Lidl map

Lidl

8.6 · 1664 recensies

Hendrik Jonkerplein 1, Zaandam

Lidl
Lidl Lidl
Lidl Lidl
Lidl

Over Lidl

Bij de Lidl winkel je de goedkoopste huismerken van heel Nederland. Ook voor de beste groente en fruit kan je zeker naar de Lidl.

Aan de Hendrik Jonkerplein 1 in het gebied 'Boerejonkerbuurt' in Zaandam ligt Lidl. Zoek je in de categorie supermarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.664 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Lidl accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 61 locaties in Zaandam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Boerejonkerbuurt hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Nicole Kroon
Google Maps Logo

Prima winkel kan je meeste dingen halen die je nodig hebt. Hebben ook leuke acties

Nicole Kroon 2 weken geleden
Ellen “krooshoentje”
Google Maps Logo

Het enige min puntje vind ik dat sommige aanbieding maar kort geldig zijn . Aangezien ik niet om de hoek woon kost dit benzine. En ook met corona is het beter 1x per week boodschappen te doen. aanbiedingen vaak uitverkocht.

Ellen “krooshoentje” 3 weken geleden
Philip Linny
Google Maps Logo

Ja ja, zeker de moeite waard zeker de moeite waard. Ja lekker eten daar . Klantenservice is goed. Iedereen helpt mij. Ja Ja super flexplek. Ik zal zeker doen. Ja ja. Topper

Philip Linny 1 maand geleden
Marcel van Elven
Google Maps Logo

Een hele ruime en gezellige drukke winkel. Door de vele verschillende weekacties, kan je produkten van andere landen kopen. Ook hebben ze hun "eigen merk", genaamd Delicieux. Als je niet A-merk gericht wil kopen, is dit je winkel. Nadat de winkel anders is ingericht is het even zoeken naar de producten die je nodig hebt. Ondertussen kom je nieuwe/andere producten tegen. Zo blijft winkelen een uitdaging.

Marcel van Elven 2 maanden geleden
Ilja Gaal
Google Maps Logo

Ruime winkel. Wel erg druk.

Ilja Gaal 1 jaar geleden
.block-infinite { background: #254eac url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #254eac 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #254eac 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #1e3f8a !important; }
Lidl

Alle Lidl supermarkten

Bij de Lidl winkel je de goedkoopste huismerken van heel Nederland. Ook voor de beste groente en fruit kan je zeker naar de Lidl.

Benieuwd naar andere Lidl supermarkten in Nederland? Lidl heeft in totaal 65 vestigingen waaronder deze in Zaandam (Boerejonkerbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Lidl lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Lidl supermarkten
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
ليدل
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
City Guide

Wat te doen in Zaandam

Zaandam is een leuke stad, die niet te groot is. Ondanks dat barst Zaandam van gezellige terrassen en restaurants. Maar Zaandam staat voornamelijk bekend om haar Zaanse huisjes. Zaandam is een stad die je moet hebben gezien!

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Zaandam. Meer van dit lees je in onze Zaandam City Guide.