ABN Amro Creditcard

ABN Amro Creditcard

De ABN Amro Creditcard is één van de 14 MasterCard creditcards die we op CardMapr vergelijken. Deze Credit kaart heeft een jaarlijkse bijdrage van €20,40 per jaar.

Lees onze review en ervaring met de ABN Amro Creditcard en ontdek alle voordelen van deze creditcard.

ABN Amro Creditcard

Over ABN Amro Creditcard

Speciaal voor ABN Amro klanten met een betaalrekening.

Netwerk

MasterCard

Type creditcard

Credit

Jaarlijkse kosten

€20,40 per jaar

Bestedingslimiet

€5.000,- p/m

Minimum inkomen

€1.150,-

Aankoopverzekering

180 dagen
Deze creditcard aanvragen

Voordelen van deze ABN Amro Creditcard creditcard

De ABN Amro Creditcard is één van de 14 populairste creditcards uit het MasterCard-netwerk. Dit houdt in dat je wereldwijd kunt betalen met deze creditcard.

We hebben alle voordelen van deze MasterCard creditcard hieronder op een rijtje gezet.

  • Gekoppeld aan je ABN Betaalrekening
  • Lage jaarlijkse kosten
  • Gratis bij BetaalGemak Extra Pakket
  • Aankoopverzekering 

Veelgestelde vragen

Wat houden de termen aankoopverzekeringen, prepaid creditcards en spaarprogramma's nou precies in? Deze veelgestelde vragen hebben we beantwoord in onze FAQ.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Voor creditcards bestaan er twee type kaarten, debit cards en credit card. Bij debit cards stort je eerst geld op de kaart om er vervolgens mee te kunnen betalen. Bij een credit card kun je gelijk al betalen en ontvang je aan het einde van de maand de rekening.

Het voordeel van een credit card is dat je bewuster bent van het geld dat je hebt, zonder risico om in de schulden te komen. Aan het einde van de maand kom je niet voor verrassingen te staan.

Creditcards met ondersteuning voor Apple Pay kunnen toegevoegd worden aan een iPhone, iPad en Apple Watch. Doormiddel van de ingebouwde NFC module is het mogelijk om te betalen met je telefoon i.p.v. je fysieke creditcard.

Je portemonnee kun je opbergen en vanaf heden veilig betalen met je iPhone.

Reviews

Bekijk reviews en ervaringen over de ABN Amro Creditcard creditcard. Heb je deze MasterCard zelf ook in gebruik? Schrijf een review voor anderen.

Hoe veel sterren geef je deze creditcard?

Er zijn nog geen reacties. Schrijf de eerste!

Overnachting 805 locaties
Restaurant 639 locaties
Mode 611 locaties
Woonwinkel 539 locaties

Waar kan ik betalen met een MasterCard creditcard?

Met een MasterCard creditcard wil je overal veilig kunnen betalen. Bij de meeste creditcards zit een aankoopverzekering, reisverzekering of een spaarprogramma. De enige voorwaarden die creditcardmaatschappijen stellen is dat je deze aankoop met je card doet.

Wij helpen je bij het vinden van locaties waar je kunt betalen met een ABN Amro Creditcard creditcard. Met CardMapr vind je locaties waar je kunt betalen met jouw MasterCard.

Je kunt natuurlijk altijd creditcard vergelijken voor de beste voordelen op basis van je wensen en uitgaven.

Vergelijk MasterCard creditcards

Naast de ABN Amro Creditcard creditcard zijn er nog 14 andere MasterCard creditcards. Vergelijk MasterCard creditcards en ontdek welke kaart bij je past.

Verzekeringen, spaarprogramma's en bestedingslimieten zijn vaak onderdeel van de meeste creditcards. Reis je vaak? Dan is een creditcard met een ingebouwde reisverzekering interessant. Wil je enkel online aankopen doen? Dan is een prepaid creditcard interessant.

Kortom: voor elke doelgroep is een creditcard. Met ons overzicht vergelijk je makkelijk creditcards zoals deze MasterCard.

Alle creditcards vergelijken

Artikelen over ABN Amro Creditcard

Wekelijks schrijven we artikelen over creditcards, locaties, reviews en spaarprogramma's. We hebben 1 artikelen geschreven die relevant zijn voor de ABN Amro Creditcard creditcard.

Auto huren met een creditcard in het buitenland? Hier zijn handige tips voor je reis Creditcards

Auto huren met een creditcard in het buitenland? Hier zijn handige tips voor je reis

Plannen voor een mooie roadtrip door Europa of Amerika met een gehuurde auto? Hier zijn tips als je een auto of camper gaat huren met een creditcard in het buitenland.

ABN Amro Creditcard creditcard aanvragen

Via de onderstaande knop kun je direct een ABN Amro Creditcard aanvragen. Vaak ontvang je via CardMapr extra kortingen of bonussen.

ABN Amro Creditcard

ABN Amro Creditcard

€20,40 per jaar

Bij deze merken betaal je met een creditcard