Musea tour door Nederland met een creditcard

Daniël

16 juli 2020

Daniël Musea tour door Nederland met een creditcard

Er zijn meer dan 600 musea nu in Nederland. Helaas kan je niet overal betalen met een creditcard. Wij hebben een lijst gemaakt van musea waar wel je met je creditcard kan betalen!


Lekker een dagje uit, maar welk museum zullen we gaan? Kan ik daar betalen met mijn creditcard? Welke creditcard dan? Wij hebben voor jou een lijst gemaakt met musea in Nederland waar jij met je creditcard kan betalen. Van Amsterdam tot Groningen. 

Rijksmuseum 

Het rijksmuseum is misschien wel het bekendste museum van Nederland. Door zijn centrale ligging in Amsterdam is hij erg toegankelijk voor toeristen. Het museum staat onder andere bekent om zijn 17e-eeuwse Nederlandse meesters, zoals Rembrandt, Vermeer en Hals. Door zijn populariteit scoort dit museum dan ook een 9.2 uit 10! Het Rijksmuseum accepteert American Express (AMEX), Visa en MasterCard.  

Rijksmuseum Amsterdam

Rijksmuseum

Amsterdam

AMEX, Visa en MasterCard

9.2/10

Moco Museum 

Het Moco Museum gelegen in Amsterdam, is een museum gericht op het exposeren van moderne en hedendaagse kunst. Het Moco Museum bestaat vooral bekend om zijn Banksy tentoonstelling. Het museum scoort een verbazingwekkende 9 uit 10, ondanks dat het museum pas in 2016 is opgericht. Bij het Moco Museum kan je met American Express (AMEX), Visa en MasterCard betalen. Mocht je niet in de rij willen staan, kan je je tickets ook online kopen. 

Moco Museum Amsterdam

Moco Museum

Amsterdam

AMEX, Visa en MasterCard

9/10

Het Scheepvaartmuseum

Het Scheepvaartmuseum, is gelegen op een bijzondere plek. Het museum is namelijk gevestigd in het oude Zeemagazijn. Ook is de omgeving rondom het museum erg mooi. Momenteel staat er ook een oud VOC-schip. Het museum staat bekend om zijn scheepvaartgeschiedenis  en het tonen van de maritieme geschiedenis. Het museum scoort een nette 9/10. In het Scheepvaartmuseum kan je met American Express (AMEX), Visa en MasterCard betalen. 

Het Scheepvaartmuseum

Het Scheepvaartmuseum

Amsterdam

AMEX, Visa en MasterCard

9/10

Zeeuws Maritiem muZEEum 

Het muZEEum, ligt zoals je misschien al kon raden, in de provincie Zeeland. Vlissingen om precies te zijn. Het museum ligt op een steenworp afstand van het Vlissingen strand, dus kan je na je bezoek altijd nog gaan voetje baden. Het museum staat bekend om zijn stadshistorische voorwerpen en het tonen van de Zeelandse geschiedenis. Het museum scoort een nette 8.6/10. In het muZEEum kan je met American Express (AMEX), Visa en MasterCard betalen. 

Zeeland Maritime Museum Vlissingen

Zeeuws maritiem muZEEum

Vlissingen

AMEX, Visa en MasterCard

8.6/10

Het TextielMuseum 

Het TextielMuseum, is gelegen in het altijd gezellige Tilburg. Het museum staat bekend om zijn rijke textiel geschiedenis. Het gebouw waarin het museum is gevestigd, is dan ook zelf een geschiedenis waardige locatie. Het museum scoort een nette 8.6/10. In het TextielMuseum kan je met American Express (AMEX), Visa en MasterCard betalen. 

Het TextielMuseum Tilburg

Het TextielMuseum

Tilburg

AMEX, Visa en MasterCard

8.6/10

Wat is jouw favoriete museum? Hebben we er eentje gemist? Laat het ons weten!