Parfumerie Douglas Goes Goes

Parfumerie Douglas Goes

Bij Parfumerie Douglas Goes gelegen aan de Lange Kerkstraat 16 in Goes kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Parfumerie Douglas Goes is één van de 6 locaties in Goes op CardMapr.

Parfumerie Douglas Goes

Lange Kerkstraat 16 in Goes

Parfumerie Douglas Logo

Betalen met creditcards bij Parfumerie Douglas Goes in Goes

In Goes aan de Lange Kerkstraat 16 bevindt zich Parfumerie Douglas Goes. Bij Parfumerie Douglas Goes kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Verzorging, scoort Parfumerie Douglas Goes een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Verzorging

Stad

Goes

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0113 228 714
Parfumerie Douglas Goes Goes
Parfumerie Douglas Goes Goes
Parfumerie Douglas Goes Goes

Reviews

Wat zeggen anderen over Parfumerie Douglas Goes?

Parfumerie Douglas Goes wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 78 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Erg slecht. Vandaag geweest in de winkel in Goes. Foto laten zien van de parfum die ik wilde. Ook gezegd dat ik echt parfum wilde en geen eau de toilette. Vervolgens sta je bij de kassa en geef je je geld, en pas dan word er gezegd oh het is toch eau de toilette, maar ja goed er is geen andere dit is de lijn. Ik uiteindelijk toch maar genomen, omdat ik me te bezwaard voelde om dan nog nee te zeggen. Online nog gecheckt maar er is wel degelijk een parfum lijn van dkny stories. Heel slecht dit! Ik kom hier zeker ook niet meer terug.

Lees verder

1/5

♡ Wanneer het artikel niet op voorraad is, word het via een computer zuil in de winkel voor je besteld en thuis geleverd ♡ Fijne sfeer ♡ Click en collect via de website werkt perfect, mijn 2 geuren stonden apart achter de kassa ♡ Je word op een fijne manier aangesproken en krijgt spontaan leuke tips/advies ♡ Franchise ♡ Grote schone winkel met een breed assortiment ☆ Enige minpuntje is dat ik een keer binnenkwam, een paar maanden geleden, om te vragen of ik 2 kleine samples mocht meenemen voor mijn vader (Hij wil het graag eerst even op zijn huid proberen en aangezien hij geen mens is om te shoppen in de stad, doe ik dat voor hem). Nu kunnen ze een sample maken, dat was ook mijn vraag, met een klein beetje geur in het buisje (genoeg om het even op de huid aan te brengen). Helaas, was de medewerkster heel stellig en kon er met pijn en moeite 1 buisje vanaf, daarnaast ging ze de discussie met mij aan en moest ik blij zijn met de service die ze mij gaf, door chagrijnig 1 buisje te vullen. Wat ik heel apart vind, aangezien je toch juist je geuren wil promoten dmv de testers van de merken in de winkel... Ik heb deze dame ook niet meer gezien toen ik na een aantal weken toch weer de winkel in stapte, omdat ik het filiaal nog een kans wou geven, na die nare ervaring met haar. Gelukkig stelde het team mij, de daarop volgende bezoeken en aankopen niet teleur en doe ik met heel veel plezier weer mijn aankopen in het filiaal.

Lees verder

5/5

Lekker druk,snel en goed geholpen.

Lees verder

4/5

Vriendelijke bediening

Lees verder

4/5

Top geholpen!

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Parfumerie Douglas Goes

Goed nieuws! Bij Parfumerie Douglas Goes in Goes kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Goes

Benieuwd naar andere locaties in Goes waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Goes zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Goes
ALDI Goes Supermarkt

ALDI

Molenplein 6

Pearle Opticiens Goes Goes Opticien

Pearle Opticiens Goes

Kolveniershof 22 -24

Blokker Goes Woonwinkel

Blokker

Kolveniershof 28 - 30

C&A Goes Mode

C&A

Kolveniershof 14

Blokker Goes Woonwinkel

Blokker

Braillestraat 9

Jumbo Goes Supermarkt

Jumbo

Marconistraat 1-2

Andere Parfumerie Douglas winkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Parfumerie Douglas nog meer locaties. Naast Parfumerie Douglas Goes in Goes kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Parfumerie Douglas locaties
Parfumerie Douglas Alkmaar Verzorging
Parfumerie Douglas Almelo Verzorging
Parfumerie Douglas Almere Verzorging
Parfumerie Douglas Almere Verzorging
Parfumerie Douglas Alphen aan den Rijn Verzorging

Parfumerie Douglas

Alphen aan den Rijn

Parfumerie Douglas Amersfoort Verzorging

Parfumerie Douglas

Amersfoort