Restaurant Gooday map

Restaurant Gooday

8.4 ยท 655 recensies

Wijkstraat 42, Appingedam

Restaurant Gooday
Restaurant Gooday Restaurant Gooday
Restaurant Gooday Restaurant Gooday
Restaurant Gooday

Over deze locatie

Aan de Wijkstraat 42 in het gebied 'Centrum-Appingedam' in Appingedam ligt Restaurant Gooday. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 655 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant Gooday accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 15 locaties in Appingedam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum-Appingedam hebben we nog 11 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

City Guide

Wat te doen in Appingedam

Appingedam is een kleine stad. Met haar twaalfduizend inwoners is dit geen stad zoals je misschien gewend bent. Appingedam is namelijk erg pittoresk, door haar oude huizen en gebouwen.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Appingedam. Meer van dit lees je in onze Appingedam City Guide.