Loods 5

6 locaties

8 · 10.095 recensies

Woonwinkel

Voor iedere woonwens kan je terecht bij Loods 5. Met hun uitgebreide assortiment van unieke woonartikelen, hierdoor zal je de winkel verlaten met de style meubels die bij jou past!

Betaal bij de woonwinkels van Loods 5 met een Mastercard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Loods 5

Loods 5 is al sinds 1999 een concept. Hier kan je erg goed terecht voor jouw wooninspiratie. Het concept is vrij duidelijk. Cash en Carry. Je pakt het product wat je graag wil en betaald deze bij de kassa met je creditcard. Snel en gemakkelijk!

Zoeken

Alle Loods 5 locaties

Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Loods 5 in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Loods 5 een 8. Ruim 10.095 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Loods 5 reviews lees je hieronder.

Super mooie spullen, al veel hier vandaan gehaald !

Jasper K. 1 maand geleden

Meubels, ideen, gaaf!

A. N. 1 maand geleden

Beste loods5 om naar toe te gaan. Meest gevuld en leukste spullen in vergelijking met andere vestigingen. Maar begreep van medewerker dat Duiven ging verkleinen, dat het de leegstand zal verkleinen. D(...)

Simone E. 1 maand geleden

Meerdere meubels hier gekocht, met name van de merken Dutchbone en Zuiver. Mooi design, goede prijs. Nog steeds heel blij mee. Zeer vriendelijk personeel. Behulpzaam en kennis van de producten. Omdat(...)

Charich H. 1 maand geleden

Leuke spullen tegen betaalbare prijzen

Ron R. 1 maand geleden

Lekker snuffelen naar wat nieuwe spulletjes.

Andy R. 1 maand geleden

Leuke winkel, ruim opgezet en een mooi assortiment.

A&M 1 maand geleden

Van alles wat.

Cisca W. 1 maand geleden

Echt een ontzettend mooie en overzichtelijke meubelwinkel waar we bijna 2 uur in hebben doorgebracht. De tentoonstelling boven is groot en je krijgt veel te zien. Beneden is de sfeer ook gezellig, er(...)

Andy Ar y. 1 maand geleden
FAQ

Veelgestelde vragen over de woonwinkels van Loods 5

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Loods 5 al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.

Opzoek naar andere woonwinkels in Nederland?

Ontdek naast Loods 5 nog andere woonwinkels in Nederland waar je kunt betalen met een creditcard.