Loetje Delft map

Loetje Delft

8.4 · 472 recensies

Korte Geer 1A, Delft

Loetje Delft
Loetje Delft Loetje Delft
Loetje Delft Loetje Delft
Loetje Delft

Over Loetje

Denk je aan Loetje, dan denk je aan biefstuk. Ook in Delft eet je o.a. deze specialiteit. Voor ontbijt, lunch of dinner ben je bij Loetje aan het juiste adres.

Aan de Korte Geer 1A in het gebied 'Centrum-Zuidwest' in Delft ligt Loetje Delft. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 472 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Loetje Delft accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 72 locaties in Delft waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum-Zuidwest hebben we nog 5 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #624227 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #4f3520 !important; }
Loetje

Alle Loetje restaurants

De lekkerste ossenhaasbiefstuk eet je bij Loetje. De biefstuk in jus met witbrood is dé specialiteit van dit restaurant.

Benieuwd naar andere Loetje restaurants in Nederland? Loetje heeft in totaal 30 vestigingen waaronder deze in Delft (Centrum-Zuidwest) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Loetje lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Loetje restaurants
Loetje Gorssel
Loetje Rotterdam Kop van Zuid
Loetje Laren
Loetje Overveen
Loetje Rotterdam Centrum
Loetje Den Haag Centrum
Loetje Gorssel
Loetje Rotterdam Kop van Zuid
Loetje Laren
Loetje Rotterdam Centrum
Loetje Utrecht
Loetje Houten
Loetje Breukelen
Loetje Gorssel
Loetje Den Haag Centrum
Loetje Paterswolde (Gr.)
Loetje Den Haag Binckhorst
Loetje Reeuwijk
City Guide

Wat te doen in Delft

Wie aan Delft denkt, denkt aan Delfs blauw aardewerk. Iedereen kent de blauw witte aardewerk schaaltjes wel. Delft is meer dan alleen haar aardewerk, het is namelijk een mooie, culturele, bruisende stad, die het ontdekken zeker waard is!

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Delft. Meer van dit lees je in onze Delft City Guide.