, waarom zulke slechte service bij de klant? Nooit meer naar karwei!

Lees verder

1/5

Toch met een American Express betalen bij KARWEI bouwmarkt Tilburg-Reeshof?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij KARWEI bouwmarkt Tilburg-Reeshof, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere locaties in Tilburg

Benieuwd naar andere locaties in Tilburg waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Tilburg zijn er nog 37 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Tilburg
Hans Anders Opticien Tilburg Tilburg Opticien
HEMA Tilburg Warenhuis

HEMA

Wagnerplein 74

vanHaren schoenen Tilburg Mode

vanHaren schoenen

Wagnerplein 69