Loods 5 Zaandam Zaandam

Loods 5 Zaandam

Bij Loods 5 Zaandam gelegen aan de Pieter Ghijsenlaan 14B in Zaandam kun je betalen met een Visa en MasterCard creditcard.

Loods 5 Zaandam

Pieter Ghijsenlaan 14B in Zaandam

Betalen met creditcards bij Loods 5 Zaandam in Zaandam

In Zaandam aan de Pieter Ghijsenlaan 14B bevindt zich Loods 5 Zaandam. Bij Loods 5 Zaandam kan betaald worden met Visa en MasterCard.

In de categorie Woonwinkel scoort Loods 5 Zaandam een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Loods 5 Zaandam

Voor de actuele openingstijden van Loods 5 Zaandam in Zaandam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Loods 5 Zaandam nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Woonwinkel

Stad

Zaandam

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

088 655 0555
Loods 5 Zaandam Zaandam
Loods 5 Zaandam Zaandam
Loods 5 Zaandam Zaandam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Loods 5 Zaandam?

Loods 5 Zaandam krijgt een beoordeling van 8/10 gebasseerd op 1651 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Over het algemeen tref je hier redelijk leuke spullen en meubilair voor een modern en eigentijds huishouden. Wel goed opletten of je niet een snowmobile in de mik geschoven krijgt, of dat we hier en daar een en ander los zit. Hier en daar staan wat pareltjes te koop, veel is echter gewoon fabrieks- en lopende band makelij. Jammer, voorheen kon je hier echt mooie zaken vinden waarvan je 9 van de 10 keer kon zeggen dat er maar een handvol van waren geproduceerd. De service van sommige medewerkers mag wat worden opgeschroefd. Leuk dus, maar niet heeeeeul erg speciaal meer.

Lees verder

3/5

Leuke winkel met voor ieder wat wils om heerlijk doorheen te struinen. Gemiddelde tot wat hoge prijzen en kan wat overweldigend aanvoelen vanwege misschien wat teveel keuze. Wat me opviel is dat het allemaal heel netjes is gestyled terwijl je niet direct het gevoel krijgt dat er stoelen bij stoelen staan. Complimenten daarvoor erg knap gedaan. Superleuke winkel als je orinele cadeaus zoekt. Ik ga zeker nog eens terug.

Lees verder

4/5

Ik ga hier nooit met lege handen weg...dan uurtje hangen op de banken in de kantine soya macchiato en een broodje..geen personeel wat elk kwartier vraagt of je nog wat wil maar gewoon zelf halen...heerlijk relaxed! 15-10-2019 weer geweest: what happened in the kitchen! Geen lekkere broodjes of salade meer op de kaart! Doe er wat aan!! 2020..ik vond weer wat lekkere dingen op de kaart gelukkig!

Lees verder

5/5

Bed besteld Enige tijd geleden heb ik een bed besteld bij loods 5 dat na de maximale levertijd van 4 weken geleverd is. Nadat de transporteur het bed heeft afgeleverd bleek het bed in een verkeerde kleur te zijn geleverd. Hier heb ik direct op dezelfde dag melding van gemaakt. De klantenservice gaf aan dat het snel opgelost ging worden. Na een week heb ik zelf nogmaals er achter aan gebeld aangezien ik nog niks had gehoord. Tijdens dat gesprek hebben we de afspraak gemaakt dat het goede bed over een week geleverd zou worden. Vervolgens werd ik een paar dagen later gebeld door de transporteur dat het bed niet in het magazijn aanwezig was en de levering daardoor niet door kon gaan. Dit was inmiddels ruim 2 weken nadat het verkeerde bed was geleverd. Hierna heb ik wederom een week moeten wachten voordat ik een reactie heb gekregen van de klantenservice. Hierbij werden mij 3 opties gegeven: - bed wordt alsnog in de goede kleur geleverd - het bed in de verkeerde kleur wordt opgehaald - ik houd het verkeerde bed en ontvang een compensatie Hierbij heb ik gekozen voor de optie dat het bed in een goede kleur alsnog geleverd wordt. Na een week kreeg ik echter wederom een bericht van de klantenservice dat het bed in de goede kleur niet meer beschikbaar is. Eindconclusie: bed besteld en vooraf betaald en na 2,5 maand wachten alsnog geen bed geleverd. Loods5 heeft verder geen compensatie aangeboden. Het geld dat ik heb betaald wordt pas teruggestort als het verkeerde bed is opgehaald door de transporteur. Dit is voor mij persoonlijk de slechtste ervaring die ik ooit heb gehad met een winkel/ webshop.

Lees verder

1/5

Hele leuke winkel/outlet, is erg ruim opgezet alleen de indeling soms van artikelen snapten we niet. We hebben hier leuke rustieke en authentieke dingen gezien, het is soms wat aan de prijzige kant maar kan het zeker waard zijn.

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij Loods 5 Zaandam?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Loods 5 Zaandam, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Zaandam

Benieuwd wat je naast Loods 5 Zaandam nog meer in of rondom Zaandam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Zaandam.

HORNBACH Zaandam Zaandam Bouwmarkt

HORNBACH Zaandam

Symon Spiersweg 6

KARWEI bouwmarkt Zaandam Zaandam Bouwmarkt
Loods 5 Garage Zaandam Woonwinkel

Loods 5 Garage

Stormhoek 20

De Pizzabakkers Zaandam Zaandam Restaurant
B&B Hotel Amsterdam Zaandam Zaandam Overnachting

B&B Hotel Amsterdam Zaandam

Pieter Lieftinckweg 10

Leen Bakker Zaandam Woonwinkel

Leen Bakker

Pieter Ghijsenlaan 23

KFC Zaandam Fastfood

KFC

Stormhoek 5

McDonald's Zaanstad Zuid Zaandam Fastfood

Andere Loods 5 woonwinkels in Nederland

Benieuwd naar andere Loods 5 woonwinkels in Nederland? Loods 5 heeft in totaal 6 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Loods 5 Zaandam toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle woonwinkels van Loods 5 te vinden.

Bekijk alle Loods 5 woonwinkels
Loods 5 Sliedrecht Sliedrecht Woonwinkel
Loods 5 Duiven Duiven Woonwinkel
Loods 5 Maastricht Maastricht Woonwinkel
Loods 5 Garage Zaandam Woonwinkel