Rituals Groningen

Rituals

Bij Rituals gelegen aan de Herestraat 12 in Groningen kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Rituals is één van de 6 locaties in Groningen op CardMapr.

Rituals

Herestraat 12 in Groningen

Betalen met creditcards bij Rituals in Groningen

In Groningen aan de Herestraat 12 bevindt zich Rituals. Bij Rituals kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Verzorging, scoort Rituals een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Rituals Logo

Categorie

Verzorging

Stad

Groningen

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

050 312 7221
Routebeschrijving
Rituals Groningen
Rituals Groningen
Rituals Groningen

Reviews

Wat zeggen anderen over Rituals?

Rituals wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 134 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik had een vrij teleurstellende ervaring afgelopen zaterdag. Eerder had ik voor €8,50 (!) doucheolie gekocht, maar bij het eerste gebruik bleek deze compleet anders te ruiken dan de rest van de lijn (van dit product was geen tester in de winkel). Aangezien de geur voor mij de reden was om dit product te kopen, en niet een vele malen goedkoper product elders, vind ik dit reden voor retour. Het product is namelijk niet zoals geadverteerd, en niet 'conform' met wat ik als consument mag verwachten. De verkoopster was het echter niet met me eens. Volgens haar was er "niks mis mee", had ik het "al gebruikt" (ik was zo eerlijk om te zeggen dat ik pas bij gebruik ontdekte dat het product niet voldeed) en kon ze het daarom "niet meer verkopen". De enige oplossing die ik aangeboden kreeg was dat ze voor mij een ander "al gebruikt" product gingen zoeken. Voor mij was dit niet acceptabel en ik ben vrij geirriteerd de winkel uitgelopen. Mijn vorige aankoop was dus de laatste: 1. Blijkbaar kan iemand iets kopen, het thuis stiekem vullen met iets anders, (Water? Olijfolie? mierenzuur? Wie zal het zeggen?) het terugbrengen, waarop het vervolgens doodleuk aan iemand anders verkocht wordt. Producten worden namelijk vaak niet met verzegeling geleverd. 2. Het luxe imago dat door de marketing neergezet wordt, en het feit dat je €8,50 betaalt voor een product met een kostprijs van maximaal 50 cent, biedt blijkbaar geen enkele garantie op productconsistentie of klanttevredenheid.

Lees verder

1/5

Prima winkel, wel klein als het druk is

Lees verder

4/5

De producten zijn, zoals altijd, goed. Leuk om weg te geven of te krijgen. Kom hier regelmatig. Maar in de winkel in de Herestaat is het vaak chaos op koopavond en in de weekenden. In de winkel staat er vaak staat de rij tot ver in de zaak. Waardoor ik de ene helft van de winkel vaak oversla of niet eens naar binnen ga. Wanneer je rustig rond wilt kijken is doordeweeks overdag eens betere tijd.

Lees verder

4/5

Naar mijn klacht werd niet geluisterd. Door de klantenservice verzocht om naar deze winkel te gaan met mijn pompje. In de winkel kreeg ik niet eens de kans om mijn verhaal te doen tegen de bedrijfsleidster. Geen bereidheid voor service. Zeer slechte zaak.

Lees verder

1/5

Het is een super vriendelijke plek en ik ben er goed geslaagd. Ze komen ook niet direct op je af en ze helpen je erg goed ik had nog nooit zo'n klantvriendelijke plek mee gemaakt. Ze geven je ook een lekker kopje thee om bij na te denken. Echt ik ben helemaal verkocht daar!!!! Ik kom er snel terug... bedankt!!!! Tot binnenkort!!

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Rituals

Goed nieuws! Bij Rituals in Groningen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Groningen

Benieuwd naar andere locaties in Groningen waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Groningen zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Groningen
Restaurant De Beren Groningen Groningen Restaurant
Q-Park Rademarkt Groningen Vervoer

Q-Park Rademarkt

Rademarkt 27

Q-Park Museum Centrum Groningen Vervoer

Q-Park Museum Centrum

Herepoortenmolendrift 2

Best Western Hotel Groningen Centre Groningen Overnachting
Pathé Groningen Groningen Ontspanning

Pathé Groningen

Gedempte Zuiderdiep 78

Humphrey's Restaurant Groningen Groningen Restaurant

Andere Rituals locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Rituals nog meer locaties. Naast Rituals in Groningen kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Rituals locaties
Rituals Amsterdam Verzorging

Rituals

Amsterdam

Rituals Leidschendam Verzorging

Rituals

Leidschendam

Rituals Venlo Verzorging

Rituals

Venlo

Rituals Amsterdam Verzorging

Rituals

Amsterdam

Rituals Domburg Verzorging

Rituals

Domburg

Rituals Haarlem Verzorging

Rituals

Haarlem