Loods 5

6 locaties

8 · 9.578 recensies

Woonwinkel

Voor iedere woonwens kan je terecht bij Loods 5. Met hun uitgebreide assortiment van unieke woonartikelen, hierdoor zal je de winkel verlaten met de style meubels die bij jou past!

Betaal bij de woonwinkels van Loods 5 met een Mastercard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Loods 5

Loods 5 is al sinds 1999 een concept. Hier kan je erg goed terecht voor jouw wooninspiratie. Het concept is vrij duidelijk. Cash en Carry. Je pakt het product wat je graag wil en betaald deze bij de kassa met je creditcard. Snel en gemakkelijk!

Zoeken

Alle Loods 5 locaties

Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Loods 5 in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Loods 5 een 8. Ruim 9.578 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Loods 5 reviews lees je hieronder.

Je komt hier niet voor de wooninspiratie. Het is een winkel waarin de voorraad van verschillende merken ligt uitgestald. Prijstechnisch vind ik het zelf geen outlet, maar dat is wel vaker zo met outle(...)

Noonmassive 1 maand geleden

Prima winkel. Breed assortiment en de prijzen zijn redelijk.

Justin 1 maand geleden

Winkel met verschillende categorieën spullen. Soms iets oudere collectie of gewoon partijen spullen. Heben ook soms spullen met een mankementje voor een gunstige prijs. Het is in ieder geval altijd e(...)

Lennaert G. 2 maanden geleden

Deze winkel heeft een prachtig assortiment aan meubels en andere spullen voor in huis. 🙂

S K. 2 maanden geleden

Groot, van alles te vinden voor je wooninrichting. Van vol met snuisterijen, maar ook leuke hebben dingetjes, ideeën voor bedankjes, vriendschap, kadootjes. Echt een aanrader om eens te bezoeken

Coby de V. 4 weken geleden

Altijd een feestje

Anita b. 1 maand geleden

High tea was goedkoop en Lekker, Loods 5 Lekkers heeft goed eten! De meubels zijn ook nog leuk om rond te kijken.

Enoki D. 4 weken geleden

Mooie nieuwe winkelindeling in Zaandam.

Loes van Z. 1 maand geleden

Veel mooie en unieke design spullen. Wel duurder dan de gemiddelde winkel. Maar hier vind je dan ook bovengemiddeld unieke producten.

Nick V. 1 maand geleden
FAQ

Veelgestelde vragen over de woonwinkels van Loods 5

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Loods 5 al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.

Opzoek naar andere woonwinkels in Nederland?

Ontdek naast Loods 5 nog andere woonwinkels in Nederland waar je kunt betalen met een creditcard.